mtf zalesie Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 prosze zalozycielke o odzew poniewaz chce pomoc szczeniakowi a watek usunieto http://www.dogomania.pl/threads/224781-DT-DS-potrzebne-na-cito.-W-niedziel%C4%99-szczeniak-z-ulicy-trafi-do-schroniska! Quote
mtf zalesie Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 mozna prosic chociaz o nick zalozycielki bo chcialam pomoc psu-a nie moge tego zrobic jak watek zniknal Quote
kabaja Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 mtf też mi utkwił w głowie taki młody pies i nie mogę znaleźć wątku ,bo został usunięty . Jeśli był to taki śliczny piesek troche biglowaty z niebeskimi oczkami to myślimy o tym samy.Z tego co pamiętam to chyba założycielka wątku miala nick nat. Quote
mtf zalesie Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 dzieki - sprawdzilam ogloszenia bazarkowe odwolane 19-go ,watek usuniety wiec chyba znalazl sie ds lub cos sie stalo i pomoc niepotrzebna. Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 (edited) mtf zalesie napisał(a):dzieki - sprawdzilam ogloszenia bazarkowe odwolane 19-go ,watek usuniety wiec chyba znalazl sie ds lub cos sie stalo i pomoc niepotrzebna. zaraz sprawdzę czy cos nowego na facebooku z tym psiaczkiem. On faktycznie był bardzo ładny. Sama myslałam żeby po niego pojechac ale mąż by ,mnie z domu juz wyprowadził. :( Sprawdziłam,..na facebooku tez zniknęło wydarzenie. Miejmy nadzieje ,że piesem nie trafił do schroniska. Edited March 23, 2012 by DOSIA_GRECIA Quote
Recommended Posts