tanitka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) Dziś miał być spokojny dzień, bezstresowy z zaplanowaną robotą. O 11.00 moje plany zmienił On, znajda, chudzina i biedota z Radzymina. Pani Jola zadzwoniła z prośbą o pomoc dla niego, nie było miejsca, nie było pomysłu, nie było nic poza potrzebą zaopiekowania sie nim. Plaster przyjechał do hotelu do Warszawy. Po spokojnej podróży samochodem, spacerze na smyczy poszedł do boksu. POpatrzył na nas i poszedłać do budy. Zmęczony, spragniony. Jest grzeczny, przylepny, spragniony kontaktu z człowiekiem, łagodny wobec innych psów. Koszt hotelu i karmy wyniósł dziś 510 złotych. Plaster potrzebuje jeszcze szczepień, kastracji....... a moze dom tymczasowy by sie znalazł? prosimy o każde wsparcie wyzel@poczta.onet.pl 602704701 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited April 13, 2012 by tanitka Quote
paros Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 bidulek :-( chudzina jakie ma smutne spojrzenie :shake: Quote
Ati Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 tez jestem bardzo prosimy o pomoc finansowa dla chlopca marzymy o DT dla niego PLIS Quote
makik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 śliczny i ma takie spojrzenie... straszna chudzinka Quote
paula82 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 a ja gdzieś chyba widziałam ogłoszenie, że taki zaginął. hmmm... poszukam. znalazłam: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-ZAGIN-L-WY-EL-W0QQAdIdZ360901328 ale to nie ten, nie te łaty... szkoda. Quote
tanitka Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Plaster zachwycił swoich opiekunów w hotelu. Mówią, ze jest genialny i serca ich podbił. Pies zna komendy, nawet wykonywane gestami, słucha się i rozdaje buziaki. Ktoś może mieć cudownego przyjciela! Quote
Ati Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 zrobisz tablice? przerzuce wtedy to ogloszenie na alegratke Quote
tanitka Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 jest Tablica :) http://tablica.pl/oferta/wyzel-szuka-domu-IDUiS7.html#327b73a3 Quote
kaszanka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 może on zagubiony jest - sprawdząłyście ogłoszenia o zaginionych wyżłach? Quote
tanitka Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 szukałyśy, ale nie trafiłyśmy na ślad ogłoszenia o nim :( Quote
margaret Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 jestem, chłopak cudny Plasterek, no nie wiem co napisać z tymi pieniędzmi.... wiem, że są potrzebne, cholerka Quote
tanitka Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Plaster przybiera powolutku na wadze. Lubi bawić się zabawkami, przynosi sobie je z wybiegu do kojca. Pięknie też aportuje. :) Quote
kanna Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 tanitka napisał(a):Plaster przybiera powolutku na wadze. Lubi bawić się zabawkami, przynosi sobie je z wybiegu do kojca. Pięknie też aportuje. :) i nie ma chętnej kanapy ? :( Quote
makik Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='kanna']i nie ma chętnej kanapy ? :( myślimy, że musi się znaleźć dla takiego Plasterka:) tak z innej beczki. kanna czy dobrze kojarzymy, że do Ciebie nasza klara miała jechać na tymczas tylko ciągle przebiegle kombinowała choroby lub psuła Donce telefon bo tak jej tam było dobrze?:) avatar jakiś znajomy się wydaje ale możemy się mylić a nie ma teraz czasu na grzebanie w jej wątku:) Quote
kanna Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='makik']myślimy, że musi się znaleźć dla takiego Plasterka:) tak z innej beczki. kanna czy dobrze kojarzymy, że do Ciebie nasza klara miała jechać na tymczas tylko ciągle przebiegle kombinowała choroby lub psuła Donce telefon bo tak jej tam było dobrze?:) avatar jakiś znajomy się wydaje ale możemy się mylić a nie ma teraz czasu na grzebanie w jej wątku:) ano :), wszystkiego próbowała zeby nie dojechać...ale dom, który znalazłyście , oh :) :) Quote
makik Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 kanna napisał(a):ano :), wszystkiego próbowała zeby nie dojechać...ale dom, który znalazłyście , oh :) :) my nie znaleźliśmy domu tylko znaleźliśmy klarę:) i jest u nas raczej szczęsliwa a my z nią:) czyli pamięć nas nie zawiodła Quote
kanna Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 makik napisał(a):my nie znaleźliśmy domu tylko znaleźliśmy klarę:) i jest u nas raczej szczęsliwa a my z nią:) czyli pamięć nas nie zawiodła no tak :)......... Quote
tanitka Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Plaster gdyby nie w hotelu, a u kogoś na tymczasie był, też już nie zostałby oddany nigdy. To na pewno. :) Człowieku z kanapą gdzie jesteś? ;) Quote
margaret Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 bazar na wyżlaki w moim podpisie proszę o pomoc - potrzebuję ekipy wspierającej do promocji podbijania, help :modla: Quote
tanitka Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 czy ktos wie, jak to teraz jest z ogłoszeniami na allegro? są czy usuwają ? Quote
Recommended Posts