Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolezanka przygarneła z pola małego yorka. Od tygodnia tam koczował. Prawdopodonie ktos go wywalił.
Psiak jest pogodny, przyjazny i łagodny.
Weterynarz ocenił go na dwa lata.
Jezeli ktos byłby zainteresowany to psiak jest do odbioru w Strzegomiu.
661460965 ( Asia)
zdjecia na briardplanet com

Posted

Witam jestem opiekunem własnie tego małego smutaska.Mam 3 dzieci 9 lat i 2x6 lat psiak w stosunku do dzieci jest przyjacielski i przytulaśny ale chyba jeszcze nie gotowy na zabawe. Piesek jest po salonie fryzjerskim i w trakcie odrobaczania, lekarz ocenił jego stan na bardzo dobry jest tylko troszke wychudzony. posiadam też w domu dorosłego briarda i świeltnie się z nim dogaduje nawet próbował zabawy :-) ogólnie psiak jest pozytywnie nastawiony, nie odstępuje mnie na krok , na spacerach nie szczeka na inne psy ani ludzi. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu mu domku .

Posted

Chcialam sie dowiedziec czegos wiecej na temat tego yorka jest taki jak moj ktory mi zginal 17 marca tyle ze ja jestem z Lodzi i nie wiem czy to mozliwe ze ktos go tam wywiozl

Posted

To chyba nie on :-( ja go wziełam do domu 21 marca a już od ponad tygodna błąkał sie po okolicy no i jednak to kawał drogi choć takie rzeczy też sie maja miejce. Jak cos to w pierwszym poście jest mój tel.;-)