maciejka104 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam, Mam nadzieje ze z Waszą pomoca uda mi sie znaleśc brazowego szczeniaka. Najlepiej średni. Jesli ktos ma namiary na cos brazowo-czekoladowego bardzo prosze o pomoc. Quote
Cheritka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Raczej u nas w Polsce będzie trudno o takie szczenie. :shake: :shake: :shake: Quote
maciejka104 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 wiem wiem ale może z Waszą pomocą uda mi sie znaleść kochanego szczeniaka Quote
Alfa1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wydaje mi się,że w polsce jest już brązowa suczka średnia,w ubiegłym roku była wystawiana,kiedyś będzie miala szczeniaczki. Quote
olaglowka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 W Nowym Targu byl na wystawie brąz (chyba sredni i to pies) Quote
Guest Reyes Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 olaglowka napisał(a):W Nowym Targu byl na wystawie brąz (chyba sredni i to pies) A katalog wyparował :evil_lol: ? Quote
olaglowka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Reyes napisał(a):A katalog wyparował :evil_lol: ? Własnie w tym problem :evil_lol: Gdybym wiedziala gdzie jest to bym napisala :evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 olaglowka napisał(a):Własnie w tym problem :evil_lol: Gdybym wiedziala gdzie jest to bym napisala :evil_lol: Jak zwykle schludna i zorganizowana... Quote
olaglowka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Reyes napisał(a):Jak zwykle schludna i zorganizowana... Jak znajde katalog to napisze!! Quote
Guest Reyes Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 olaglowka napisał(a):Jak znajde katalog to napisze!! Wpaść z kolegami? Wiesz to śląsk wiec pare kilofow się znajdzie... Wykopiemy skubańca :diabloti: Quote
maciejka104 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 a szczeniaczki planuje? moze ktos ma jakis kontakt? jestem w kontakcie z paroma handlarzami i twierdza ze trafiaja sie brazowe na gieldach, bez rodowodu ale na tym mi nie zalerzy. Quote
beta Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Brązowa jest u mnie :-), ale w ciągu najbliższego roku dwóch nie planuję szczeniąt. Na razie szykujemy siły na wystawy. Mam nadzieję, że zaczniemy od Katowic. Zgłoszenie już dawno wysłane. Czekam na potwierdzenie pisemne. PS. Coffe Brown Teschiro Marzena Coffe i Zuzia Quote
olaglowka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 19215 pies ARIS Fantazja Brown - pies brazowy ktory byl na Światówce (wiadomośc dostałam od Pani Iwony hodowla Nontiscordardime) Quote
velvia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witaj Maciejaka104 . spróbuj w Czechach są szczenięta a tu masz adres:http://sweb.cz/pudlinfo/ Powodzenia:multi: Quote
aneta Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 W Polsce są 2 suczki (Gdańsk i Warszawa) i 1 pies (Śląsk). Wszystkie to importy z Czech. Tak więc albo musisz sie uzbroić w cierpliwość albo poszukać za granicą. Strona gdzie jest b.dużo linków to www.planetpoodle.de Natomiast co do handlarzy to nie brałabym psa nawet poprzez posrednictwo osoby przez której tyle psów cierpi :angryy: Wyniki ich działalności zobacz sobie na "pudle w potrzebie" to na IX grupie na pudlach, co roku kilkanaście pudliszonów szuka domów. Sa wśród nich i sporadycznie brąziki mniej lub więcej pudlowate. Quote
Recommended Posts