Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boze,Kostek wyrwal sam sobie ta lapke z wnykow,tak?:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Jak On musial cierpiec:placz::placz::placz:Ja bym wszystkich tych popieprzonych mysliwych:snipersm::snipersm::snipersm:
I zajadaja sie miesem sarny,jelenia..Nie moge juz tego wytrzymac!
Aga z nastepnymi deklaracjami wysle pieniazek na te bidy:-(
Dzieki za watek.

Posted

malagos napisał(a):
A fotki tych psinek, dasz tu? nie każdy ma fb.........
A ten piesek z postrzałem, juz go widział lekarz?

tak...dam...zrobiłam miejsce tylko czasowo nieogarniam..... postaram się aby już niedługo wszystko było n swoim miejscu.... a wątek miał bieżące info...

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

pikola napisał(a):
Jak Kostus z Amelka sie miewaja?

Kostek już adoptowany:) jego opiekunka już go nie odda...a Amelka też zostaje u tej pani która ją tymczasowała....więc u psiaków mamy happy enda:)

nie mam niestety duzo czasu aby prowadzić ten wątek, bo watki psiaków które mam tylko na swojej głowie (nie otozowe) zajmują mi zbyt wiele czasu...

Posted

pikola napisał(a):
Ale super wiadomosc:multi:Duzo szczescia Pieski kochane:loveu:

Czyli One sa juz zdrowe tak?

byłyśmy z Kostkiem u Fabisza i powiedział , że nie ma co operować bo zrobi się więcej złego niż dobrego, to stare złamania już mocno zrośnięte...

Kostek to mały psiaczek i spokojnie sobie przejdzie przez życie na tych trzech łapinkach:)

Posted

pikola napisał(a):
Pewnie ze tak.:lol:Wspaniale zakonczenie..

nawet teraz u mnie jest Iza z Kostkiem bo robimy bazarki... zrobiłam mu fotkę specjalnie dla Cioci Pikoli:)

Posted

pikola napisał(a):
Jakie kochane Serdunko:loveu:W te piekne uszka caluje:loveu:To po sasiedzku Kostus mieszka?

Dzieki Aga;)

całkiem niedaleko... 6 km... Iza miała być tymczasem ale się jej tata tak w Kostku zakochał że już go nie chce oddać...:):)