malagos Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 A fotki tych psinek, dasz tu? nie każdy ma fb......... A ten piesek z postrzałem, juz go widział lekarz? Quote
pikola Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Boze,Kostek wyrwal sam sobie ta lapke z wnykow,tak?:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Jak On musial cierpiec:placz::placz::placz:Ja bym wszystkich tych popieprzonych mysliwych:snipersm::snipersm::snipersm: I zajadaja sie miesem sarny,jelenia..Nie moge juz tego wytrzymac! Aga z nastepnymi deklaracjami wysle pieniazek na te bidy:-( Dzieki za watek. Quote
pikola Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='malagos']A fotki tych psinek, dasz tu? nie każdy ma fb......... A ten piesek z postrzałem, juz go widział lekarz? Tu mozna poczytac:-( http://www.facebook.com/#!/events/231746840277984/232664240186244/?notif_t=plan_mall_activity Quote
danavas Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 malagos napisał(a):A fotki tych psinek, dasz tu? nie każdy ma fb......... A ten piesek z postrzałem, juz go widział lekarz? tak...dam...zrobiłam miejsce tylko czasowo nieogarniam..... postaram się aby już niedługo wszystko było n swoim miejscu.... a wątek miał bieżące info... Quote
Kinga Le Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 NOWY BAZAREK dla OTOZ Animals!! KUBUŚ I PRZYJACIELE ZAPRASZAJĄ :) :) :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234071-NOWE-maskotki-KUBU%C5%9A-I-PRZYJACIELE-dla-OTOZ-ANIMALS-CZWA-do-30-10-do-22-00 Quote
Kinga Le Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Przelew za bazarek z Kubusiem i przyjaciółmi czyli 30 zł poszedł już dawno i zapraszam na nowy bazarek z którego całkowity dochód będzie przeznaczony dla OTOZ Animals http://www.dogomania.pl/forum/threads/236048-UBRANIA-DLA-NIEJ-I-DLA-NIEGO-PLUS-CO%C5%9A-JESZCZE-Do-29-11-do-22-00 Quote
danavas Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 pikola napisał(a):Jak Kostus z Amelka sie miewaja? Kostek już adoptowany:) jego opiekunka już go nie odda...a Amelka też zostaje u tej pani która ją tymczasowała....więc u psiaków mamy happy enda:) nie mam niestety duzo czasu aby prowadzić ten wątek, bo watki psiaków które mam tylko na swojej głowie (nie otozowe) zajmują mi zbyt wiele czasu... Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ale super wiadomosc:multi:Duzo szczescia Pieski kochane:loveu: Czyli One sa juz zdrowe tak? Quote
danavas Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 pikola napisał(a):Ale super wiadomosc:multi:Duzo szczescia Pieski kochane:loveu: Czyli One sa juz zdrowe tak? byłyśmy z Kostkiem u Fabisza i powiedział , że nie ma co operować bo zrobi się więcej złego niż dobrego, to stare złamania już mocno zrośnięte... Kostek to mały psiaczek i spokojnie sobie przejdzie przez życie na tych trzech łapinkach:) Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Pewnie ze tak.:lol:Wspaniale zakonczenie.. Quote
danavas Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 pikola napisał(a):Pewnie ze tak.:lol:Wspaniale zakonczenie.. nawet teraz u mnie jest Iza z Kostkiem bo robimy bazarki... zrobiłam mu fotkę specjalnie dla Cioci Pikoli:) Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Jakie kochane Serdunko:loveu:W te piekne uszka caluje:loveu:To po sasiedzku Kostus mieszka? Dzieki Aga;) Quote
danavas Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 pikola napisał(a):Jakie kochane Serdunko:loveu:W te piekne uszka caluje:loveu:To po sasiedzku Kostus mieszka? Dzieki Aga;) całkiem niedaleko... 6 km... Iza miała być tymczasem ale się jej tata tak w Kostku zakochał że już go nie chce oddać...:):) Quote
pikola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ha,ha...i dobrze!Ale fajnie,to i Ty Maluszka widujesz:lol: Quote
Recommended Posts