Lady_Amaltea Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Specjalnie na Twoją prośbę AtaO poprosiłam o wiadomość o Negrze :D [FONT=verdana]od pani Marii - nowej opiekunki Negry .[/FONT] [FONT=verdana]Państwo,którzy ja adoptowali są bardzo fajni, traktują swoje zwierzaki jak członków rodziny. Negra trafiła bardzo dobrze! [/FONT][FONT=verdana]Witamy![/FONT] [FONT=verdana]podróż bez niespodzianek, za to na miejscu kilka.[/FONT] [FONT=verdana]W ciągu pół godziny po delikatnej, ale stanowczej odpowiedzi, nasz Deco wiedział już, że nie jest "Alfa" w tym stadzie.[/FONT] [FONT=verdana]Wieczorem przewracanki i zabawa. Jedna grządka lekko "poprawiona", a sąsiedzkie psiaki obszczekane.[/FONT] [FONT=verdana]Niestety to wpływ Deco, który uczy Negrę brzydkich wyrazów.[/FONT] [FONT=verdana]Lekarstwa podane bez kłopotów. Acana już nie smakuje, od kiedy dobrała się do miski Deco (ryż, kurczak i tarta marchewka).[/FONT] [FONT=verdana]Mamy za sobą dwa dłuższe (3 godz.) spacery na wyspę i do przystani wodniackiej na przeciwko budynku Uniwersytetu Przyrodniczego.[/FONT] [FONT=verdana]Poprzednie dni kilka razy popiskiwała cichutko, ale drapanie za uchem pomogło. Noce spokojne.[/FONT] [FONT=verdana]Dzisiaj podsypia, kładąc się coraz bliżej kogoś z nas. Właśnie odsłania brzuch do głaskania przez męża.[/FONT] [FONT=verdana]Wczoraj nawet nie drgnęła, jak wnuk kładł się obok niej i dotykał jej nosa.[/FONT] [FONT=verdana]Dziękujemy za wspaniałą psinę.[/FONT] [FONT=verdana]Przy okazji życzymy spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych.[/FONT] [FONT=verdana]Załączamy kilka fotek - pierwsze całuski i spacer na wyspę. 26 maja będą nowe wieści bo będzie wizyta poadopcyjna :) [/FONT][FONT=verdana] [/FONT] Quote
AtaO Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Bardzo dziękuję za wiadomości:). Niezmiernie się cieszę, że tym razem dom okazał się takim z prawdziwego zdarzenia. Państwo rzeczywiście są wspaniali, oby więcej tak trafionych adopcji. Super!!! Quote
AtaO Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 MartynaP napisał(a):czy tylko ja nie widze zdjec? Zdjęć nie było, tylko relacja z domku Negry. Fotki pojawią się pewnie po wizycie PO. A to już wkrótce...:) Quote
AtaO Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='Lady_Amaltea']CZY TERAZ WIDAĆ FOTKI? Ja nadal nie widzę Quote
Lady_Amaltea Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Wieczorem podam linki do tych fotek, bo teraz muszę się do szkoły zbierać Quote
AtaO Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Negrusiu, zerkam do Ciebie z nadzieją, że pojawią się fotki...;) Quote
AtaO Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 My to już lipiec mamy....a wiadomości i fotek jak nie było tak nie ma.... Szkoda.....:placz:Oby tylko Negra była szczęśliwa.... Quote
AtaO Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Negrusiu, co u Ciebie.....żadnych wieści od tak długiego czasu:placz: Quote
AtaO Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Widzę, że tylko ja tu zaglądam - i nic się już więcej nie dowiem....szkoda:-( Mam nadzieję Negruniu, że do dobrego domku trafiłaś..... Quote
AtaO Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Zaglądam tutaj często, ale przestałam już sama do siebie pisać....:razz: Quote
ALMAVET Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 AtaO napisał(a):Zaglądam tutaj często, ale przestałam już sama do siebie pisać....:razz: Witam, jestem osobą odpowiedzialną za adopcję Negry, znalazłam jej dom i byłam u niej na wizycie PO już wiele miesięcy temu . Negra mieszka w domu z ogrodem nad brzegiem Odry na Biskupinie we Wrocławiu. Rozmawiałam z jej nowymi właścicielami kilka razy od tamtej pory. Wszystko jest ok, Negra ma tam bardzo dobrze, długie spacery, towarzystwo innego psa :) i kochających opiekunów .To spokojni i bardzo serdeczni ludzie. mam kilka zdjęć i udostępniałam je na FB i na stronie przychodni , mogę wrzucić również tutaj . Pozdrawiam Monika Z. z Almavetu Quote
ALMAVET Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.713517898679398.1073741826.257428197621706&type=3&uploaded=6 Quote
Recommended Posts