Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Specjalnie na Twoją prośbę AtaO poprosiłam o wiadomość o Negrze :D

[FONT=verdana]od pani Marii - nowej opiekunki Negry .[/FONT]
[FONT=verdana]Państwo,którzy ja adoptowali są bardzo fajni, traktują swoje zwierzaki jak członków rodziny. Negra trafiła bardzo dobrze!
[/FONT]
[FONT=verdana]Witamy![/FONT]
[FONT=verdana]podróż bez niespodzianek, za to na miejscu kilka.[/FONT]
[FONT=verdana]W ciągu pół godziny po delikatnej, ale stanowczej odpowiedzi, nasz Deco wiedział już, że nie jest "Alfa" w tym stadzie.[/FONT]
[FONT=verdana]Wieczorem przewracanki i zabawa. Jedna grządka lekko "poprawiona", a sąsiedzkie psiaki obszczekane.[/FONT]
[FONT=verdana]Niestety to wpływ Deco, który uczy Negrę brzydkich wyrazów.[/FONT]
[FONT=verdana]Lekarstwa podane bez kłopotów. Acana już nie smakuje, od kiedy dobrała się do miski Deco (ryż, kurczak i tarta marchewka).[/FONT]
[FONT=verdana]Mamy za sobą dwa dłuższe (3 godz.) spacery na wyspę i do przystani wodniackiej na przeciwko budynku Uniwersytetu Przyrodniczego.[/FONT]
[FONT=verdana]Poprzednie dni kilka razy popiskiwała cichutko, ale drapanie za uchem pomogło. Noce spokojne.[/FONT]
[FONT=verdana]Dzisiaj podsypia, kładąc się coraz bliżej kogoś z nas. Właśnie odsłania brzuch do głaskania przez męża.[/FONT]
[FONT=verdana]Wczoraj nawet nie drgnęła, jak wnuk kładł się obok niej i dotykał jej nosa.[/FONT]
[FONT=verdana]Dziękujemy za wspaniałą psinę.[/FONT]

[FONT=verdana]Przy okazji życzymy spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych.[/FONT]

[FONT=verdana]Załączamy kilka fotek - pierwsze całuski i spacer na wyspę.

26 maja będą nowe wieści bo będzie wizyta poadopcyjna :)

[/FONT]
[FONT=verdana]
[/FONT]

Posted

Bardzo dziękuję za wiadomości:). Niezmiernie się cieszę, że tym razem dom okazał się takim z prawdziwego zdarzenia.
Państwo rzeczywiście są wspaniali, oby więcej tak trafionych adopcji. Super!!!

Posted

MartynaP napisał(a):
czy tylko ja nie widze zdjec?

Zdjęć nie było, tylko relacja z domku Negry. Fotki pojawią się pewnie po wizycie PO. A to już wkrótce...:)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Widzę, że tylko ja tu zaglądam - i nic się już więcej nie dowiem....szkoda:-(

Mam nadzieję Negruniu, że do dobrego domku trafiłaś.....

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

AtaO napisał(a):
Zaglądam tutaj często, ale przestałam już sama do siebie pisać....:razz:

Witam, jestem osobą odpowiedzialną za adopcję Negry, znalazłam jej dom i byłam u niej na wizycie PO już wiele miesięcy temu . Negra mieszka w domu z ogrodem nad brzegiem Odry na Biskupinie we Wrocławiu. Rozmawiałam z jej nowymi właścicielami kilka razy od tamtej pory. Wszystko jest ok, Negra ma tam bardzo dobrze, długie spacery, towarzystwo innego psa :) i kochających opiekunów .To spokojni i bardzo serdeczni ludzie. mam kilka zdjęć i udostępniałam je na FB i na stronie przychodni , mogę wrzucić również tutaj . Pozdrawiam Monika Z. z Almavetu