Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negra po śmierci swojego Pana , z którym przeżyła 8 lat ,stała się niewygodnym spadkiem dla rodziny zmarłego...
oddali ją do schroniska 15 października 2011 roku... jak niepotrzebny przedmiot:-(
Nie odnalazła się w nowej sytuacji.Od kilku miesięcy czeka na swojego Pana...który już po nią nie przyjdzie ...gaśnie w oczach,jest smutna,bardzo schudła. Przeżyła zimę w schronisku sosnowieckim,ale widać ,że przy życiu trzymała ją tylko nadzieja ...
jaka jest Negra?
To piękna suczka ok. 25 kg,60 cm w kłębie ( jak trafiła do schroniska ważyła 30kg), czarna podpalana w typie ON
Jest bardzo łagodna i przyjacielska w stosunku do ludzi ,ma wielkie serce i cierpliwość dla dzieci,przyjazna dla innych psów,uwielbia koty :lol:
To dobroć w czystej postaci.Jest dobrze wychowana,zna komendy,mieszkała w domu i jest świetnie ułożona .Ktoś włożył dużo serca i miłości w jej wychowanie...

Negra od soboty 17-go marca mieszka w Przychodni Almavet w Sosnowcu.Przyjechała na sterylizację i już nie chcemy jej odwozić do schroniska...
Szukamy dobrego,mądrego domku dla suni,która drugiej rozłąki już może nie przeżyć...
W następnym poście dołączę zdjęcia Negry.
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.zawiozę Negrę nawet w najdalszy zakatek Polski,jeśli ktoś się w niej zakocha i poważnie pomyśli o adopcji:lol:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam na wątek Negry. Bardzo mi ta sunia leży na sercu, jej potwornego smutku w schronisku nie da się zapomnieć, ona tak tęskni za człowiekiem :( Od początku byłam pod wrażeniem tego jaka jest grzeczna i widzę, że zalety tylko się mnożą ;)
Ogłaszam ją od dawna, niestety wciąż cisza, ludzie nie chcą dużych starszych psów :/ Odnowię ogłoszenia, pozwolę sobie uzupełnić je o nowe zdjęcia i informacje. Mam nadzieję, że ktoś ją wreszcie dostrzeże

Posted

MartynaP dziękuję za dodanie zdjęć :)

Negra potrafi bardzo długo zostawać w domu sama,nic nie zniszczyła,nie ma histerii rozłąkowej co jest bardzo istotne :) Załatwia się ładnie na spacerze, w domu wytrzymuje nawet 10 godzin! Bo na tak długo musiałam ją niestety zostawić w weekend...