Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Suczka ma około 8 lat. Jest łagodna i nieśmiała. Słabo słyszy. 7 lutego została wysterylizowana. Domek potrzebny na już, chociaż DT. Sunia miała dom ale niestety ma problem-podobno popuszcza mocz. Najprawdopodobniej jest to związane z brakiem hormonów po sterylizacji i można to skutecznie leczyć. O ile w ogóle taki problem istnieje a nie został wymyślony jako powód zwrotu "starej, zepsutej zabawki". Dom stwierdził że sunię oddaje i już. Pilnie szukamy więc nowego domu, bo suczka niknie w oczach. Dzisiaj Supergoga odebrała z domu który jej już nie chciał przerażoną, chudą sunieczkę. Myszka jest teraz na tymczasie ale on musi szybko znaleźć dom, musi poczuć się potrzebna-ona ginie. W przyszłym tygodniu zostanie zbadana przez weta. wstawiona na: 4łapy, eurocity, kupsprzedaj, alegratka, aaaby, allegro Quote
Amanita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sunia jest naprawdę piękna - fotki nie oddają całego jej uroku. Niunia jest bardzo grzeczna i cichutka. Komu takie złote cudeńko do domu? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Suczka była potrącona przez sam. ciężarowy. Doczłapała się na stacje STATOIL gdzie błagała pod drzwiami o pomoc. Psine zauważył pewien pan który tankował samochód . Był baardzo zdziwiony gdy widział sunie kolejnego dnia. Pracownicy stacji twierdzili że jej nie widzieli:mad::mad: Sunia była bardzo poturbowana. Z minuty na minutę walczyła z życiem. Udało się!!! Teraz jest posterylce i po usunięciu guza. Niestety to nie koniec walki:(Mamy czas do przyszłego tygodnia:( Jeżeli nie znajdziemy DT albo stałego to psina pojedzie do Mysłowic. Quote
anilla Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Azyl_Zory WebAdmin'] ale słodkie pyszczydło :loveu: :loveu: :loveu: kiedy miała sterylkę?? a do kiedy ma kwarantannę (jezeli ma) Quote
jotpeg Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 podnosze, bo nikt TAKIEGO CUDA nie zobaczy na en-tej stronie! Quote
Mona4 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jezeli bedzie transport do Bytomia to zabiore mala na Tymczas. Quote
martynka i betinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ciociu Mono cos zoorganizujemy,WIELKIE DZIEKI:loveu: :loveu: :loveu: powiedz mi tylko w jakich godzniach transport moglby dotrzec do Ciebie? Quote
Mona4 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 domnie :lol: Przez 24 godziny. Dzis niepowiodla sie adopcja jamnika z Myslowic,wiec moze ona sie spodoba tej rodzinie. Quote
marmar Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 DZIEKIE JESZCZE RAZ MONA WIELKIE:loveu: :loveu: ,własnie rozmawialam z kierowca,jesli nie bedzie firmowego ,to na bank nasz kierowca moze jechac w poniedzialek po pracy,teraz kto z zoralakow moze odebrac sunieczke z azylu w poniedzialek? Quote
anilla Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 marmar napisał(a):DZIEKIE JESZCZE RAZ MONA WIELKIE:loveu: :loveu: ,własnie rozmawialam z kierowca,jesli nie bedzie firmowego ,to na bank nasz kierowca moze jechac w poniedzialek po pracy,teraz kto z zoralakow moze odebrac sunieczke z azylu w poniedzialek? kto odbierze to jedno a czy zostanie wydana to drugie... może się okazać że jest tysiąc powodów na nie :diabloti: Quote
marmar Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 anilla napisał(a):kto odbierze to jedno a czy zostanie wydana to drugie... może się okazać że jest tysiąc powodów na nie :diabloti: masz ciociu racje "WSZYSTKO SIE MOŻE ZDARZYĆ".... Quote
Mona4 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja musze miec pewne na 100% ze przyjedzie domnie,,bo jak nie ona to czeka nastepna sierotka do zabrania. Quote
Mona4 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Niewiem co sie dzieje w ty Azylu,:shake: Dzwonilam wczoraj i powiedziano mi ze Suka niejest jescze do adopcji!! Powod nieznany! w biurze nic niewiedzą.Kazali zadzwonic pod koniec tygodnia. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mona4 napisał(a):Niewiem co sie dzieje w ty Azylu,:shake: Dzwonilam wczoraj i powiedziano mi ze Suka niejest jescze do adopcji!! Powod nieznany! w biurze nic niewiedzą.Kazali zadzwonic pod koniec tygodnia. Suczka nie jest do adopcji ponieważ jest po zabiegu sterylki i usunięcia guza. Będzie wydana dopiero po zdjęciu szewków oraz zaszczepieniu p.wściekliźnie. Jak widać nie są to wymyślanki "gówniarza"pracownika azylu , tylko taka procedura. Quote
Mona4 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Spokojnie!! ja tylko zaparopnowalam TYMCZAS!!! aby niemusiala jechac do Myslowic! Nieinteresuja mnie wasze wasnie i klutnie,ja chcialm tyko pomuc psu!!!! Quote
anilla Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mona a czy udzielono Ci informacji kiedy sunia będzie do wydania - bo na którymś z wątków pojawiła się informacja ze w tym tygodniu planowany jest kolejny transport do Mysłowic... Quote
Mona4 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Niestety pani nic niewiedzialy!!! kazaly zadzwonic w piatek. Quote
anilla Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 to miejmy nadzieję ze wpiątek sprawa się wyjaśni... Quote
Recommended Posts