Penny Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Lobaria napisał(a):Niestety, Munkę chciała zeżreć - nie może jechać do Stasinka. Szukamy innego hoteliku pilnie - deklaracje są. Ja mogę zaproponować hotel Psanatorium (jestem opiekunką psów w tym hoteliku). Koszt dużego psiaka to 420 zł na miesiąc (wraz z wyżywieniem). Wątek hotelu jak na razie nie jest zbyt rozwinięty, ale można się z niego dowiedzieć najważniejszych rzeczy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225692-PSANATORIUM-hotel-dla-zwierz%C4%85t-Wolne-miejsca Quote
Avilia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A ja przy okazji prosiłabym o intensywne ogłaszanie Mony!Może znajdzie się dom! Quote
ewu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Jakie są decyzje odnośnie hoteliku? A ten dom za trzy miesiace już nie jest aktualny? Quote
Avilia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ewu napisał(a):Jakie są decyzje odnośnie hoteliku? A ten dom za trzy miesiace już nie jest aktualny? Na razie z tego co mi wiadomo to nie mamy hoteliku dla niej. Nie wiem czy dom nieaktualny,ale nie możemy czekać.Co będzie jak Pani po tych 3 miesiącach nagle coś wypadnie?Stanie się coś czego nie przewidzi i nie będzie mogła psa przyjąć?Trzeba nadal intensywnie szukać,bo hotelowanie to poważne koszta.Na 3 miesiące kasa jest,ale kto weźmie odpowiedzialność finansową później?Jak DS nie będzie?Jak po 3 miesiącach Pani nagle z FB "zniknie"? Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Tak czy inaczej dt lub hotelik trzeba znaleźć. Wyżej było info o hoteliku w Wielkopolsce. Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Avilia napisał(a):Na razie z tego co mi wiadomo to nie mamy hoteliku dla niej. Nie wiem czy dom nieaktualny,ale nie możemy czekać.Co będzie jak Pani po tych 3 miesiącach nagle coś wypadnie?Stanie się coś czego nie przewidzi i nie będzie mogła psa przyjąć?Trzeba nadal intensywnie szukać,bo hotelowanie to poważne koszta.Na 3 miesiące kasa jest,ale kto weźmie odpowiedzialność finansową później?Jak DS nie będzie?Jak po 3 miesiącach Pani nagle z FB "zniknie"? Ten ds jest aktualny, ale trzeba na te 3 mies coś Monie znaleźć, chyba, że ma być ciągle w punkcie... Ludzie z fb wpłacili pieniądze nie po to, aby z nich Mona nie mogła skorzystać. Quote
Avilia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lobaria napisał(a):Ten ds jest aktualny, ale trzeba na te 3 mies coś Monie znaleźć, chyba, że ma być ciągle w punkcie... Ludzie z fb wpłacili pieniądze nie po to, aby z nich Mona nie mogła skorzystać. Ale czy ja napisałam,że ma w Punkcie siedzieć?!Napisałam,żeby ją w dalszym ciągu ogłaszać!Bo może szybciej znajdzie się jakiś DS. Ja patrzę na całą sprawę z pesymistyczniejszego punktu widzenia.Niestety nie od dzisiaj w adopcjach siedzimy żeby nie wiedzieć jakie sytuacje się zdarzają. Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Avilia napisał(a):Ale czy ja napisałam,że ma w Punkcie siedzieć?!Napisałam,żeby ją w dalszym ciągu ogłaszać!Bo może szybciej znajdzie się jakiś DS. Ja patrzę na całą sprawę z pesymistyczniejszego punktu widzenia.Niestety nie od dzisiaj w adopcjach siedzimy żeby nie wiedzieć jakie sytuacje się zdarzają. Zerknij na ten hotelik, który ktoś wyżej proponował. Ogłaszanie dalsze - jak najbardziej, dopóki nie będzie już grzać doopinki w swoim domu Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Na tą chwilę Mona ma następujące wpłaty / wszystkie od darczyńców z fb / Krzysztof L. - 30 zł Ewa L. - 10 zł Monika K. - 25 zł Joanna S. - 100 zł Karolina K. - 50 zł Margherita C. - 50 zł Krystyna Ch. - 200 zł Agnieszka J - 100 zł Maria Sz. - 20 zł ja - 20 zł Na Jej koncie 605 zł, - szukamy dt, hoteliku pilnie Quote
*Gajowa* Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A w jakim mieście jest ewentualny przyszły domek dla Mony ? Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 *Gajowa* napisał(a):A w jakim mieście jest ewentualny przyszły domek dla Mony ? W Warszawie Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ewu napisał(a):Podaj mi proszę na pw dane do przelewu dla Mony. Cioteczka, odetkaj skrzynkę. Ja jestem skarbnikiem Mony, konto chyba znasz. Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Tu jest link do hoteliku blisko Łodzi http://www.facebook.com/pages/Hot-Dogz-hotel-oraz-pielęgnacja-zwierząt/286366724746360 Ja od jutra przez parę dni będę bez netu Myślałam też o hoteliku u Jamora, ale jest drogi - dla bezdomniaków doba to 12- 20 zł, za Monę policzyłby pewnie max. Ale przynajmniej podszkoliłby Monę w temacie kontaktu z innymi psami. W przyszlym ds są psy. Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lobaria napisał(a): Ja od jutra przez parę dni będę bez netu Co my tu bez Ciebie zrobimy? Wracaj szybko:) Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Dacie radę, hotelik na talerzu, tylko daleko, w Straszynie pod Gdańskiem. Jeszcze raz się zgłosił. 350 zł z karmą i szkoleniem, co dla Mony jest ważne. A transport też można załatwic poprzez fb, z pieniążkami też zapewne dobre dusze pomogą. link do tego hoteliku, skontaktujcie się http://www.facebook.com/liliana.madejska Quote
ewu Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Lobaria napisał(a):Cioteczka, odetkaj skrzynkę. Ja jestem skarbnikiem Mony, konto chyba znasz. Odetkałam , znalazłam konto i puściłam przelew:) Quote
Avilia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Na Paypala przyszło mi 40zł od Pani Małgorzaty K. z FB. Proszę o konto,przeleję. Quote
Lobaria Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Dziś wyślę. Od ewu dostałam namiary do 2 dobrych hotelikow bliżej, niż Straszyn, zadzwonię. Porównam ceny i warunki. Czas uwolnić Monę z punktu. Quote
Lobaria Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ale znalazł się taki pod Opolem, sprawdzony. Moniu - szykuj się do przeprowadzki... Quote
AtaO Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Super!!!!!!! Moneczka jeszcze nie wie jakie szczęście Ją spotkało, ale już wkrótce.....:crazyeye::multi: Quote
ewu Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='AtaO']Super!!!!!!! Moneczka jeszcze nie wie jakie szczęście Ją spotkało, ale już wkrótce.....:crazyeye::multi:[/QUOTE] Hura, hura, hura:) Quote
Recommended Posts