Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lobaria napisał(a):
Niestety, Munkę chciała zeżreć - nie może jechać do Stasinka. Szukamy innego hoteliku pilnie - deklaracje są.

Ja mogę zaproponować hotel Psanatorium (jestem opiekunką psów w tym hoteliku).
Koszt dużego psiaka to 420 zł na miesiąc (wraz z wyżywieniem).
Wątek hotelu jak na razie nie jest zbyt rozwinięty, ale można się z niego dowiedzieć najważniejszych rzeczy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225692-PSANATORIUM-hotel-dla-zwierz%C4%85t-Wolne-miejsca

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
Jakie są decyzje odnośnie hoteliku? A ten dom za trzy miesiace już nie jest aktualny?

Na razie z tego co mi wiadomo to nie mamy hoteliku dla niej.
Nie wiem czy dom nieaktualny,ale nie możemy czekać.Co będzie jak Pani po tych 3 miesiącach nagle coś wypadnie?Stanie się coś czego nie przewidzi i nie będzie mogła psa przyjąć?Trzeba nadal intensywnie szukać,bo hotelowanie to poważne koszta.Na 3 miesiące kasa jest,ale kto weźmie odpowiedzialność finansową później?Jak DS nie będzie?Jak po 3 miesiącach Pani nagle z FB "zniknie"?

Posted

Avilia napisał(a):
Na razie z tego co mi wiadomo to nie mamy hoteliku dla niej.
Nie wiem czy dom nieaktualny,ale nie możemy czekać.Co będzie jak Pani po tych 3 miesiącach nagle coś wypadnie?Stanie się coś czego nie przewidzi i nie będzie mogła psa przyjąć?Trzeba nadal intensywnie szukać,bo hotelowanie to poważne koszta.Na 3 miesiące kasa jest,ale kto weźmie odpowiedzialność finansową później?Jak DS nie będzie?Jak po 3 miesiącach Pani nagle z FB "zniknie"?

Ten ds jest aktualny, ale trzeba na te 3 mies coś Monie znaleźć, chyba, że ma być ciągle w punkcie... Ludzie z fb wpłacili pieniądze nie po to, aby z nich Mona nie mogła skorzystać.

Posted

Lobaria napisał(a):
Ten ds jest aktualny, ale trzeba na te 3 mies coś Monie znaleźć, chyba, że ma być ciągle w punkcie... Ludzie z fb wpłacili pieniądze nie po to, aby z nich Mona nie mogła skorzystać.

Ale czy ja napisałam,że ma w Punkcie siedzieć?!Napisałam,żeby ją w dalszym ciągu ogłaszać!Bo może szybciej znajdzie się jakiś DS.
Ja patrzę na całą sprawę z pesymistyczniejszego punktu widzenia.Niestety nie od dzisiaj w adopcjach siedzimy żeby nie wiedzieć jakie sytuacje się zdarzają.

Posted

Avilia napisał(a):
Ale czy ja napisałam,że ma w Punkcie siedzieć?!Napisałam,żeby ją w dalszym ciągu ogłaszać!Bo może szybciej znajdzie się jakiś DS.
Ja patrzę na całą sprawę z pesymistyczniejszego punktu widzenia.Niestety nie od dzisiaj w adopcjach siedzimy żeby nie wiedzieć jakie sytuacje się zdarzają.

Zerknij na ten hotelik, który ktoś wyżej proponował. Ogłaszanie dalsze - jak najbardziej, dopóki nie będzie już grzać doopinki w swoim domu

Posted

Na tą chwilę Mona ma następujące wpłaty / wszystkie od darczyńców z fb /

Krzysztof L. - 30 zł
Ewa L. - 10 zł
Monika K. - 25 zł
Joanna S. - 100 zł
Karolina K. - 50 zł
Margherita C. - 50 zł
Krystyna Ch. - 200 zł
Agnieszka J - 100 zł
Maria Sz. - 20 zł
ja - 20 zł

Na Jej koncie 605 zł, - szukamy dt, hoteliku pilnie

Posted

Lobaria napisał(a):
Cioteczka, odetkaj skrzynkę. Ja jestem skarbnikiem Mony, konto chyba znasz.

Odetkałam , znalazłam konto i puściłam przelew:)

Posted

[quote name='AtaO']Super!!!!!!! Moneczka jeszcze nie wie jakie szczęście Ją spotkało, ale już wkrótce.....:crazyeye::multi:[/QUOTE]
Hura, hura, hura:)