ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 AtaO napisał(a):Co do zmiany tytułu......, to musiałaby to zrobić Klaudus :) Dzięki za info, ale może udałoby się jakieś nowe fotki wrzucić:razz: Byłoby super:) Quote
AtaO Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Mona, pamiętam o Tobie....mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa..... Quote
ewu Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='AtaO']Mona, pamiętam o Tobie....mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa.....[/QUOTE] Ja też...Może będą jakieś wieści... Quote
Lobaria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ewu napisał(a):Może ktoś tam podejdzie.... Też martwię się o Monę... Quote
AtaO Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 O rany....prawie od roku nikt do Mony nie zajrzał.... Ciekawe co u Ciebie sunieczko? Quote
terierfanka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Widuję Monę czasem na spacerku z Pańcią i spanielowatym kumplem, tylko na ogół z daleka... muszę kiedyś się "zasadzić" z aparatem, w każdym razie wygląda całkiem dobrze Quote
AtaO Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='terierfanka']Widuję Monę czasem na spacerku z Pańcią i spanielowatym kumplem, tylko na ogół z daleka... muszę kiedyś się "zasadzić" z aparatem, w każdym razie wygląda całkiem dobrze[/QUOTE] No to super:) Dzięki Ci!!! Fotki nie udało się pstryknąć? Quote
Recommended Posts