ewu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Dziękuję za wieści:) Jak dobrze,że wszystko w porządku u ślicznej:multi::multi::multi: Quote
ewu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Jeśli była szczepiona to tylko na wściekliznę ale to po opuszczeniu punktu, więc Państwo by wiedzieli.... W punkcie nikt nie szczepi psiaków:( Spytam jeszcze Klaudii ale raczej na nic nie była szczepiona:shake: Quote
Avilia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Państwo byli informowani o tym,że Mona została jedynie odrobaczona i zakropiona Fiprexem.Że szczepień nie ma,tak samo jak i tłumaczyłyśmy jak sprawa ze sterylką wygląda.Że niby jakaś blizna na brzuchu jest,ale wet musiałby stwierdzić czy faktycznie posterylkowa.Na wszystko przytakiwali,więc nie wiem czemu teraz takie głupie pytania:roll: Quote
terierfanka Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Avilia napisał(a):Państwo byli informowani o tym,że Mona została jedynie odrobaczona i zakropiona Fiprexem.Że szczepień nie ma,tak samo jak i tłumaczyłyśmy jak sprawa ze sterylką wygląda.Że niby jakaś blizna na brzuchu jest,ale wet musiałby stwierdzić czy faktycznie posterylkowa.Na wszystko przytakiwali,więc nie wiem czemu teraz takie głupie pytania:roll: widocznie nie słuchali uważnie...ale w sumie dlaczego nie zaszczepiona? ona była w schronisku, prawda? Quote
Avilia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 terierfanka napisał(a):widocznie nie słuchali uważnie...ale w sumie dlaczego nie zaszczepiona? ona była w schronisku, prawda? W Punkcie przetrzymań. W Pszczynie nie ma schroniska. Punkty nie mają obowiązku szczepień,bo są tylko PUNKTAMI PRZETRZYMAŃ.Skąd później psy są przewożone do schroniska.Akurat od nas jeżdżą do mordowni.Dzięki "uprzejmości" dyrekcji możemy tam wchodzić i starać się psom znajdować domy zanim zostaną wywiezione. Tak to wszystko wygląda. Quote
ewu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 terierfanka napisał(a):ok, powtórzę Państwu I prosimy o odwiedzanie Moni:calus: Quote
monika083 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 ewu napisał(a):I prosimy o odwiedzanie Moni:calus: ewu, daj chwile odsapnac tej terierfance:D No fajnie trafila Monka, widac, ze jest rozpieszczana i jest szczesliwa, a jak ja chwala za to szczekanie :) Quote
Lobaria Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 monika083 napisał(a):ewu, daj chwile odsapnac tej terierfance:D No fajnie trafila Monka, widac, ze jest rozpieszczana i jest szczesliwa, a jak ja chwala za to szczekanie :) Ciekawe, czy śpiewa, jak w punkcie... Quote
ewu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 monika083 napisał(a):ewu, daj chwile odsapnac tej terierfance:D No fajnie trafila Monka, widac, ze jest rozpieszczana i jest szczesliwa, a jak ja chwala za to szczekanie :) No ze dwa dni niech odsapnie:eviltong::eviltong::eviltong::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Ponieważ Mona jest w ds, 565 zł, które zostały na Jej koncie, przechodzi na utrzymanie w hotelu Mozarta. Szczególy w drugim, rozliczeniowym poście. Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy:) Quote
AtaO Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Mona, słoneczko co u Ciebie....wiem chyba za często chcielibyśmy jakieś info z Twojego domku:oops: Quote
ewu Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 AtaO napisał(a):Mona, słoneczko co u Ciebie....wiem chyba za często chcielibyśmy jakieś info z Twojego domku:oops: Byłoby miło Quote
ewu Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Oby Monka była szczęśliwa... Myślę o tobie sunieczko. Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Myślę o Monie, głupio prosić znowu Terierfankę... Quote
asiuniab Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='ewu']Myślę o Monie, głupio prosić znowu Terierfankę...[/QUOTE] ja też jestem ciekawa co u Mony??? Quote
ewu Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Mona , mam nadzieję,że u ciebie wszystko w porządku. Może wypada poprosić Terierfankę o niezapowiedziany "rzut okiem"? Quote
asiuniab Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ewu napisał(a):Mona , mam nadzieję,że u ciebie wszystko w porządku. Może wypada poprosić Terierfankę o niezapowiedziany "rzut okiem"? też bym chciała; Quote
asiuniab Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 moi drodzy jak nikt nie może podjechać i zobaczyć co u Mony, to może jak jeśli dostanę adres na pw mogę podjechać i zaglądnąć na podwórko, jeśli z chodnika widać coś, czy przypadkiem Mona nie siedzi w budzie, bo z tego co kojarzę Mona jest we Wrocławia? Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 asiuniab napisał(a):moi drodzy jak nikt nie może podjechać i zobaczyć co u Mony, to może jak jeśli dostanę adres na pw mogę podjechać i zaglądnąć na podwórko, jeśli z chodnika widać coś, czy przypadkiem Mona nie siedzi w budzie, bo z tego co kojarzę Mona jest we Wrocławia? Prosiłam Terierfankę na wątku bazrkowym. Obiecała ,że podskoczy bo ma 5 minut na piechotę. Podobno trzeba zadzwonić bo jest żywopłot i niczego nie widać z ulicy... Mam nadzieję,że coś napisze na wątku. Chyba Mona jest we Wrocławiu ale dokładnego adresu nie znam.Mnie też ciągle martwi ta dziura pod schodami i ten łańcuch.... Quote
terierfanka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 hej ciotki, przechodziłam obok Mony w niedzielę, ale Państwa nie było na działce a potem nie bardzo miałam kiedy bo ostatnio wieczorami przeczesujemy krzaki w poszukiwaniu zaginionej suni... naprawdę nie powinnyście się martwić, ona na pewno nie jest na łańcuchu, bo to nie ten typ ludzi, oni chcą aby ona biegała po tej działce i w razie czego pogoniła intruza, byłam przecież u nich juz dwa razy na poadopcyjnej, serio tytuł już mogłybyście zmienić postaram się podejść w najbliższych dniach z aparatem, co by fotki świeże zrobić Quote
asiuniab Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 terierfanka napisał(a):hej ciotki, przechodziłam obok Mony w niedzielę, ale Państwa nie było na działce a potem nie bardzo miałam kiedy bo ostatnio wieczorami przeczesujemy krzaki w poszukiwaniu zaginionej suni... naprawdę nie powinnyście się martwić, ona na pewno nie jest na łańcuchu, bo to nie ten typ ludzi, oni chcą aby ona biegała po tej działce i w razie czego pogoniła intruza, byłam przecież u nich juz dwa razy na poadopcyjnej, serio tytuł już mogłybyście zmienić postaram się podejść w najbliższych dniach z aparatem, co by fotki świeże zrobić fajne wieści, dziękujemy:) Quote
ewu Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 asiuniab napisał(a):fajne wieści, dziękujemy:) Bardzo się cieszę:) Quote
AtaO Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Co do zmiany tytułu......, to musiałaby to zrobić Klaudus :) Dzięki za info, ale może udałoby się jakieś nowe fotki wrzucić:razz: Quote
Recommended Posts