Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli była szczepiona to tylko na wściekliznę ale to po opuszczeniu punktu, więc Państwo by wiedzieli.... W punkcie nikt nie szczepi psiaków:(
Spytam jeszcze Klaudii ale raczej na nic nie była szczepiona:shake:

Posted

Państwo byli informowani o tym,że Mona została jedynie odrobaczona i zakropiona Fiprexem.Że szczepień nie ma,tak samo jak i tłumaczyłyśmy jak sprawa ze sterylką wygląda.Że niby jakaś blizna na brzuchu jest,ale wet musiałby stwierdzić czy faktycznie posterylkowa.Na wszystko przytakiwali,więc nie wiem czemu teraz takie głupie pytania:roll:

Posted

Avilia napisał(a):
Państwo byli informowani o tym,że Mona została jedynie odrobaczona i zakropiona Fiprexem.Że szczepień nie ma,tak samo jak i tłumaczyłyśmy jak sprawa ze sterylką wygląda.Że niby jakaś blizna na brzuchu jest,ale wet musiałby stwierdzić czy faktycznie posterylkowa.Na wszystko przytakiwali,więc nie wiem czemu teraz takie głupie pytania:roll:

widocznie nie słuchali uważnie...ale w sumie dlaczego nie zaszczepiona? ona była w schronisku, prawda?

Posted

terierfanka napisał(a):
widocznie nie słuchali uważnie...ale w sumie dlaczego nie zaszczepiona? ona była w schronisku, prawda?

W Punkcie przetrzymań.
W Pszczynie nie ma schroniska.
Punkty nie mają obowiązku szczepień,bo są tylko PUNKTAMI PRZETRZYMAŃ.Skąd później psy są przewożone do schroniska.Akurat od nas jeżdżą do mordowni.Dzięki "uprzejmości" dyrekcji możemy tam wchodzić i starać się psom znajdować domy zanim zostaną wywiezione.
Tak to wszystko wygląda.

Posted

ewu napisał(a):
I prosimy o odwiedzanie Moni:calus:

ewu, daj chwile odsapnac tej terierfance:D

No fajnie trafila Monka, widac, ze jest rozpieszczana i jest szczesliwa, a jak ja chwala za to szczekanie :)

Posted

monika083 napisał(a):

No fajnie trafila Monka, widac, ze jest rozpieszczana i jest szczesliwa, a jak ja chwala za to szczekanie :)

Ciekawe, czy śpiewa, jak w punkcie...

Posted

monika083 napisał(a):

No ze dwa dni niech odsapnie:eviltong::eviltong::eviltong::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Ponieważ Mona jest w ds, 565 zł, które zostały na Jej koncie, przechodzi na utrzymanie w hotelu Mozarta.
Szczególy w drugim, rozliczeniowym poście.
Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy:)

• 2 weeks later...
Posted

AtaO napisał(a):
Mona, słoneczko co u Ciebie....wiem chyba za często chcielibyśmy jakieś info z Twojego domku:oops:

Byłoby miło

• 2 weeks later...
Posted

moi drodzy jak nikt nie może podjechać i zobaczyć co u Mony, to może jak jeśli dostanę adres na pw mogę podjechać i zaglądnąć na podwórko, jeśli z chodnika widać coś, czy przypadkiem Mona nie siedzi w budzie, bo z tego co kojarzę Mona jest we Wrocławia?

Posted

asiuniab napisał(a):
moi drodzy jak nikt nie może podjechać i zobaczyć co u Mony, to może jak jeśli dostanę adres na pw mogę podjechać i zaglądnąć na podwórko, jeśli z chodnika widać coś, czy przypadkiem Mona nie siedzi w budzie, bo z tego co kojarzę Mona jest we Wrocławia?

Prosiłam Terierfankę na wątku bazrkowym. Obiecała ,że podskoczy bo ma 5 minut na piechotę. Podobno trzeba zadzwonić bo jest żywopłot i niczego nie widać z ulicy... Mam nadzieję,że coś napisze na wątku.
Chyba Mona jest we Wrocławiu ale dokładnego adresu nie znam.Mnie też ciągle martwi ta dziura pod schodami i ten łańcuch....

Posted

hej ciotki, przechodziłam obok Mony w niedzielę, ale Państwa nie było na działce a potem nie bardzo miałam kiedy bo ostatnio wieczorami przeczesujemy krzaki w poszukiwaniu zaginionej suni... naprawdę nie powinnyście się martwić, ona na pewno nie jest na łańcuchu, bo to nie ten typ ludzi, oni chcą aby ona biegała po tej działce i w razie czego pogoniła intruza, byłam przecież u nich juz dwa razy na poadopcyjnej, serio tytuł już mogłybyście zmienić
postaram się podejść w najbliższych dniach z aparatem, co by fotki świeże zrobić

Posted

terierfanka napisał(a):
hej ciotki, przechodziłam obok Mony w niedzielę, ale Państwa nie było na działce a potem nie bardzo miałam kiedy bo ostatnio wieczorami przeczesujemy krzaki w poszukiwaniu zaginionej suni... naprawdę nie powinnyście się martwić, ona na pewno nie jest na łańcuchu, bo to nie ten typ ludzi, oni chcą aby ona biegała po tej działce i w razie czego pogoniła intruza, byłam przecież u nich juz dwa razy na poadopcyjnej, serio tytuł już mogłybyście zmienić
postaram się podejść w najbliższych dniach z aparatem, co by fotki świeże zrobić

fajne wieści, dziękujemy:)

• 3 weeks later...