ewu Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 AtaO napisał(a):Dziękujemy za relacje z dzisiejszej wizyty u Monki. Jestem dobrej myśli, będzie Jej tam dobrze:). Moneczko, słoneczko cieszę się, że nareszcie masz domek. Oby wszystko się dobrze potoczyło. Byłabym jednak ostrożna i przyglądała się w miarę możliwości..... Quote
terierfanka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 ewu napisał(a):Ciekawe co u Monki.... ej no codziennie nie będę ludzi nachodzić ;) Quote
ewu Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 terierfanka napisał(a):ej no codziennie nie będę ludzi nachodzić ;) Wiadomo:) Kupimy Ci czapkę- niewidkę:eviltong:i będzie po problemie:scared: Quote
rents Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Fajnie, że przynajmniej Mona dobrze "wylądowała". Quote
ewu Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 rents napisał(a):Fajnie, że przynajmniej Mona dobrze "wylądowała". Oby.......:) Pewnie śpiewa ślicznie:) Quote
bubi-rybnik Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Bardzo się cieszę, że Monka znalazła domek ;-)) ja też znalazłam i adoptowałam jedną bidulkę. Cieszę się, że jest jeszcze tylu dobrych ludzi, szkoda tylko, że niestety tych złych przez których zwierzaki znajdują się w takich beznadziejnych sytuacjach też wciąż jest wielu ;-( A to nasze słonko: http://www.dogomania.pl/forum/threads/224798-Wika-wyrzucona-z-samochodu-z-padaczką-w-awaryjnym-DT-dług-ponad-380zł-za-weta/page7?highlight=wika Edited June 5, 2012 by bubi-rybnik Quote
AtaO Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 bubi-rybnik napisał(a):Bardzo się cieszę, że Monka znalazła domek ;-)) ja też znalazłam i adoptowałam jedną bidulkę. Cieszę się, że jest jeszcze tylu dobrych ludzi, szkoda tylko, że niestety tych złych przez których zwierzaki znajdują się w takich beznadziejnych sytuacjach też wciąż jest wielu ;-( To miło, że kolejna bidulka znalazła dom i swojego człowieka:multi:. Quote
ewu Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 AtaO napisał(a):To miło, że kolejna bidulka znalazła dom i swojego człowieka:multi:. Super dla psinek:) Quote
ewu Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ciekawe jak Monusia , czy już się przyzwyczaiła, czy Państwo zadowoleni .... Quote
ewu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 AtaO napisał(a):Moneczko, zaglądam do Ciebie...jesteś szczęśliwa? Ja też, może jakieś wieści z domku....... Bardzo prosimy.... Quote
Lobaria Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nr abonenta, do którego dzwonisz, jest niedostępny. Będę próbowała do skutku. Quote
ewu Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Lobaria napisał(a):Nr abonenta, do którego dzwonisz, jest niedostępny. Będę próbowała do skutku. A Dziewczyna, która robiła wizytę pa mogłaby tam podejść? Byłoby wspaniale gdyby "kuknęła" co u Moni. Quote
ewu Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Lobaria napisał(a):Nr abonenta, do którego dzwonisz, jest niedostępny. Będę próbowała do skutku. Może komórka się rozładowała... Nie cierpię takich sytuacji, zaraz mam teorię spisku....:nerwy::nerwy::nerwy::nerwy::nerwy: Quote
Avilia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Pan pracuje do godziny 15.Mnie prosił aby dzwonić po 15. Quote
ewu Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 AtaO napisał(a):Moneczko, nic na Twój temat nie wiemy.... Nic i bardzo prosimy o wieści.... Quote
AtaO Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 A może by tak terierfanka mogłaby podskoczyć i zrobić wizytę PO...skoro nie można do Państwa się dodzwonić. Bardzo prosimy...:oops: Quote
terierfanka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Byłam u Monki dzisiaj, wszystko w porządku, szczeka dziewczynka ładnie jak coś się dzieje za płotem, Państwo zadowoleni. Monka jest straszną pieszczochą, od razu się wywala do góry kołami, żeby ją miziać. [video=youtube;Yeymi8ggSEE]http://www.youtube.com/watch?v=Yeymi8ggSEE[/video] I jeszcze jedna sprawa: Państwo twierdzą, że nie dostali żadnej książeczki ani zaświadczenia o szczepieniu Mony. Czy ona była szczepiona w schronie? Czy da się uzyskać zaświadczenie? Quote
Recommended Posts