Klaudus__ Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Albo raczej na któregoś dziadka można te deklaracje przenieść...? Quote
Avilia Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='terierfanka']No to będę miała na nią oko :) Miej,miej!Uraczysz nas czasem fotkami?:) [quote name='Klaudus__']Albo raczej na któregoś dziadka można te deklaracje przenieść...? Też bym była za tym. Masajek sobie dobrze w schronie radzi.To młody pies,a i krzywda mu się tam nie dzieje,bo jest codziennie przez nas doglądany. Quote
ewu Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Avilia napisał(a):Miej,miej!Uraczysz nas czasem fotkami?:) Też bym była za tym. Masajek sobie dobrze w schronie radzi.To młody pies,a i krzywda mu się tam nie dzieje,bo jest codziennie przez nas doglądany. No to na jakiegoś dziadka:) A o Masajka bedziemy walczyć ogłoszeniami:) Kochane jesteście, że tak dbacie o te psiaki:calus::calus::calus: Quote
Avilia Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 A Mona w piątek między 18-19 rusza w drogę do Wrocławia:) Już jesteśmy z Pańśtwem umówieni na odbiór dziewczynki:) Quote
Lobaria Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) Avilia napisał(a):A Mona w piątek między 18-19 rusza w drogę do Wrocławia:) Już jesteśmy z Pańśtwem umówieni na odbiór dziewczynki:) Wspaniałe wieści...Monia - zachowuj się dobrze... Deklaracje i wpłaty na Monę są z fb i tam są propozycje, aby przeznaczyć je na Mozarta. Będę musiała wysłać zapytanie do wszystkich darczyńców. Edited May 23, 2012 by Lobaria Quote
AtaO Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='ewu']No to na jakiegoś dziadka:) QUOTE] Z dziadków to chyba w największej potrzebie jest Edziu no i Ikarek.... Quote
Avilia Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Lobaria napisał(a):Wspaniałe wieści...Monia - zachowuj się dobrze... Deklaracje i wpłaty na Monę są z fb i tam są propozycje, aby przeznaczyć je na Mozarta. Będę musiała wysłać zapytanie do wszystkich darczyńców. Musimy jeszcze opłacić wykup Mony-40zł. Quote
ewu Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 AtaO napisał(a):[quote name='ewu']No to na jakiegoś dziadka:) QUOTE] Z dziadków to chyba w największej potrzebie jest Edziu no i Ikarek.... A który w gorszej formie? Edziu czy Ikarek? Na bardziej schorowanego przeznaczmy, oczywiście za zgodą Darczyńców. Quote
AtaO Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 ewu napisał(a):[quote name='AtaO'] A który w gorszej formie? Edziu czy Ikarek? Na bardziej schorowanego przeznaczmy, oczywiście za zgodą Darczyńców. Zdecydowanie w gorszej formie jest Edzio, ma problemy z serduszkiem:shake:, ciężko oddycha i sinieje Mu język:shake: Quote
Lobaria Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 40 zł za wykup Mony przelane. Na Monę wpłacali raczej wielbiciele owczarków, także pewnie przejdą na Mozarta, na którego hotelik pod już czeka. Kwestia transportu. Może sponsorzy Mecenaska / gdy ten już będzie w DS / zgodzą się na pomoc Edziowi, w końcu też potrącony. A część na Ikarka. Quote
ewu Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Lobaria napisał(a):40 zł za wykup Mony przelane. Na Monę wpłacali raczej wielbiciele owczarków, także pewnie przejdą na Mozarta, na którego hotelik pod już czeka. Kwestia transportu. Może sponsorzy Mecenaska / gdy ten już będzie w DS / zgodzą się na pomoc Edziowi, w końcu też potrącony. A część na Ikarka. A może zgodzą się na Edzia jesli on jest bardziej potrzebujacy. On też jest owczarkowaty. A dokad ten transport? Quote
Avilia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 ewu napisał(a):A może zgodzą się na Edzia jesli on jest bardziej potrzebujacy. On też jest owczarkowaty. A dokad ten transport? Choć Mozart jest moim słoneczkiem najkochańszym to także bym była za tym aby przekazać na Edzia,bo Edziowi zaczynają się problemy ze zdrówkiem;/ Transport pod Opole. Quote
AtaO Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Avilia napisał(a):Choć Mozart jest moim słoneczkiem najkochańszym to także bym była za tym aby przekazać na Edzia,bo Edziowi zaczynają się problemy ze zdrówkiem;/ Transport pod Opole. Pod Opole? Coś się zmieniło, bo Mona miała jechać do Kluczborka. Quote
Avilia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='AtaO']Pod Opole? Coś się zmieniło, bo Mona miała jechać do Kluczborka. Ja dostałam info od Lobarii,że pod Opole. POMOCY!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/227454-SOS!PILNIE-DT-dla-ślepej-kotki!Ona-zginie-pod-kołami-samochodu!?p=19137982#post19137982 Quote
Lobaria Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='Avilia']Ja dostałam info od Lobarii,że pod Opole. POMOCY!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/227454-SOS!PILNIE-DT-dla-ślepej-kotki!Ona-zginie-pod-kołami-samochodu!?p=19137982#post19137982 Tak, pod Kluczbork. opolskie. Quote
rents Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 To jutro Wielki Dzień dla naszej Śpiewaczki . . . Quote
AtaO Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Oj, wielki....Trzymaj się Moneczko, nasze słoneczko:) Quote
ewu Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Lobaria napisał(a):Domek już jedzie z Wrocławia po Moneczkę... Super wieści:) Powodzenia gwiazdeczko:) Quote
Avilia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Mona już w nowym domu,ale wrażenia,że tak powiem średnie;/ Może poprostu to nasze przerważliwienie.Ale pewne jest,że będziemy chciały w niedługim czasie przeprowadzić tam wizytę poadopcyjną-najlepiej niezapowiedzianą.Ktoś się zgłasza na ochotnika? Quote
monika083 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Avilia napisał(a):Mona już w nowym domu,ale wrażenia,że tak powiem średnie;/ Może poprostu to nasze przerważliwienie.Ale pewne jest,że będziemy chciały w niedługim czasie przeprowadzić tam wizytę poadopcyjną-najlepiej niezapowiedzianą.Ktoś się zgłasza na ochotnika? oj. a co takiego niepokojacego zauwyzylyscie? Quote
Avilia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 monika083 napisał(a):oj. a co takiego niepokojacego zauwyzylyscie? Nie ja byłam przy wydawaniu Mony tylko Klaudus,ale z tego co mnie poinformowała to Państwo nie byli jakoś specjalnie zachwyceni jak ją zobaczyli-wręcz zawiedzeni-takie Klaudia odniosła wrażenie.Jak Mona została wyprowadzona to nawet jej nie pogłaskali;/ Ja wiem,że to nie jest powód do osądzania kogokolwiek ale tak jakoś dziwnie no;/ Quote
ewu Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Avilia napisał(a):Nie ja byłam przy wydawaniu Mony tylko Klaudus,ale z tego co mnie poinformowała to Państwo nie byli jakoś specjalnie zachwyceni jak ją zobaczyli-wręcz zawiedzeni-takie Klaudia odniosła wrażenie.Jak Mona została wyprowadzona to nawet jej nie pogłaskali;/ Ja wiem,że to nie jest powód do osądzania kogokolwiek ale tak jakoś dziwnie no;/ No nie można, choć też przyznam,że troszkę dziwne zachowanie ale tfu, tfu może to stres. Jak ją wykąpią i poznają a Monka też nie będzie zestresowana , powinni zmienic nastawienie..... Po historii Wilczka bardzo się boję tych pierwszych "wrażeń" :( Quote
Tofikowa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 a Ci Państwo przyjechali po Monę do Pszczyny, do punktu? Quote
Avilia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Tofikowa napisał(a):a Ci Państwo przyjechali po Monę do Pszczyny, do punktu? Tak.Z Wrocławia do Pszczyny. Quote
Recommended Posts