Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='terierfanka']No to będę miała na nią oko :)

Miej,miej!Uraczysz nas czasem fotkami?:)

[quote name='Klaudus__']Albo raczej na któregoś dziadka można te deklaracje przenieść...?

Też bym była za tym.
Masajek sobie dobrze w schronie radzi.To młody pies,a i krzywda mu się tam nie dzieje,bo jest codziennie przez nas doglądany.

Posted

Avilia napisał(a):
Miej,miej!Uraczysz nas czasem fotkami?:)

Też bym była za tym.
Masajek sobie dobrze w schronie radzi.To młody pies,a i krzywda mu się tam nie dzieje,bo jest codziennie przez nas doglądany.

No to na jakiegoś dziadka:) A o Masajka bedziemy walczyć ogłoszeniami:) Kochane jesteście, że tak dbacie o te psiaki:calus::calus::calus:

Posted (edited)

Avilia napisał(a):
A Mona w piątek między 18-19 rusza w drogę do Wrocławia:)
Już jesteśmy z Pańśtwem umówieni na odbiór dziewczynki:)

Wspaniałe wieści...Monia - zachowuj się dobrze...
Deklaracje i wpłaty na Monę są z fb i tam są propozycje, aby przeznaczyć je na Mozarta.
Będę musiała wysłać zapytanie do wszystkich darczyńców.

Edited by Lobaria
Posted

Lobaria napisał(a):
Wspaniałe wieści...Monia - zachowuj się dobrze...
Deklaracje i wpłaty na Monę są z fb i tam są propozycje, aby przeznaczyć je na Mozarta.
Będę musiała wysłać zapytanie do wszystkich darczyńców.

Musimy jeszcze opłacić wykup Mony-40zł.

Posted

AtaO napisał(a):
[quote name='ewu']No to na jakiegoś dziadka:) QUOTE]

Z dziadków to chyba w największej potrzebie jest Edziu no i Ikarek....

A który w gorszej formie? Edziu czy Ikarek? Na bardziej schorowanego przeznaczmy, oczywiście za zgodą Darczyńców.

Posted

ewu napisał(a):
[quote name='AtaO']
A który w gorszej formie? Edziu czy Ikarek? Na bardziej schorowanego przeznaczmy, oczywiście za zgodą Darczyńców.

Zdecydowanie w gorszej formie jest Edzio, ma problemy z serduszkiem:shake:, ciężko oddycha i sinieje Mu język:shake:

Posted

40 zł za wykup Mony przelane. Na Monę wpłacali raczej wielbiciele owczarków, także pewnie przejdą na Mozarta, na którego hotelik pod już czeka. Kwestia transportu.
Może sponsorzy Mecenaska / gdy ten już będzie w DS / zgodzą się na pomoc Edziowi, w końcu też potrącony. A część na Ikarka.

Posted

Lobaria napisał(a):
40 zł za wykup Mony przelane. Na Monę wpłacali raczej wielbiciele owczarków, także pewnie przejdą na Mozarta, na którego hotelik pod już czeka. Kwestia transportu.
Może sponsorzy Mecenaska / gdy ten już będzie w DS / zgodzą się na pomoc Edziowi, w końcu też potrącony. A część na Ikarka.

A może zgodzą się na Edzia jesli on jest bardziej potrzebujacy. On też jest owczarkowaty. A dokad ten transport?

Posted

ewu napisał(a):
A może zgodzą się na Edzia jesli on jest bardziej potrzebujacy. On też jest owczarkowaty. A dokad ten transport?

Choć Mozart jest moim słoneczkiem najkochańszym to także bym była za tym aby przekazać na Edzia,bo Edziowi zaczynają się problemy ze zdrówkiem;/

Transport pod Opole.

Posted

Avilia napisał(a):
Choć Mozart jest moim słoneczkiem najkochańszym to także bym była za tym aby przekazać na Edzia,bo Edziowi zaczynają się problemy ze zdrówkiem;/

Transport pod Opole.

Pod Opole? Coś się zmieniło, bo Mona miała jechać do Kluczborka.

Posted

Mona już w nowym domu,ale wrażenia,że tak powiem średnie;/
Może poprostu to nasze przerważliwienie.Ale pewne jest,że będziemy chciały w niedługim czasie przeprowadzić tam wizytę poadopcyjną-najlepiej niezapowiedzianą.Ktoś się zgłasza na ochotnika?

Posted

Avilia napisał(a):
Mona już w nowym domu,ale wrażenia,że tak powiem średnie;/
Może poprostu to nasze przerważliwienie.Ale pewne jest,że będziemy chciały w niedługim czasie przeprowadzić tam wizytę poadopcyjną-najlepiej niezapowiedzianą.Ktoś się zgłasza na ochotnika?

oj. a co takiego niepokojacego zauwyzylyscie?

Posted

monika083 napisał(a):
oj. a co takiego niepokojacego zauwyzylyscie?

Nie ja byłam przy wydawaniu Mony tylko Klaudus,ale z tego co mnie poinformowała to Państwo nie byli jakoś specjalnie zachwyceni jak ją zobaczyli-wręcz zawiedzeni-takie Klaudia odniosła wrażenie.Jak Mona została wyprowadzona to nawet jej nie pogłaskali;/ Ja wiem,że to nie jest powód do osądzania kogokolwiek ale tak jakoś dziwnie no;/

Posted

Avilia napisał(a):
Nie ja byłam przy wydawaniu Mony tylko Klaudus,ale z tego co mnie poinformowała to Państwo nie byli jakoś specjalnie zachwyceni jak ją zobaczyli-wręcz zawiedzeni-takie Klaudia odniosła wrażenie.Jak Mona została wyprowadzona to nawet jej nie pogłaskali;/ Ja wiem,że to nie jest powód do osądzania kogokolwiek ale tak jakoś dziwnie no;/

No nie można, choć też przyznam,że troszkę dziwne zachowanie ale tfu, tfu może to stres. Jak ją wykąpią i poznają a Monka też nie będzie zestresowana , powinni zmienic nastawienie.....
Po historii Wilczka bardzo się boję tych pierwszych "wrażeń" :(