Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo ja poniekąd rozumię oburzenie ludzi,ale wiem ,że da się te nasze kombinacje związane z wizyta przeżyć i ofiar w ludziach nie ma ;)
To i tak nie jest wszystko co chciałam napisać - ale zapewne nikt by tego nie czytał jakbym się jeszcze bardziej rozpisała...

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tofikowa']olalolaa napisala mi na pw, że jest z tej dzielnicy i również może pomóc :lol::loveu:[/QUOTE]

okazało się, że wizyta na trochę innej ulicy jednak :) idę za 15 minut do Pana :)

Posted

[quote name='terierfanka']okazało się, że wizyta na trochę innej ulicy jednak :) idę za 15 minut do Pana :)[/QUOTE]

o rany, to jeszcze dzisiaj wszystko się wyjasni:multi:

Posted

[quote name='terierfanka']czy ona jest po sterylce?[/QUOTE]

Przez nas sterylizowana nie była.Niby ma jakaś bliznę na brzuchu,ale musiałby to weterynarz potwierdzić czy to posterylkowe.Oczywiście jeżeli sterylki nie miała to wymagamy.

Posted

[quote name='Avilia']Przez nas sterylizowana nie była.Niby ma jakaś bliznę na brzuchu,ale musiałby to weterynarz potwierdzić czy to posterylkowe.Oczywiście jeżeli sterylki nie miała to wymagamy.[/QUOTE]

ok, to idę :) trzymać kciuki!

Posted

Ogólnie wizyta ok.Ale jest parę "ale".Proszę się nie cieszyć jeszcze,bo nie wiadomo czy Mona tam pojedzie.Będę dzisiaj rozmawiała z Pańśtwem.Musimy obgadać za i przeciw.Dodatkowo okazało się,że jest tam jeszcze jeden psiaczek-a z Moną to róźnie bywa.Późnym wieczorem dam znać co z Państwem ustaliliśmy.

Terierfance dziękuję za wizytę!

Posted

[quote name='Avilia']Mona może się pakować:) W tym tygodniu Państwo postarają się po nią przyjechać.[/QUOTE]
Wspaniała wiadomość !!! Mona bądź grzeczna i nie zjedz rezydenta .

Posted (edited)

terierfanka napisał(a):
No to będę miała na nią oko :)

Super:) Monia pod okiem i w domku:)

Edited by ewu