ewu Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Jak Mona traktuje inne pieski? Mogę spytać Pani Anety u której jest Stasinek. Quote
Lobaria Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 ewu napisał(a):Jak Mona traktuje inne pieski? Mogę spytać Pani Anety u której jest Stasinek. To Klaudus lub Avilia wiedzą. Quote
Avilia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Lobaria napisał(a):To Klaudus lub Avilia wiedzą. Jak podchodzimy z psami do jej wybiegu to broni terenu. Nie wiemy jak by się zachowała na smyczy.Musiałybyśmy to sprawdzić.Postaramy się jutro. Quote
ewu Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Spytać czy jest miejsce , czy macie cos na oku? Quote
Avilia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 ewu napisał(a):Spytać czy jest miejsce , czy macie cos na oku? Zapytaj Ewu,bo póki co nie mamy nic;/ Quote
ewu Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Avilia napisał(a):Zapytaj Ewu,bo póki co nie mamy nic;/ Zapytałam. Czekam na odpowiedź. Bądźcie na wątku , bo ja jestem za granicą i jeśli udałoby się u Pani Anety podam Wam Jej numer telefonu do kontaktu. Quote
Lobaria Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 ewu napisał(a):Zapytałam. Czekam na odpowiedź. Bądźcie na wątku , bo ja jestem za granicą i jeśli udałoby się u Pani Anety podam Wam Jej numer telefonu do kontaktu. Czuwam... od 6=tej rano przy kompie...z przerwą na odcedzanie Blunia Quote
Lobaria Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Na konto Mony przyszło 30 zł od pana Krzysztofa L - serdecznie dziękujemy Quote
Lobaria Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Jest już 2 post udostępniony przez moderatora do rozliczeń i tam będą wszystko zamieszczać. TERAZ PILNIE DT, HOTELIK DLA MONY... Może Emiś dałby radę przetrzymać Monę te 3 miesiące... Quote
Avilia Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Lobaria napisał(a):Jest już 2 post udostępniony przez moderatora do rozliczeń i tam będą wszystko zamieszczać. TERAZ PILNIE DT, HOTELIK DLA MONY... Może Emiś dałby radę przetrzymać Monę te 3 miesiące... Wątpię czy u Emiś miejsce jest... Quote
Lobaria Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Mona może pojechać do Pani, u której jest Stasio - koszt 400 zł. Tylko trzeba sprawdzić Monę na inne, mniejsze psiaki - przecież nie chcemy, aby Stasinek został przez Monę schrupany... Quote
Avilia Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Lobaria napisał(a):Mona może pojechać do Pani, u której jest Stasio - koszt 400 zł. Tylko trzeba sprawdzić Monę na inne, mniejsze psiaki - przecież nie chcemy, aby Stasinek został przez Monę schrupany... Tak jak rozmawiałyśmy-postaram się ją sprawdzić w środę. Quote
Lobaria Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 rents napisał(a):I wczoraj znowu pięknie śpiewała . . . . Pewnie pieśń nadziei, że jej los się odmieni... Quote
Lobaria Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ewu napisał(a):Monusia kiedy jedziesz kochana? Gdy dziewczyny sprawdzą, czy nie zeżre małego psiuta w typie Stasinka, a Wojtek wsadzi w samochód... Quote
Lobaria Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 rents napisał(a):Może nie zeżre . . . :) Niestety, Munkę chciała zeżreć - nie może jechać do Stasinka. Szukamy innego hoteliku pilnie - deklaracje są. Quote
Avilia Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Lobaria napisał(a):Niestety, Munkę chciała zeżreć - nie może jechać do Stasinka. Szukamy innego hoteliku pilnie - deklaracje są. Marcela też... Quote
ewu Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Lobaria napisał(a):Niestety, Munkę chciała zeżreć - nie może jechać do Stasinka. Szukamy innego hoteliku pilnie - deklaracje są. O kurcze. niedobrze:( Proszę daj znać Pani Anecie. Quote
Lobaria Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Myślimy, aby Amelkę zawieźć do Pani Anety, ale dziewczyna ma ZERO deklaracji... Mozart ma częściowe, a on do małych psiaków ok. Mona ma propozycję dt za 350 zł z karmą plus wet, ale daleko, pod Gdańskiem. Quote
Avilia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Lobaria napisał(a):Myślimy, aby Amelkę zawieźć do Pani Anety, ale dziewczyna ma ZERO deklaracji... Mozart ma częściowe, a on do małych psiaków ok. Mona ma propozycję dt za 350 zł z karmą plus wet, ale daleko, pod Gdańskiem. Gdańsk jest za daleko.Trzeba szukać czegoś tu. Mozart do małych SUCZEK ok.Na samce nie sprawdzony. Quote
Recommended Posts