Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Monka na wybiegu szaleje - niestety sama,ale na drugim wybiegu dotrzymuje Jej towarzystwa Ikarek ;)

A jakby jej tak Aramisa dać do towarzystwa ? Jest po sterylce i suczka z chłopakiem się dogada.

Posted

[quote name='rents']A jakby jej tak Aramisa dać do towarzystwa ? Jest po sterylce i suczka z chłopakiem się dogada.

Hahahahaha!
Jak Ty już coś wymyślisz! :P
Może Ciebie do Aramisa wsadzimy :P
Chłop z chłopem też się dogada... :D
"Chyba" hehehe

Nie ma takiej opcji - Aramis to łobuz ;)

Posted

[quote name='Klaudus__']
Hahahahaha!
Jak Ty już coś wymyślisz! :P
Może Ciebie do Aramisa wsadzimy :P
Chłop z chłopem też się dogada... :D
"Chyba" hehehe

Nie ma takiej opcji - Aramis to łobuz ;)

Czytałem, że Aramis jest w porzo tylko tak groźnie wygląda . . .

Posted

Lobaria napisał(a):
Klaudia, to sprawdzenie Mony, czy jest wykastrowana, jest pilne, mam nadzieję, że dacie radę...

Ale my nie mamy w schronie USG...
Trzeba by było ją ze schronu wieźć do weta,a potem z powrotem do schronu.USG to koszta,transport to koszta.No i nie bardzo możemy psy zabierać,a potem je znów zwracać.Mogę prosić link do wydarzenia Mony na FB?Bo rozumiem,że z FB wyszła propozycja aby to sprawdzić?

Co do połączenia Mozarta z Moną-nie dogadają się.Jak byłam z Mozartem na spacerze i podeszliśmy do wybiegu Mony to ta do niego doskoczyła.Możliwe,że broniła "swojego" terenu.Bezpieczniej jest zostawić je w pojedynkę skoro jeszcze mamy na tyle miejsca.

Posted

Dobra - zrobienie usg to jedno - ale z tego co mówiłaś to Pani nie określiła się na 100%.
Potem Jej się 'odmieni' a My zostaniemy z wyrzuconymi pieniążkami.
Poza tym skąd ta Pani jest??

Posted

rents napisał(a):
Ale tak na prawdę to Mona jest na tyle długo w Schronie, że chyba by się już pojawiła cieczka, gdyby nie była po sterylce ?

Mona jest w schronie ok.2 miesięcy.Cieczka jest co ok.6 miesięcy.

Posted

Avilia napisał(a):
Mona jest w schronie ok.2 miesięcy.Cieczka jest co ok.6 miesięcy.

Nie przeczytałem dokładnie początku. Wydawało mi się, że jest znacznie dłużej w Schronie. Sorki. Obiecuję dokładniej i ze zrozumieniem czytać teksty.

Posted

rents napisał(a):
Nie przeczytałem dokładnie początku. Wydawało mi się, że jest znacznie dłużej w Schronie. Sorki. Obiecuję dokładniej i ze zrozumieniem czytać teksty.

Spoczko Wujek,nic się nie stało;]

A Mona nadal bez domu...

Posted

Żadnych telefonów o Monę...

Zaczyna powoli nad nami wisieć widmo Mysłowic...Nowych psów przybywa,starych nie ubywa.Nie mamy żadnych telefonów o psy.Adopcje stoją.
Jak tak dalej pójdzie to punkt się zapełni i psy pojadą do Mysłowic;(