naszkaarek Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 mała czarna podpalana 11 miesięczna sunia pinczer szuka nowego domu została kupiona z hodowli bez rodowodu pani powiedziała , ze nie ma kto jej wyprowadzać dzieci przestały się nią interesować i odda ją na wieś prawdopodobnie na podwórko lub do budy wzięłam ją do siebie , ale mam już trzy pieski w tym ratlerka miniaturkę 3 letnią sunię, która jest bardzo zazdrosna o swoją pańcię i nie zgadza się z nową koleżanką , pozostałe dwa tez kundelki a mieszkam w kamienicy . nie dam rady z 4 pieskami proszę o pomoc w znalezieniu dla niej domku . wstawiłaym zdjęcia ale nie umiem : Quote
malagos Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 po takiego pieska powinna ustawić sie kolejka......... Quote
naszkaarek Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 chciałam wstawić zdjecie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a8fd9904157a532.html Quote
PaulinaBemol Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Pięknota :) wiesz ile mała waży? może podaj jakiś kontakt. Wiadomo jak mała odnosi się do dużych psów,kotów? Rozumiem że jest nauczona czystości. Skąd dokładnie jesteście jakby ktoś chciał poznać małą? Możesz napisać trochę o jej charakterze? Przepraszam że od razu zasypałam pytaniami ale może przyda się więcej informacji o malutkiej żeby znaleźć jak najszybciej odpowiedni domek. Quote
naszkaarek Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 bardzo przepraszam sunia wróciła do włascicieli była u mnie 3 dni , bardzo tęskniła za poprzednimi włascicielami a przede wszystkim za dziecmi mąz mój jeszcze raz przekonał panią, ze sunia bardzo ich kocha , te trzy dni nieobecnosci pieska w domu wpłyneły na postawę dzieci , które obiecały wyprowadzać ją na siusiu ( wcześniej był problem blok 4 piętro ) wszystko skończyło się dobrze , pani prosiła o wycofanie ogłoszenia także temat nieaktualny . a sunia naprawdę bardzo grzeczna , nauczona czystosci dziękuję za zainteresowanie Quote
Recommended Posts