Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Już się odezwała osoba chętna do pomocy w transporcie na molosach (konkretnie na dogach:) ) - poprosiłam o namiar, albo żeby weszła tutaj. Możecie też zajrzeć na dogowy wątek transportowy.

Edited by AnnaEwa
Posted

Wysłałam priv do Inez de Villaro z numerem telefonu dziewczyny, która chce pomóc w transporcie do lekarza. Jeśli powinnam wysłać jeszcze komuś, dajcie znać.

Posted

Benia-b napisał(a):
Na pewno jest jakaś prostsza wersja-ja potraktowałam go jak zdjęcie-czyli zapisałam w pulpit i poprzez program do wrzucania zdjęć wkleiłam w podpis.

no tylko, ze w taki sposób podlinkowany banerek traci owo podlinkowanie.

Posted

Mi się chyba udało wkleić podlinkowany banerek nie wiem jeszcze tylko jak zrobić by pod banerkiem wyświetlał się napis "BAZAREK DLA LEOSIA" a po kliknięciu przechodziło do kubkowego bazarku :oops: za ciemna na to jestem
jednak się nie udało zamiast podlinkowany banerek działa link do kubków :( ... czy ktoś mi pomoże???

Posted

AnnaEwa napisał(a):
Jeśli pozwolicie, też bym sobie chętnie wkleiła banerek.....

Trzymam kciuki za transport:)

Ania, prosze się poczęstować :)
Mnie nie wchodzi ani podlinkowany ani niepodlinkowany...
Ania tu ania- a Benia ma podlinkowany mimo że wkleiła z imageshaka...i badź tu mądry...
a u mnie ciągle pokazuje że jest za duży!

Posted

Inez de Villaro napisał(a):

Ania tu ania- a Benia ma podlinkowany mimo że wkleiła z imageshaka...i badź tu mądry...
a u mnie ciągle pokazuje że jest za duży!

no co ty, klikając u niej lądujęsz na stronie serwera a nie na stronie zmarszczaka

Posted

AnnaEwa napisał(a):
Dzięki, chętnie się poczęstuję w takim razie, tylko muszę jeszcze dojść, jak się sygnaturę wstawia, bo zapomniałam...

tu jest napisane... i działa ;)

tu_ania_tu napisał(a):
otwórz sobie w jednym oknie edycje podpisu a w drugim tego posta gdzie jest banerek i przeciągnij - powinien wkleić sie podlinkowany do podpisu.

Piękny chłopak na banerku :)

a ty podlinkowany banerek ;)

Iv_ napisał(a):
Tutaj macie podlinkowany banerek, już nie trzeba dawać pod nim osobno linka ;)

Posted

Ta opcja jest w ustawieniach profilu Aniu.
Udało mi sie wstawić metodą "przeciągnięcia" inne nie skutkują :( u mnie przynajmniej.
ale sie namęczyłam, żeby zrobić dwa małe okienka ze stroną. Jakiś analfabeta jestem..

• 2 weeks later...