Alla Chrzanowska Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Bardzo się cieszę, wyjątkowo mi to marszczluchowe dziecię zapadło w serce. Quote
Alla Chrzanowska Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ciekawe co u Leosia. Właśnie piję kawkę z jego kubeczka Quote
Inez de Villaro Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Chyba muszę zadzwonić po nowe wieści... Quote
sayuri13 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Inez de Villaro napisał(a):Chyba muszę zadzwonić po nowe wieści... Oj, koniecznie :) Quote
Inez de Villaro Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 (edited) Wpłaty z pierwszego leosiowego bazarku sayuri (kubeczki) już na koncie! Rozliczenie w I poscie. Leoś pokazał w zeszłym tygodniu różki...pogryzł opiekunom kilka rzeczy, które nieopatrznie zostały w zasięgu jego zębów...a taki duży szczeniaczek potrafi wiele zniszczyć :( KOntrolna wizyta u weta była...wszystko w porządku, stan skóry stale się poprawia. Edited April 23, 2012 by Inez de Villaro Quote
AnnaEwa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Cóż, Leoś się zadomawia i czuje coraz lepiej....... Quote
dycha Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Leoś na dogo zawitał, a ja tyle czasu go tutaj szukałam :) Quote
Inez de Villaro Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 dycha napisał(a):Leoś na dogo zawitał, a ja tyle czasu go tutaj szukałam :) Oj, jest tutaj już kilka tygodni :) Witamy na wątku! Quote
dycha Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ja widziałam tylko watek na molosach i FB, jestem ta co czeka w kolejce do adopcji :D Quote
sayuri13 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Leosiowy Bazarek kubkowy już zakończony więc nie wstawiam tam żadnych zdjęć kubków już zrobionych, ale z tymi nie mogłam się powstrzymać ;) ... sami powiedzcie czy Nasz Maluch nie jest fotogeniczny... nawet jeszcze chory - jest po prostu śliczny! Bazarek kubkowy reaktywuję po majówce ... Maluch przecież rośnie a z nim jego potrzeby chociażby żywieniowe, o lekach nie wspomnę... Quote
dycha Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 To fajnie, bo ja bazarek też zobaczyłam z opóźnieniem, a taki kubeczek na kawkę w stajni jest w sam raz :D Quote
Inez de Villaro Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 _Dunaj_ napisał(a):Widzę, że Leoś zaczyna rozrabiać :) POczuł się pewniej to i rozrabia, jak to szczeniak, a w dodatku szczeniak duuuuuży! Nie napycha się już też tak jedzeniem, bo wie już że mu nikt nie zabierze michy... Kolejna partia leków zaostała zamówiona...ech te koszty leczenia.. Quote
juli88 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ja znów zrobię bazarek, może i dwa... ale zwierzaki, praca, dom już nie wyrabiam ;) w weekend będą gotowe :) Quote
Recommended Posts