Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę powiedzieć, że jak go zobaczyłam wtedy w Gryfinie to się przeraziłam.... nie miałam wcześniej do czynienia z chorą skórą u psa aż tak. Wierzyłam w to co mówiły dziewczyny, że jest to do wyleczenia tylko potrzeba duuużo czasu, zaangażowania no i pieniędzy.
Nie sądziłam, że po niecałych trzech miesiącach Leoś będzie takim pięknym i zdrowym kawalerem... szkoda tylko, że cały czas BEZDOMNYM :(

Posted

Na Leosia Merime zrobiła już dawno temu bazarek z etui na komórkę...czy ktoś wie, co się z nia stało...bo nie przyszła wpłata, ani nie było żadnego info o zebranych pieniądzach? Znacie tę osobę? Pisałam pw , ale cisza.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Na Leosia Merime zrobiła już dawno temu bazarek z etui na komórkę...czy ktoś wie, co się z nia stało...bo nie przyszła wpłata, ani nie było żadnego info o zebranych pieniądzach? Znacie tę osobę? Pisałam pw , ale cisza.

Nie znam, ale czekam na etui, które zakupiłam i nie wiem co się dzieje, ja zapłaciłam 16 zł łącznie z kosztami przesyłki

Posted

Maryna napisał(a):
Aż nie do wiary,jak się chłopaczek zmienił.Jakie cuda może zdziałac właściwa opieka,no i serce:-))
Czas na dom,najlepszy z najlepszych

A domu nadal nie ma...pomijając kilka "niemądrych" propozycji...:(

Posted

Ja też porozgłaszałam w okolicy i nawet byli chętni, ale im bym psa nie oddała, jesli komus podam namiary, w sprawie chłopczyka, to sama musze być pewna, ale jest tak piekny, ze domki chętne bedą się starały. A i naszym wetom, powiedziałam, zresztą o innych a przede wszystkim dogach też im mówię, w końcu to oni znają psiarzy może lepiej ode mnie

Posted

[quote name='_Dunaj_']Ja też porozgłaszałam w okolicy i nawet byli chętni, ale im bym psa nie oddała, jesli komus podam namiary, w sprawie chłopczyka, to sama musze być pewna, ale jest tak piekny, ze domki chętne bedą się starały. A i naszym wetom, powiedziałam, zresztą o innych a przede wszystkim dogach też im mówię, w końcu to oni znają psiarzy może lepiej ode mnie

To dobry pomysł, ja też swoim powiem:)

Posted

To młody pies i dobrze byłoby, żeby już znalazł dom, bo z każdym dniem przyzwyczaja się bardziej do dt...a tu same bezsensowne telefony albo tacy, którzy się rozmyślają...przeraża ich operacja oczu. Jedna pani nawet chciała ode mnie dofinansowanie ...a jeden pan miał dwa psy , które mu ukradli, więc chce następnego...a jedna pani chciała towarzysza dla swego yorka...a jeden pan chciał psa do stróżowania budowy swego domu...i jak tu mieć nadzieję?

Posted

[quote name='Inez de Villaro']To młody pies i dobrze byłoby, żeby już znalazł dom, bo z każdym dniem przyzwyczaja się bardziej do dt...a tu same bezsensowne telefony albo tacy, którzy się rozmyślają...przeraża ich operacja oczu. Jedna pani nawet chciała ode mnie dofinansowanie ...a jeden pan miał dwa psy , które mu ukradli, więc chce następnego...a jedna pani chciała towarzysza dla swego yorka...a jeden pan chciał psa do stróżowania budowy swego domu...i jak tu mieć nadzieję?

Nadzieję trzeba mieć!!! ale szczęściu trzeba pomóc na wszystkie możliwe sposoby, po tym co napisała Dunaj o mówieniu swoim wetom pomyślałam, że może każdy z nas mógłby poprosić swojego weta o powieszenie Leosiowego ogłoszenia w lecznicy. Ja wiem, ze w dobie internetu papierowe ogłoszenia to przeszłość ale można spróbować tym bardziej jeśli to nic nie kosztuje.
Ja projekt ogłoszenia mogę rozesłać mailem do wydruku...
CO WY NA TO???

Wszystkich chętnych proszę o wysyłanie do mnie maila ja zwrotnie odeślę PDF do wydruku.
iwonadykas@gmail.com