tu_ania_tu Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 niestety większość z nas ma "swoje" psy na utrzymaniu. Tym bardziej podziwiam dziewczyny, ze zaopiekowłay się nie bordogiem. Prztydałby się ktoś "niezrzeszony" z jakims bazarkiem jeszcze Quote
Inez de Villaro Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 emdziolek napisał(a):Dziewuchy, ja bede miała na bazarek kilka fajnych figurek, niektóre maja po kilkadziesiat lat, beda tez słoniki i figurki klaunów, moge wystawic na niego bazarek jak chcecie ale to dopiero jak juz te pozakańczam i porozliczam zeby mi sie metlik nie zrobił bo w chwili obecnej prowadze 4 bazarki na rzecz Viniego. Dziękujemy bardzo, ale wiem jak dużo robisz dla Viniego więc nie chcę Cię obarczać jeszcze jedną biedą. :) Quote
juli88 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ja postaram się jakiś bazarek wyskrobać ale jak na razie muszę ciut czasu znaleźć na to ;) ale będzie obiecuje :) Quote
emdziolek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Inez de Villaro napisał(a):Dziękujemy bardzo, ale wiem jak dużo robisz dla Viniego więc nie chcę Cię obarczać jeszcze jedną biedą. :) Oj daj spokój :) Bedzie bazarek :) W przyszłym tygodniu :) Quote
Merime Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ale śliczny zmarszczuch mój kochniutki. Więcej zdjęć poproszę!! More! more! moreee! :D Quote
lula2010 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Lulus jest przesliczny,trzymam kciuki zeby wyzdrowial:-) ;moje 3 sunie zaciskaja lapy:-) Quote
Inez de Villaro Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Dzieki dziewczyny za pomoc...za bazarki i obecność na wątku :) doceniam, bo wiem, że macie "swoich" psiaków kupę... Quote
_Dunaj_ Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Udostepniłam na FB i dziś rozmawiałam z naszym wetem, przekazałam informacje o chłopaku, jakby ktos był zainteresowany oczywiście godny polecenia to dam znać, moi weci tez czasem szukają domów dla znajdek albo na czyjąś prosbę w lecznicy zawsze jest ogłoszenie, właśnie mają ok. 3-miesięcznego szczeniaka podobnego do labka potrącoego wczoraj przez samochód, zabrali go z drogi, psiak ma się nie najgorzej i chyba jak wydobrzeje to ma juz dom, troszke poobijany jeszcze lekko spuchnieta kufa, ale nic powaznego, wymiziałam go i moje znów mnie będą obwąchiwały. Quote
Benia-b Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Merime']Ale śliczny zmarszczuch mój kochniutki. Więcej zdjęć poproszę!! More! more! moreee! :D Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:razz: Zapraszam: https://picasaweb.google.com/DoganoBX/MastiffLeos Quote
Inez de Villaro Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Dzieki Benia za wstawienie linka. :) Quote
ageralion Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jestem i ja, musze pomyslec jak mozna sprytnie postawic allegro cegielkowe na przystojniaka. Co mozemy sprzedawac? Zdjecie psiaka? Quote
Benia-b Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ageralion napisał(a):Jestem i ja, musze pomyslec jak mozna sprytnie postawic allegro cegielkowe na przystojniaka. Co mozemy sprzedawac? Zdjecie psiaka? Bądź litościwa:evil_lol: Nie nagradzaj darczyńców półłysym dzieciakiem:evil_lol: Zaraz wkleję fotkę z jego dzieciństwa-lepsiejsza do obdarowania. Quote
ageralion Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Benia-b']Taki byłem: http://img94.imageshack.us/img94/817/mastino.jpg BUahahahahahahahaahahahahh padlam :D Quote
Inez de Villaro Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 O przepraszam...ja tam nie widzę powodu do wyśmiania Leośka , mała , zgrabna , pomarszczona kluseczka :) Quote
Inez de Villaro Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Podrzucam chłopaka z rana... Quote
Merime Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Benia-b']Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:razz: Zapraszam: https://picasaweb.google.com/DoganoBX/MastiffLeos Uwielbiam jak ktoś spełnia moje rozkazy :D Idę oglądać, zmarchy, zmarchy wszędzie zmarchy hihihi Quote
juli88 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 on jest teraz w Warszawie tak? Inne psiaki mogą się zarazić od niego? Pytam z czystej ciekawości Quote
Recommended Posts