Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moją miłością są spacery.Po prostu je uwielbiam!A do tego popatrz cóż za zaszczyt iść ze mną ulicą.Jestem piękna :) Nie pamiętam swoich rodziców ale podejrzewam,że mam w sobie domieszkę husky.Wiesz co sadze o ludziach?Są kochani,choć jedna rodzina wyrządziła mi krzywdę.Przywieźli mnie do azylu bez żadnych skrupułów.Usłyszałam,że nie mają miejsc tutaj i odrazu się ucieszyłam.Jednak ONI przywiązali mnie do bramy i odjechali samochodem... I tak czekam i czekam na nową rodzinę od 8listopada 2006 roku.Chętnie zajmę się dziećmi.Będą miały do czego się przytulić (mam wspaniałą,bujną sierść).Może Ty przyjmiesz mnie do swojego serca?Bo ja Ciebie z ogromną radością!

Irma teraz :)

Irma zimowa :)

http://www.psianiol.org.pl/azyl/dad.htm
http://azyl-pod-psim-aniolem.blog.onet.pl/

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

myslelismy ze szybciej znajdzie dom... ale niestety nadal go nie widac.. :( wiemy ze sunia moze byc z kotami poniewaz po sterylce byla w domu tymczasowym gdzie sa koty i było wszystko w porzadku :)

Posted

mariolka napisał(a):
mieli ludzie przyjechac ja zobaczyc w sobote i dupa nie przyjechali :(

sie ludzie rozchorowali i dupa... lezymy wszyscy i ledwo sie ruszamy, przyjedziemy do niej, na pewno, tyko sie odsmarkamy :sleep2:, powinismy zadzwonic i uprzedzic, przepraszam w imieniu stada...

Posted

gemsi to chyba jakas plaga u mnie w domku tez wszyscy leza i kwicza tzn ja nie bo psiaki czekaja;)

zdrowka zycze bo Irminka chorymi sie nie opiekuje sama udaje chora zeby ja miziac 24 na 24;)