Bluebird Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 Czy ktoś zna dokładna datę tej imprezy? I czy na pewno to jest w Berlinie w tym roku? I czy ktoś zna linka na strone poświęcona temu? Quote
Bluebird Posted January 22, 2004 Author Posted January 22, 2004 Sorry, nie światowy, tylko międzynarodowy :lol: Quote
Terry Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Z tego co wiem to w tym roku jest to organizowane w Pradze w hotelu Pyramida a dokladny termin to 20-21 listopad. Wybierasz sie? Quote
Bluebird Posted January 28, 2004 Author Posted January 28, 2004 Tak, chciałabym obejrzeć to. Ale słyszałam też , ze właśnie co roku to się odbywa w Berlinie i ze teraz prawdopodobnie bedzie w marcu,ale nic wiecej nie wiem na ten temat :cry: Quote
Terry Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 hm...ja bylam na pierwszym i drugim i oba byly w Pradze nastepne takze.W Berlinie zostal zorganizowany potem chyba swiatowy ale nie bylam wiec nie jestem na 100% pewna.W kazdym razie wiekszosc tych konkursow byla organizowana w Pradze.Oczywiscie pod warunkiem , ze mowimy o tym samym konkursie. Quote
Recommended Posts