Musiałek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a ja :lol: a ja :lol: moge poprosic i staweczke aussików ?? owczarków australijskich ???? dzięki :)) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ja jak zwyklę proszę o stawkę lhasa apso, na pewno duzo nie było ;) Quote
zula Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dorotal napisał(a):Mozesz nie wpisywac. zrobilam zdjecia i wyslalam Jeszcze raz b.dziękuje:multi: Quote
dorotal Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Musiałek napisał(a):a ja :lol: a ja :lol: moge poprosic i staweczke aussików ?? owczarków australijskich ???? dzięki :)) owczarki poszly Quote
dorotal Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzidtka napisał(a):ja jak zwyklę proszę o stawkę lhasa apso, na pewno duzo nie było ;) lhasa tez poszly :lol: Quote
Musiałek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dorotal napisał(a):owczarki poszly WIELKIE DZIEKI !!!!!!!!! Quote
Dzidtka_Gl Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dorotal napisał(a):lhasa tez poszly :lol: dostałam, STRASZNIE, STRASZNIE dziękuję, ja pozwalam sobie te stawki później wklejać na moje forum gdzie zbieramy wyniki z wystaw lhasa :) ja zawsze bardzo, bardzo proszę o stawki i bardzo sie cieszę jak dostaje :) Quote
Truflowo-struclowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dodam ze lhasak przeszedl do finalu na BIS weteran, a takze grupa lhasa wygrala BIS grup hodowlanych. Quote
Dzidtka_Gl Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 taki nick może mieć tylko U.S. zgadza się ???????? :) pozdrawiam, nie masz fotek ? Quote
Truflowo-struclowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tak, kiedys bylam "truflaistrucel", ale zapomnialam hasla i nie udalo mi sie go odzyskac. Tak wiec oto jestem pod jakby nowym nickiem :cool1: Fot nietstey nei ma, bo nie mialam wlasnego aparatu :-( Ale weteran prezentowal sie bardzo ladnie, zdecydowanie lepiej kjak dla mnie nzi chinski grzywacz ktory byl drugi. Quote
Recommended Posts