Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i nie ma moich psiaków w Statystyce. A wiem, że zgłoszenia doszły. Opłate robiłam 2 marca br. Jak myslicie - przyjęli Asiaczki czy nie?
Czy to jest ostateczna wersja Statystyki?
Pzdr.

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i nie ma moich psiaków w Statystyce. A wiem, że zgłoszenia doszły. Opłate robiłam 2 marca br. Jak myslicie - przyjęli Asiaczki czy nie?
Czy to jest ostateczna wersja Statystyki?
Pzdr.

zgloszenia przyjmuja do 15 marca a pewno ten termin jeszcze przedluza - z doswiadczenia wiem ze ostateczna statystyka pojawia sie jakis zcas po zakonczeniu przyjmowania zgloszen

Posted

Asiaczku jednak narobiłaś mi ochoty na tą wystawę - ale nie mam transportu :shake:
czy jest może ktoś kto by nas upchał z jednym qunikiem w aucie?

Oczywiście dokładam się do paliwka.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Anovi - my mamy miejsce w busie, ale my V i X grupa!
Pzdr.

Asiaczku, ale jak mi się wydaje grupy o których piszesz są w sobotę :-(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak własnie, jesteśmy w sobotę.
Pzdr.

Czyli figa z makiem :shake:
w każdym razie gdybyś coś słyszała, że ktoś "pragnie" towarzystwa w podróży do Austrii... to ja bardzo bardzo pleaseeeeeeeee :p

Posted

A ja nie!:angryy: Jak do nich napisałam, to kazali przysłać potwierdzenie wpłaty. A ja nie mam ani skanera ani faksa czynnego... eh... Pewnie dopiero w poniedziałek to będę mogła zrobić.
Zobaczymy.
Pzdr.

Posted

My jednak nie jedziemy (mimo, że znalazł się transport :) ) - całe szczęście, że nie zgłosiłam qunika, bo bym miała problem - nie miałabym z kim wysłać drugiej dziewczynki na wystawę do Czech - ufff :)

Posted

A ja dzisiaj, mimo pewnych perturbacji, wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia na wieselburg. Cała moje czwórka jest przyjeta!
Teraz to juz tylko odkładać kaskę na transport.
pzdr.

Posted

Ooo! i tak powinno być :) zgłoszenia przed wystawką :)
i teraz tylko spokojnie czekać :)
Asiaczku będę trzymać kciuki :p:p:p tfu tfu tfu :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Mam prosbe - moj pies jest zgloszony na Wieselburg - dostalam potwierdzenie - mialam placic na wystawie ALE JUZ DZISIAJ WIEM ZE NIE BEDE MOGLA JECHAC - czy jest jakis sposob zeby powiadomic organizatorow ze nie bede i zeby mnie potem nie scigali za brak platnosci?

Nie znam ani troche niemieckiego czy ktos moze mi napisac kilka slow jak wytlumaczyc sie przed organizatorami. Z gory bardzo dziekuje

Posted

Ja podejrzewam, że jak nie zapłacisz, to i tak będą Cię ścigali. Odwołać zgłoszenie można do końca przyjmowania zgłoszeń. A teraz lista już zamknięta i ... posprzątane!
Ale próbuj, może się uda...
W niemieckim nie pomogę, bo .. wgoóle nie znam tego języka.
Pzdr.

Posted

Ja bym powiedziala ze ten plan jest z tego roku. Mi tez zmienili sedziego, ale sie z tego ciesze ;) Zawsze wole wystawiac kingi jak mam w konkurencji czeskie nie u czeskiego sedziego:razz:

Posted

dorotal napisał(a):
Ja bym powiedziala ze ten plan jest z tego roku. Mi tez zmienili sedziego, ale sie z tego ciesze ;) Zawsze wole wystawiac kingi jak mam w konkurencji czeskie nie u czeskiego sedziego:razz:

juz sie dopatrzylam - to jest plan na grudniowy Wels :evil_lol: