Asiaczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No i nie ma moich psiaków w Statystyce. A wiem, że zgłoszenia doszły. Opłate robiłam 2 marca br. Jak myslicie - przyjęli Asiaczki czy nie? Czy to jest ostateczna wersja Statystyki? Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Asiaczek napisał(a):No i nie ma moich psiaków w Statystyce. A wiem, że zgłoszenia doszły. Opłate robiłam 2 marca br. Jak myslicie - przyjęli Asiaczki czy nie? Czy to jest ostateczna wersja Statystyki? Pzdr. zgloszenia przyjmuja do 15 marca a pewno ten termin jeszcze przedluza - z doswiadczenia wiem ze ostateczna statystyka pojawia sie jakis zcas po zakonczeniu przyjmowania zgloszen Quote
Asiaczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Aaaaa, dzięki. Nie spojrzałam, do kiedy są przyjmowane zgłoszenia... Pzdr. Quote
anovi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asiaczku jednak narobiłaś mi ochoty na tą wystawę - ale nie mam transportu :shake: czy jest może ktoś kto by nas upchał z jednym qunikiem w aucie? Oczywiście dokładam się do paliwka. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Anovi - my mamy miejsce w busie, ale my V i X grupa! Pzdr. Quote
anovi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Anovi - my mamy miejsce w busie, ale my V i X grupa! Pzdr. Asiaczku, ale jak mi się wydaje grupy o których piszesz są w sobotę :-( Quote
anovi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak własnie, jesteśmy w sobotę. Pzdr. Czyli figa z makiem :shake: w każdym razie gdybyś coś słyszała, że ktoś "pragnie" towarzystwa w podróży do Austrii... to ja bardzo bardzo pleaseeeeeeeee :p Quote
Asiaczek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A ja nie!:angryy: Jak do nich napisałam, to kazali przysłać potwierdzenie wpłaty. A ja nie mam ani skanera ani faksa czynnego... eh... Pewnie dopiero w poniedziałek to będę mogła zrobić. Zobaczymy. Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 moja kolezanke tez gnebia o dowod wplaty :roll: a ja place dopiero na wystawie i nic odemnie nie chca :evil_lol: Quote
anovi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 My jednak nie jedziemy (mimo, że znalazł się transport :) ) - całe szczęście, że nie zgłosiłam qunika, bo bym miała problem - nie miałabym z kim wysłać drugiej dziewczynki na wystawę do Czech - ufff :) Quote
Asiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A ja dzisiaj, mimo pewnych perturbacji, wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia na wieselburg. Cała moje czwórka jest przyjeta! Teraz to juz tylko odkładać kaskę na transport. pzdr. Quote
anovi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ooo! i tak powinno być :) zgłoszenia przed wystawką :) i teraz tylko spokojnie czekać :) Asiaczku będę trzymać kciuki :p:p:p tfu tfu tfu :lol: Quote
tybetan Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Mam prosbe - moj pies jest zgloszony na Wieselburg - dostalam potwierdzenie - mialam placic na wystawie ALE JUZ DZISIAJ WIEM ZE NIE BEDE MOGLA JECHAC - czy jest jakis sposob zeby powiadomic organizatorow ze nie bede i zeby mnie potem nie scigali za brak platnosci? Nie znam ani troche niemieckiego czy ktos moze mi napisac kilka slow jak wytlumaczyc sie przed organizatorami. Z gory bardzo dziekuje Quote
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ja podejrzewam, że jak nie zapłacisz, to i tak będą Cię ścigali. Odwołać zgłoszenie można do końca przyjmowania zgłoszeń. A teraz lista już zamknięta i ... posprzątane! Ale próbuj, może się uda... W niemieckim nie pomogę, bo .. wgoóle nie znam tego języka. Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 wlasnie sie przerazilam ze mi sedziego zmienili :crazyeye: ale to chyba zeszloroczny plan sedziowania opublikowali na stronie :diabloti: Quote
dorotal Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja bym powiedziala ze ten plan jest z tego roku. Mi tez zmienili sedziego, ale sie z tego ciesze ;) Zawsze wole wystawiac kingi jak mam w konkurencji czeskie nie u czeskiego sedziego:razz: Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dorotal napisał(a):Ja bym powiedziala ze ten plan jest z tego roku. Mi tez zmienili sedziego, ale sie z tego ciesze ;) Zawsze wole wystawiac kingi jak mam w konkurencji czeskie nie u czeskiego sedziego:razz: juz sie dopatrzylam - to jest plan na grudniowy Wels :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Elitesse - ale dałaś plamę!!!:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ha ale aktualny tez jest ! :multi: ja szukalam w "downland" i tam faktycznie jest jakis przeterminowany ale tutaj http://wieselburg.plan.biedermannsdorf.oekv.at/ jest aktualny :) Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Elitesse']ha ale aktualny tez jest ! :multi: ja szukalam w "downland" i tam faktycznie jest jakis przeterminowany ale tutaj http://wieselburg.plan.biedermannsdorf.oekv.at/ jest aktualny :) trzeba na richterliste ustawic i wybrac odpowiedni dzien Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Podnoszę temat, bo to już (dla niektórych) wyjazd na wystawę w najbliższy piątek... Pzdr. Quote
Recommended Posts