Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Podnoszę temat, bo my już za parę godzin wyjeżdżamy... Trzymajcie kciukasy za polską grupę! pzdr. Quote
karenina Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Asiaczku trzymam kciuki i mam wielką prosbe: Gdyby pisali wyniki na tablicach i gdybys miała chwilkę wolną to mogłabyś dorwac tablice z wynikami charcików i zrobic jej fotke? Będe wdzięczna wielce :loveu: I POWODZENIA. Niech POLSKA znowu bedzie górą :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Karenina - będę starała się zajrzeć na ring pikolaków, bo tam będzie wystawiała moja koleżanka, z którą jadę. Ale czy będą wyniki na tabliach - zobaczymy. Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja sie psychicznie zbieram do prania burkow ... ale cos na razie mi kiepsko idzie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A ja - jak zwykle - wszystko z doskoku...:cool3: Pzdr. Quote
Agappe Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!! i o staweczke, zdjecia i wyniki akitek sie uśmiechamy ;) dodam, ze wchodza jako pierwsze, jest ich 9 w hali H7 Quote
bety Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Agappe napisał(a):trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!! i o staweczke, zdjecia i wyniki akitek sie uśmiechamy ;) My też trzymamy kciuki i uśmiechamy się TYLKO o staweczkę akitek ale tych drugich ;) :evil_lol: My nie jesteśmy takie zachłanne. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Agappe, bety - pamiętam. Nie wiem tylko, jak to będzie z ringami. Na pewno będę się starać... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Agappe - masz swoje newsy: Moje baski tak oto walczyły z konkurencją: JAZZY BOY Asiaczek - dosk1., CACA (rozpoczęty Championat Austrii) Abotere's ADUNBI - dosk1., CACA (rozpoczęty Championat Austrii) FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.2, r.CACA,r.CACIB (skończony Championat Austrii) JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CACA, CACIB (rozpoczęty Championat Austrii i Interchampionat!) Z wyników jestem bardzo zadowolona! Plan został wykonany w 200 %!!! Pzdr. Quote
Agappe Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Asiaczek']Agappe - masz swoje newsy: Moje baski tak oto walczyły z konkurencją: JAZZY BOY Asiaczek - dosk1., CACA (rozpoczęty Championat Austrii) Abotere's ADUNBI - dosk1., CACA (rozpoczęty Championat Austrii) FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.2, r.CACA,r.CACIB (skończony Championat Austrii) JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CACA, CACIB (rozpoczęty Championat Austrii i Interchampionat!) Z wyników jestem bardzo zadowolona! Plan został wykonany w 200 %!!! Pzdr. moja Żelcia!!!! moja dzielna Żelcia!!!!! :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no i inne baseczki oczywiscie też dzielne ;p OGGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fakt, Żelinka była baaaardzo dzielna; w konkurencji miała jedną suczkę z Niemiec, a w porównaniu do NDSwR pokonała 2 sunie z nieieckiej hodowli African Rainbow's, które Mister Koch (właściciel) zostawił w hodowli... Ha! Asiaczki Górą!:lol: pzdr. Quote
karenina Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Asiaczku gratulacje!! :terazpol: :laola: :terazpol: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dziękujki! Karenina, gdzie wstawić wyniki i stawkę? Tutaj? Fotek, niestety, nie mam, bo ja pilnowałam naszych tobołków w jednej hali, a koleżanka pobiegła prezentować pikolaka do innej. Pzdr. Quote
karenina Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Asiaczku tutaj, tutaj, bardzo prosze :) Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No to lecimy. PSY kl. mł. ELENDIL GIL-EDOR - ABS. FARIUS DE VALVERDE SANTO - V1, JB kl. p KALIF EL AAKASH - ABS. kl. o IVAN TSAREVICH IZ OZHERELIA - V1, CACA R.CACIB YOKER VON SAUSEWIND - SG2 kl. ch NICOLO ITALICA - V2, (BEZ TYTUłU) XONAN VOM SAUSEWIND - V1, CACA, CACIB, BOB SUKI kl. sz INSOLITOAZZURO'S IRIS - VV kl. mł. HABANERA FANTASTIKA IZ OZHERELIA - V1, JB kl. p DARK LEGEND'S RENDEVOUS - V2, R.ACA ELEDI GRACE HASHLERKA - V1, CACA, CACIB kl. o ANOUK DE KENTY'O - V1, CACA, R.CACIB INSOLITOAZZURO'S EOS - V2, R.CACA kl. ch BRETHIL GIL-ENDOR - V1, CACA pzdr. Quote
karenina Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Asiaczku dziękuje, a kto sedziował charciki ? Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Agasia napisał(a):Brawo dla Asiaczków!!!! :multi: :multi: Mersik!:lol: Pzdr. Quote
bety Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Asiaczku moje gratulacje, wymiziaj superaśne, zwycięskie baski ode mnie. Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Melduję: baski wymiziane, ale... wszystkie!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts