Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W najbliższych dniach wszystkie psy w hotelu zostaną zabezpieczone przed pchłami i kleszczami środkiem Advantix. Koszt 15 zł zostanie doliczony do faktury.
Jest możliwość podesłania nam własnego środka zabezpieczającego, ale co najmniej o skuteczności Advantixu. W takim przypadku proszę o jak najszybszy kontakt z hotelem i wysyłkę swojego środka.

Maja:)

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img507/3213/dsc0910t.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img41/4204/dsc0905k.jpg[/IMG][/IMG]

Posted

Czy w nowym miejscu Maja będzie mieszkała w pomieszczeniu czy bardziej na dworze?

Tak pytam bo może moglibyśmy się tu zrzucić (lub chociaż spróbować) na fryzjera dla Mai, ale nie chcemy by się później pochorowała...:roll:

Posted

Montana napisał(a):
Ile kosztuje fryzjer?

Ciężko powiedzieć bo nigdy tak małego psa nie zawoziłem. Myślę, że ok 50-60 zł. Może mniej, kto wie. Tyle, że wtedy musi zawsze mieć ciepłe schronienie. Zwłaszcza w jej wieku.

Posted

Pyrdka napisał(a):
Spokojnie. Fryzjera mamy za free. Robi się ciepełko, więc umawiamy Majkę na strzyżonko.:lol:

Super:)
Tylko boję się gdzie ona będzie w przyszłości mieszkać. Noce jeszcze chłodne...

Posted (edited)

Maja już wcześniej miała spondylozę, trzecią powiekę do usunięcia i przewlekle powiększające się gruczoły mleczne. Przy ostatniej wizycie u weta wykryto u niej przepuklinę pachwinową nie powstałą przez sterylizację. Ze względu na wiek, ewentualna operacja niesie ze sobą większe ryzyko niż zwykle i o tym już musi zadecydować jej właściciel.
To tak w ramach podsumowania jej zdrowia:shake: Jednak ogólnie humor jak najbardziej jej dopisuje.

A tu wczorajsze fotka:

" class="ipsImage" alt="">

Edited by Maciek777
Posted

piescofajnyjest napisał(a):
z Szefowa na zdjeciu?

Tak:)

Dzisiaj wypuściłem Maję i Sidneja na zewnątrz, przed hotel, ale podjechał samochód i od razu musiałem zabrać je z powrotem do boksu. Gdy tamci odjechali to poszedłem po tą dwójke jeszcze raz. Sidnej wybiegł z radością, a Maja się obraziła i już nie wstała z posłania;)