Basia1968 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Osobą decyzyjna w sprawie adopcji Mai, Corso jest nasza Fundacja "Happy Garden" zgodnie z porozumieniem zawartym z Gminą Gorzyce. Montana była jedynie osobą, która umieściła psy w Hoteliku Asi. Bardzo dziękuję za ogłoszenia dla Mai. Quote
Maciek777 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Basia1968 napisał(a):Osobą decyzyjna w sprawie adopcji Mai, Corso jest nasza Fundacja "Happy Garden" zgodnie z porozumieniem zawartym z Gminą Gorzyce. Montana była jedynie osobą, która umieściła psy w Hoteliku Asi. A to nie wiedziałem, że psiaki są fundacyjne:) Zawsze były czy teraz przeszły? Jeśli dopiero teraz przeszły to czy to coś zmienia w ich sprawie? Nie wiesz jak dokładnie one stoją finansowo? Maja ostatnio odżyła. Zwykle nie ubiegała się za bardzo o jakąś uwagę (chyba, że samemu się do niej podeszło), a teraz przybiega, cieszy się - jak by miała z 5 lat mniej :) Quote
Basia1968 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ma znaczenie i to ogromne. My zajmujemy się tymi psiakami od 1 września. Quote
Maciek777 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Basia1968 napisał(a):Ma znaczenie i to ogromne. My zajmujemy się tymi psiakami od 1 września. Czyli są bezpieczne finansowo? Jeśli nie to czy Pani Fundacja zajmie się zbieraniem funduszy (i ewentualnymi kolejnymi ogłoszeniami) czy na wątku trzeba się jakoś podzielić obowiązkami? Quote
Akrum Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Maciek777 napisał(a):Czyli są bezpieczne finansowo? Jeśli nie to czy Pani Fundacja zajmie się zbieraniem funduszy (i ewentualnymi kolejnymi ogłoszeniami) czy na wątku trzeba się jakoś podzielić obowiązkami? też bym chciała wiedzieć, by nie było później jakiś nieporozumień, że będziemy ją ogłaszać tak jak do tej pory z namiarami na Pyrdkę, może znajdzie się domek, my zaakceptujemy i podejmiemy kroki co do adopcji, a Fundacja będzie miała jakiś obiekcje :) najlepiej na samym początku wszystko jasno ustalić :) Quote
Basia1968 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Kochani nie absolutnie nie będziemy miec do nikogo żadnych pretensji. Kontakt jak najbardziej do osoby, która zna psiaka, może coś o nim powiedzieć itd. My jesteśmy daleko. Decyzyjność w sprawie psiaków gorzyckich naszej Fundacji bardziej dotyczy dokumentacji, ustaleń z gminą. Nam zależało by te psiaki nie trafiły do ZK w Gorzycach. Ogłoszenia jak najbardziej mile widziane. Jesli możecie to pomóżcie. Oprócz Mai i Corso mamy Szakiego, Bena, Magmę, Nelę, Liwię, Dziadka, Kubusia, Bobika, Rokiego - to psiaki z Gorzyc. Oprócz nich mamy ich jeszcze 32 do ogłaszania, do oporzadzenia itd. Jesli chodzi o finanse, to koszt utrzymania Mai - to 200 zł, nie wiem ile Corso, Asia miała podać, ale nie mam na razie żadnych informacji. Jesli moglibyście nam pomóc w zbieraniu funduszy, to bardzo by nam to pomogło. Zbliża się zima a wraz z nią więcej psich nieszczęść /jak z doświadczenia wiemy/. Jest bazarek dla gorzyckich psiaków, zapewne zostanie wystawiony jeszcze jeden. Quote
Akrum Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 super, w takim razie dalej małą ogłaszamy :) wysyłam ją dzisiaj do gazety razem z naszą Lusią - może się uda i wydrukują. Quote
piescofajnyjest Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 zagladam do Majeczki.... a swoja droga-moje serce jest zawsze w Gorzycach...;) na ul. Szkolnej kiedys spedzalam prawie kazde wakacje! Quote
Maciek777 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 No to już wiemy na czym stoimy:) P.S. Ze względów praktycznych, na stronę wklejam tylko 1 - 2 fotki. Zwykle po każdej sesji mam ich więcej więc jeśli ktoś chciałby je otrzymać (np do ogłoszeń) to proszę o PW i podanie swojego adresu mailowego:) Quote
piescofajnyjest Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 przyczajony tygrys, ukryty smok;) Quote
Pyrdka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Zakochana jestem w Majce. To maleńka starowinka garniąca się do człowieka. Boże hotelik to nie miejsce dla takiego psiaczka. Powinna spać ze swoją pańcia na podusi( puchowej). Quote
Maciek777 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='piescofajnyjest']przyczajony tygrys, ukryty smok;) Wyszła dość agresywnie:) [quote name='Pyrdka']Powinna spać ze swoją pańcia na podusi( puchowej). Tutaj ma chociaż namiastkę puchowej podusi - śpi w małym pontonie położonym na dużym legowisku - jak królowa:) Basia1968 - ewentualne pieniądze na Corsa i Maję zbieracie na konto Happy Garden czy jakieś osobne? Mógłbym odpowiednio pierwszego posta uzupełnić... Quote
prunia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 tyle piesków w potrzebie a tu w portfelu posucha :( jak dodać banerek co by można w niego klikać ? nie kumata jestem :oops: gdzieś ktoś fajnie wytłumaczył , ale mi to zginęło :lol: Quote
Maciek777 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='prunia']tyle piesków w potrzebie a tu w portfelu posucha :( jak dodać banerek co by można w niego klikać ? nie kumata jestem :oops: gdzieś ktoś fajnie wytłumaczył , ale mi to zginęło :lol:[/QUOTE] Wejdź w mój banerek (husky'ego), a tam będzie na pierwszej stronie (drugi post) cały kod do wklejenia w podpis. Skopiuj go i wklej w Worda. Później kliknij prawym na Baner Corsa i wybierz "otwórz grafikę w nowym oknie" i skopiuj ten link i wklej go w ten ciąg od husky'ego zamiast linku do jego zdjęcia. Linkiem do wątku Corsa zastąp link do hasiora. Gotowy (z nowymi dwoma linkami) kod wklej w podpis i gotowe:) Bardzo proste, ale ja nie potrafię tłumaczyć;) Quote
Akrum Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Maja prezentowała się w tym tygodniu w naszej lokalnej gazecie - jednak niestety nikt w jej sprawie nie zadzwonił :( Quote
piescofajnyjest Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 jeszcze zadzwoni......!musimy byc dobrej mysli Quote
Maciek777 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='piescofajnyjest']jeszcze zadzwoni......!musimy byc dobrej mysli Maja jest;) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Maciek777 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Maja prawdopodobnie ma cieczkę... Śladów nie ma, ale reakcje psów nie kłamią:) Quote
piescofajnyjest Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 starsza pani jeszcze moze???:crazyeye::eviltong: Quote
Pyrdka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Majeczko co z tymi ludziami? Ślepi czy co? Mała Pchełeczko znajdziemy Ci domek. Quote
Akrum Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='piescofajnyjest']starsza pani jeszcze moze???:crazyeye::eviltong:[/QUOTE] heh... widocznie czuje się jeszcze młoda Quote
Recommended Posts