Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
Kuleczka miała mieć wczoraj wizytę pewnej Pani, jednak Pyrdka pisała PW do Montana w celu ustalenia, czy możemy ewentualnie wydać sunie bez sterylizacji (bo domek ma kastrowanego psa i to dom mamy pani lek.wet.). Niestety odpowiedzi do wczorajszego dnia nie dostała.
A bez odpowiedzi nie chciałyśmy się rządzić psem, który nie jest bezpośrednio pod naszą opieką.
Do tego domu pojedzie nasz podopieczny Fart (rudy mix terierka), który również był Pani zaproponowany razem z Kuleczką.
Dopiero po fakcie w hoteliku dowiedziałam się, że Montana owszem odpisała, ale napisała do Maćka.

Doszło do jakiegoś nieporozumienia. Nie szukajmy winnych bo nie o to tutaj chodzi.
Najważniejsze są te sunie i znalezienie im domu. Jednak podobnie jak Ty jestem przekonany co do Kuleczki, ale i do Muffinki i Mai, że długo to nie potrwa bo każda z nich potrafi doskonale przekonywać do siebie. Każda inaczej, ale każda robi to doskonale:-)
Ostatnio wet stwierdził, że narośl przy oku Mai to trzecia powieka i dopóki nie zacznie się powiększać (a nie znaczy, że wogóle kiedyś zacznie) to nie trzeba operować.

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek777 napisał(a):
Doszło do jakiegoś nieporozumienia. Nie szukajmy winnych bo nie o to tutaj chodzi.
Najważniejsze są te sunie i znalezienie im domu. Jednak podobnie jak Ty jestem przekonany co do Kuleczki, ale i do Muffinki i Mai, że długo to nie potrwa bo każda z nich potrafi doskonale przekonywać do siebie. Każda inaczej, ale każda robi to doskonale:-)
Ostatnio wet stwierdził, że narośl przy oku Mai to trzecia powieka i dopóki nie zacznie się powiększać (a nie znaczy, że wogóle kiedyś zacznie) to nie trzeba operować.

Farta znam krótko i za dużo o jego zachowaniu nie mogę powiedzieć, ale gdybym miała teraz wybierać między nim, a Kuleczką to wybrałabym Kuleczkę ;) , a razem z nią wzięłabym też Muffinkę, bo moim zdaniem stanowią świetny duet.
Jutro znów je zobaczę :)

Co do operacji Mai, to weterynarz wycenił ją na 200zł, a jeśli miała by być przy okazji sterylizowana to najpierw musiałaby mieć prześwietlenia płuc i wątroby, żeby sprawdzić czy wytrzyma dłuższą narkozę.

Posted

kULECZKA TO PIĘKNA SUNIA.ZNAJDZIE DOM SZYBCIUTKO. FARCIK TEZ PIĘKNY CHŁOPAK. PSIAK JEST NA NASZYM UTZRYMANIU A MY NIESTETY CIENKO PRZĘDZIEMY. CAŁY CZAS CZEKAM NA ODPOWIEDŹ MONTANY.

Posted

Maciek777 napisał(a):

Nie napisałam tego, żeby kogoś obwinić, tylko jako osoba odpowiedzialna za to co napisałam 25.03 o tym, że się DS dla KUleczki szykuje, chciałam wytłumaczyć dlaczego to nie Kuleczka ma ten domek. To chyba normalne, prawda?!
Gdybym chciała szukać winnych, napisałabym to w innym tonie.

Posted

Akrum napisał(a):
Nie napisałam tego, żeby kogoś obwinić, tylko jako osoba odpowiedzialna za to co napisałam 25.03 o tym, że się DS dla KUleczki szykuje, chciałam wytłumaczyć dlaczego to nie Kuleczka ma ten domek. To chyba normalne, prawda?!
Gdybym chciała szukać winnych, napisałabym to w innym tonie.

Co do Twojej odpowiedzialności za własne słowa to masz rację. Niestety pisanie ma tę wadę, że trudno przewidzieć w jakim tonie jest to napisane. Możemy uznać, że tematu nie było?
Te moje 3 powyższe zdania były w przyjaznym tonie:-)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Co do Twojej odpowiedzialności za własne słowa to masz rację. Niestety pisanie ma tę wadę, że trudno przewidzieć w jakim tonie jest to napisane. Możemy uznać, że tematu nie było?
Te moje 3 powyższe zdania były w przyjaznym tonie:-)

hehe jasne :)

• 2 weeks later...
Posted

Penny - bardzo dziękuję za za ogłoszenia w necie i rozwieszenie plakatów!

Pyrdka - wielkie dzięki za kolejną serię ogłoszeń!

Akrum - nie mniejsze podziękowania za pokazanie suń w potencjalnym domku!

Posted

[quote name='Maciek777']Penny - bardzo dziękuję za za ogłoszenia w necie i rozwieszenie plakatów!

Mi tam nie ma za co dziękować, bo niewiele zrobiłam. Porobiłam parę ogłoszeń Muffince (mojej ulubienicy :)) i kilka ogłoszeń porozwieszałam w moim rodzinnym mieście.
Muszę się wziąć za drukowanie i rozwieszanie u nas w mieście, bo może ktoś właśnie szuka takich fajnych psiaków ;)