Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

twoje na wyrku odpoczywaja? moja chce tylko na kafelkach i do tego usunela ze swojego legowiska wszystkie podusie poduszeczki koldre i recznik..bo ona musi rozumiesz zawsze spac w puchu jak jakas ksiezna wiec miala teraz co wynosic....zostal cienki material z dna legowiska...tez jej nie odpowiada i spi u nas na panelach....budzi sie o 4 rano :mad:

Posted

[quote name='BlackDream']Witam. Wróciałm! :smile: Tyle tu fajowskich zdjęć do oglądania po powrocie :loveu:

Pozdrawiamy![/QUOTE]
Wreszcie :p Również pozdrawiamy :)

[quote name='dorka1403']twoje na wyrku odpoczywaja? moja chce tylko na kafelkach i do tego usunela ze swojego legowiska wszystkie podusie poduszeczki koldre i recznik..bo ona musi rozumiesz zawsze spac w puchu jak jakas ksiezna wiec miala teraz co wynosic....zostal cienki material z dna legowiska...tez jej nie odpowiada i spi u nas na panelach....budzi sie o 4 rano :mad:[/QUOTE]
Czesio to panicz - rzadko można go zobaczyć leżącego na podłodze :lol:, Blusia jak jej za gorąco wybiera parkiet lub kafelki w łazience ;)
Wcześnie Wam robi pobudkę :lol: u nas by to nie przeszło :diabloti:

Posted

ona nie chce nas budzic jakos specjalnie..chodzi tak powoli i tylko zglada do sypialni ale chcac nie chcac slychac jak tupta po panelach i wendruje, niucha 0i dynda jej lancuszek od obrozy...

• 2 weeks later...
Posted

Dawno nie było zdjęć, zatem...
Balkonowa atrakcja - kot sąsiadów :diabloti:

Czesio pilnujący porządku - czyt. burczący i szczekający na przechodniów :roll:

A tu Blusiowa zabawka nr 1 - butelka po wodzie mineralnej ;)

i ulubiona zabawa w przeciąganie skarpetki :evil_lol:

Posted

Ło matko jakie cudne piechy! Sama mam mixa jamnika i od pory gdy go wziałam ze schronu namolnie kopie doły praktycznie w każdym miejscu,a jak to z Czesiem wygląda, bo na fotach tego nie uwieczniłaś, a to w końcu jamnior:lol:
I przy okazji dodam, że twoi pupile skradli mi serce i regularnie zamierzam was odwiedzać:loveu:

Posted

[quote name='leónowa']Ło matko jakie cudne piechy! Sama mam mixa jamnika i od pory gdy go wziałam ze schronu namolnie kopie doły praktycznie w każdym miejscu,a jak to z Czesiem wygląda, bo na fotach tego nie uwieczniłaś, a to w końcu jamnior:lol:
I przy okazji dodam, że twoi pupile skradli mi serce i regularnie zamierzam was odwiedzać:loveu:
Witamy! :) Miło nam :)
Czesiowi zdarza się też kopać w piasku (dowód niżej ;)) albo w dywanie/pościeli :diabloti: ale w ziemi to już nie - jeszcze "panicz" ubrudzi sobie pazurki ;)

A tu 2 "koparki" :lol:

Posted

No to widze, że górnicy pełną parą;) A tym, że w ziemi nie kopie to mnie rozwaliło, bo to przecież dla psa największa frajda,gdy mysz albo krecik wyskakuje.Niezły hrabia z tego twojego Czesia, dba o urode jak mało który, normalnie przydałby mi się taki, bo doprowadzanie mojego do porządku niekiedy mnie dobija:lol: Pozdrawiam i całusy dla Psiaków:loveu:

Posted (edited)

leónowa napisał(a):
No to widze, że górnicy pełną parą;-) A tym, że w ziemi nie kopie to mnie rozwaliło, bo to przecież dla psa największa frajda,gdy mysz albo krecik wyskakuje.Niezły hrabia z tego twojego Czesia, dba o urode jak mało który, normalnie przydałby mi się taki, bo doprowadzanie mojego do porządku niekiedy mnie dobija:lol: Pozdrawiam i całusy dla Psiaków:loveu:

No taki jamnik się nam trafił, co nie lubi się ubrudzić (ziemia, błoto) ani pomoczyć (deszcz, pływanie), ani zmarznąć ;) - zawsze śpi pod kołdrą. Za to czasem wynajduje sobie na spacerach jakieś "pachnidła" typu odchody/padlina i się w nich tarza :mad:, a raczej usiłuje sobie "wyperfumować" tylko karczek :splat:
A, całusy przekazane, ale Blue była tak sobie zadowolona ;)
BlackDream napisał(a):
Uwielbiam plażowe foty :loveu: Lato, plaża to jest to co kocham :jumpie:

Norka samodzielnie wykopana?
http://i46.tinypic.com/2vvowvt.jpg

Tak, norka wykopana przez Blusię :) Męczyła się z tym kopaniem chyba godzinę - piasek jej się obsypywał, ciężkie warunki, ale dała radę i potem miała gdzie odpocząć ;)

A oto najnowsza porcja zdjęć ;)
Czesio ciekawie spoglądał, co też pańcia wyciągnie z torby :razz:

"Pańcia, a co tam masz? DAJ" :eviltong: (na tym zdjęciu widać w końcu jaki Blusia ma zakręcony ogon :-D)

"To PIŁKA!" :multi:

Blue: "Łeee, myślałam, że coś lepszego..." :nonono2:

"To ja sobie pokopię" :diabloti:

Edited by Bobryna
Posted

Wreszcie i Blue trochę pobiegała (za uciekającym panem) :eviltong: A Czesio stał i się patrzył - za panem przecież nie będzie ganiał :evil_lol:

i z powrotem ;)

Trochę tresury

i odpoczynek ;)

Posted

Boże jak ja kocham jamniki, a twój to już cud miód orzeszki, boski rudzielec od którego oczu nie mogę odlepić!!!:loveu:A no i Blue zasługuje na pochwałę,bo równie piękna jak kolega:eviltong: Dawaj no więcej fotek, bo się nie moge doczekać już no!!!

Posted

zagladam a tu nowe foty :D ale fajnie..tez bym chciala saszke nad morze wziac ale tz mi marudzi i mamrze i nie pozwala poprostu..
a ja sie domagam zdjec blusiowej mordeczki :) jest przesliczna i te slepia ma takie kochane...

Posted

[quote name='leónowa']Boże jak ja kocham jamniki, a twój to już cud miód orzeszki, boski rudzielec od którego oczu nie mogę odlepić!!!:loveu:A no i Blue zasługuje na pochwałę,bo równie piękna jak kolega:eviltong: Dawaj no więcej fotek, bo się nie moge doczekać już no!!!
Nie będę się spierać, Czesio jest boski ;) Zaraz dodam foty :eviltong:

[quote name='dorka1403']zagladam a tu nowe foty :D ale fajnie..tez bym chciala saszke nad morze wziac ale tz mi marudzi i mamrze i nie pozwala poprostu..
a ja sie domagam zdjec blusiowej mordeczki :) jest przesliczna i te slepia ma takie kochane...
Zgodnie z życzeniem będzie zdjęcie Blusiowej mordki ;)

A, przez jakiś czas nie będzie nowych zdjęć - wyjeżdżam na tydzień nad morze, ale niestety bez piesów :-(

Najpierw śpiochy :lol::

i oblizująca się mordka ;)

Posted

Wróciłam :)

anetta napisał(a):
Buu wakacje bez psów są nudne :( Szkoda że nie możesz ich zabrać.

To prawda. Niestety nie mogły pojechać z kilku powodów (m.in. brak własnego auta :wallbash:).
Strasznie zazdrościłam ludziom spotykanym na plaży, którzy mieli ze sobą psy i się z nimi bawili :sad: eh...

Posted (edited)

Byliśmy w Łebie, wyjazd ze znajomymi, wesoło było ;) Co tu dużo opowiadać :eviltong: ale brakowało mi piesów...

Kilka fotek:
Hotel Neptun
[IMG]http://i49.tinypic.com/2wfom02.jpg[/IMG]

Zachodzące słońce - prawie jak na afrykańskiej sawannie :eviltong:
[IMG]http://i45.tinypic.com/2a4u88w.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.tinypic.com/5yuqlv.jpg[/IMG]

[IMG]http://i46.tinypic.com/34g2808.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.tinypic.com/2mzm5wm.jpg[/IMG]

A, zapomniałabym - zdjęcia nie są mojego autorstwa ;)

LaPsowych fotek na razie brak :eviltong:

Edited by Bobryna