Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bobryna']Dzisiaj Blusia nie popisała się na spacerku ;P zaatakowała sukę na smyczy :shake: Oczywiście to moja wina, ale chyba muszę ograniczyć moje zaufanie do Blue...[/QUOTE]

ten spacer ogólnie jakis nie do konca udany był, Junior z Czesiem średnio sie dogadali;)
ale trudno czasami tak bywa:)

za to szczeniaczek był sliczny:loveu:

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Besti']Oj tam zdarza się :P Pańci broniła przed złą SUKĄ :P
U Was w galerii cisza jak u mnie[/QUOTE]
Wiem, że się zdarza, ale tak głupio mi było :/ nigdy wcześniej Blue nie atakowała psów na smyczy, a teraz jeszcze skaleczyła tamtą sukę (na białym pysku było niestety widać)... Na szczęście obie podobnej wielkości i właścicielka tamtej nie chciała wzywać straży miejskiej ;P
[quote name='Kirinna']ten spacer ogólnie jakis nie do konca udany był, Junior z Czesiem średnio sie dogadali;)
ale trudno czasami tak bywa:)

za to szczeniaczek był sliczny:loveu:[/QUOTE]
No niezbyt się udał ten spacer, następnym razem biorę samą Blusię, może będzie grzeczniejsza ;P Wydaje mi się, że szczekanie Juniora i Czesia ją nakręciły za bardzo (wiem, wiem, wymyślam teraz jakieś usprawiedliwienia ;P).

Jak w końcu nie zapomnę dać pendrive'a kumplowi, to będą zdjęcia, myślę, że nawet sporo ;)

Posted

[quote name='Bobryna']Wiem, że się zdarza, ale tak głupio mi było :/ nigdy wcześniej Blue nie atakowała psów na smyczy, a teraz jeszcze skaleczyła tamtą sukę (na białym pysku było niestety widać)... Na szczęście obie podobnej wielkości i właścicielka tamtej nie chciała wzywać straży miejskiej ;P

No niezbyt się udał ten spacer, następnym razem biorę samą Blusię, może będzie grzeczniejsza ;P Wydaje mi się, że szczekanie Juniora i Czesia ją nakręciły za bardzo (wiem, wiem, wymyślam teraz jakieś usprawiedliwienia ;P).

Jak w końcu nie zapomnę dać pendrive'a kumplowi, to będą zdjęcia, myślę, że nawet sporo ;)[/QUOTE]

myślę ze masz racje, Blusia biegała wszędzie i od juniora do czesia i na zmiane, wiec może się już zirytowała:)

Junior też sie nie popisał, nie wiem co go w Czesiu tak denerwowało

zapiszcie sie do tej grupy na fb będziecie na bieżąco ze spacerami, chociaż na razie sie nie zapowiada większy przez upały

• 3 weeks later...
Posted

Bordery to nie moja bajka ;P Lilu jest psem kumpla ;)
A nie pochwaliłam się, w następnym tygodniu jedziemy nad morze, jedzie też Lilu, to będzie wesoło :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Niecały tydzień temu wróciliśmy znad morza :) Szkoda tylko, że byliśmy tak krótko :placz:
Na razie jedna fota ;P

[quote name='Kirinna']Będzie mam nadzieję większy spacer w piątek od 16 na zdrowiu;)
Wracałam wówczas z pracy i widziałam Ciebie i Juniora jak przechodziliście na światłach :)

Posted

[quote name='Kaaasia']http://i39.tinypic.com/1zcg2dh.jpg Już widać, że był szał radości :loveu:
Oj tak, dawno piesy tak nie szalały :) to chyba obecność papisia tak na nie wpłynęła ;P

Jamniki wbrew pozorom całkiem sprawnie poruszają się po piasku (na krótszych dystansach zdarzało się Cześkowi pierwszemu dopadać patyka/zabawkę) :lol:

Struś (?) ;P

Posted

W Grzybowie koło Kołobrzegu :) Kwatery Kotki2, polecam :) Tylko nie wiem jakby to było w sezonie - na plażę był zakaz wprowadzania psów do końca września ;P nie przejmowaliśmy się tym za bardzo, bo w końcu mało ludzi we wrześniu :eviltong:

Posted

[quote name='Bobryna']W Grzybowie koło Kołobrzegu :) Kwatery Kotki2, polecam :) Tylko nie wiem jakby to było w sezonie - na plażę był zakaz wprowadzania psów do końca września ;P nie przejmowaliśmy się tym za bardzo, bo w końcu mało ludzi we wrześniu :eviltong:[/QUOTE]

a byłam tam nawet kiedyś:)
no właśnie te zakazy już są prawie wszędzie:(

Posted

[quote name='Kirinna']a byłam tam nawet kiedyś:)
no właśnie te zakazy już są prawie wszędzie:(
No niestety :/
[quote name='Sonka95']Ale im się tam podobało :)
Tak i mnie również ;)

Jamnik się zaprószył piaskiem ;P