Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesławek:loveu: mój ulubieniec. Ciekawe czy moje czterołapy potrafiłyby się bawić takim kijaszkiem. Niestety o wspólnej zabawie to mogę pomarzyć jedynie :roll:

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='YxNinaxY']Czesławek:loveu: mój ulubieniec. Ciekawe czy moje czterołapy potrafiłyby się bawić takim kijaszkiem. Niestety o wspólnej zabawie to mogę pomarzyć jedynie :roll:
O, dawno Cię nie było u nas ;) witamy z powrotem :) Może w końcu porobię więcej zdjęć ;P i będziesz mogła dalej zachwycać się Cześkiem :lol:
No tak, wspólna zabawa chłopaków na razie odpada...

Edited by Bobryna
Posted

[quote name='Bobryna']O, dawno Cię nie było u nas ;) witamy z powrotem :) Może w końcu porobię więcej zdjęć ;P i będziesz mogła dalej zachwycać się Cześkiem :lol:
No tak, wspólna zabawa chłopaków na razie odpada...

Ja bywałam dość regularnie, ale jakoś się nie odzywałam ;)
Ja coś czuję, że dłużej ta ich zabawa odpada ;) W sumie one nigdy się razem nie bawiły ale teraz niekoniecznie się tolerują głupki dwa..

Czekam na zdjęcia :) Ostatnio byłam u znajomego i on ma jamnika, nie mogłam się na nią napatrzeć:loveu:

Posted

leónowa napisał(a):
Kup sobie jamnisia, to szybko ci chłopaków poustawia:evil_lol:

Panią jamnisię bym musiała kupić :diabloti: Bo chłopców w stadzie już zdecydowanie wystarczy ;)

• 3 weeks later...
Posted

Najwyższy czas dodać jakieś fotki (lichej jakości, ale co tam XD).
Z wyprawy nad Stawy Stefańskiego ;)

Zmęczony Cześ ;P

Interesujące szuwary :p

Posted

Wracając poszliśmy na pizzę i bardzo się zdziwiłam, bo piesy były bardzo grzeczne i leżały sobie spokojnie pod stołem (jedliśmy na zewnątrz, ale różni ludzie przechodzili obok i nic) :)

Posted

Kirinna napisał(a):
byliscie nad stawami stefańskiego? szkoda że nie napisałas to doszłabym do was:)

przyjdziecie znowu?:)

Właściwie to były 2 wypady ;) W ostatnie dwie niedziele tam byliśmy. Myślałam, żeby do Ciebie napisać, ale byłam z rodzinką i nie wiedziałam o której dokładnie się zbierzemy ;P Poza tym było sporo ludzi z psami, LaPsy były prawie cały czas na smyczy...
Sonka95 napisał(a):
Fajny mieliście wypadzik :cool3: psiaki widze mokre to na pewno pływały :)

Blusia się skąpała, Czesio tylko zamoczył łapki :eviltong:
Kaaasia napisał(a):
Grzeczne pieseczki :smile:

Zdarza się im :lol:

Posted

Bobryna napisał(a):
Właściwie to były 2 wypady ;) W ostatnie dwie niedziele tam byliśmy. Myślałam, żeby do Ciebie napisać, ale byłam z rodzinką i nie wiedziałam o której dokładnie się zbierzemy ;P Poza tym było sporo ludzi z psami, LaPsy były prawie cały czas na smyczy...

dlatego my nad stawy idziemy o godzinie 7 wtedy ludzi nie ma prawie wcale:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kirinna']ojacie;)

bierz :diabloti:[/QUOTE]
Kurczę, wzięłabym, ale pewnie wyrzucą mnie z domu, wydziedziczą itp. :p
[quote name='YxNinaxY']podobieństwo uderzające.. nie chcesz trzeciego pieska?:D[/QUOTE]
Chciałabym go wziąć ;), ale to nie takie hop siup. Nie wiem, czy jest podobny z zachowania do Blusi, czy dogadałby się z Czesiem (to największy problem). Nadal liczę, że jednak odbierze go właściciel...

Posted

Pozdrawiamy wakacyjnie Czesia i Blusię. Wypad nad wodę, to istny rarytas dla psów :-D Czesław dostojnie z wody korzystał, ale wolno mu :-) Piękne zdjęcia!

Posted

[quote name='ceris']Pozdrawiamy wakacyjnie Czesia i Blusię. Wypad nad wodę, to istny rarytas dla psów :-D Czesław dostojnie z wody korzystał, ale wolno mu :-) Piękne zdjęcia![/QUOTE]
A dziękujemy, też pozdrawiamy :)
[quote name='Sonka95']No ten pies jest bardzo podobny ...[/QUOTE]
Dlatego pomyślałam, że to rodzeństwo. Niestety z tego, co widzę nadal w schronie...

Mam nowe fotki, robione aparatem wreszcie ;P ale czekam aż zostaną mi zgrane ;)

Posted

Dzisiaj Blusia nie popisała się na spacerku ;P zaatakowała sukę na smyczy :shake: Oczywiście to moja wina, ale chyba muszę ograniczyć moje zaufanie do Blue...