YxNinaxY Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Czesławek:loveu: mój ulubieniec. Ciekawe czy moje czterołapy potrafiłyby się bawić takim kijaszkiem. Niestety o wspólnej zabawie to mogę pomarzyć jedynie :roll: Quote
Bobryna Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 (edited) [quote name='YxNinaxY']Czesławek:loveu: mój ulubieniec. Ciekawe czy moje czterołapy potrafiłyby się bawić takim kijaszkiem. Niestety o wspólnej zabawie to mogę pomarzyć jedynie :roll: O, dawno Cię nie było u nas ;) witamy z powrotem :) Może w końcu porobię więcej zdjęć ;P i będziesz mogła dalej zachwycać się Cześkiem :lol: No tak, wspólna zabawa chłopaków na razie odpada... Edited June 17, 2013 by Bobryna Quote
YxNinaxY Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Bobryna']O, dawno Cię nie było u nas ;) witamy z powrotem :) Może w końcu porobię więcej zdjęć ;P i będziesz mogła dalej zachwycać się Cześkiem :lol: No tak, wspólna zabawa chłopaków na razie odpada... Ja bywałam dość regularnie, ale jakoś się nie odzywałam ;) Ja coś czuję, że dłużej ta ich zabawa odpada ;) W sumie one nigdy się razem nie bawiły ale teraz niekoniecznie się tolerują głupki dwa.. Czekam na zdjęcia :) Ostatnio byłam u znajomego i on ma jamnika, nie mogłam się na nią napatrzeć:loveu: Quote
Leokadia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Kup sobie jamnisia, to szybko ci chłopaków poustawia:evil_lol: Quote
YxNinaxY Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 leónowa napisał(a):Kup sobie jamnisia, to szybko ci chłopaków poustawia:evil_lol: Panią jamnisię bym musiała kupić :diabloti: Bo chłopców w stadzie już zdecydowanie wystarczy ;) Quote
Leokadia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jezu, jamnicza babka, to chyba jeszcze bardziej zawzięte niż samiec, zdecydowanie lepszy wybór:p Quote
Bobryna Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Najwyższy czas dodać jakieś fotki (lichej jakości, ale co tam XD). Z wyprawy nad Stawy Stefańskiego ;) Zmęczony Cześ ;P Interesujące szuwary :p Quote
Bobryna Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Wracając poszliśmy na pizzę i bardzo się zdziwiłam, bo piesy były bardzo grzeczne i leżały sobie spokojnie pod stołem (jedliśmy na zewnątrz, ale różni ludzie przechodzili obok i nic) :) Quote
Kirinna Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 byliscie nad stawami stefańskiego? szkoda że nie napisałas to doszłabym do was:) przyjdziecie znowu?:) Quote
Sonka95 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Fajny mieliście wypadzik :cool3: psiaki widze mokre to na pewno pływały :) Quote
Bobryna Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Kirinna napisał(a):byliscie nad stawami stefańskiego? szkoda że nie napisałas to doszłabym do was:) przyjdziecie znowu?:) Właściwie to były 2 wypady ;) W ostatnie dwie niedziele tam byliśmy. Myślałam, żeby do Ciebie napisać, ale byłam z rodzinką i nie wiedziałam o której dokładnie się zbierzemy ;P Poza tym było sporo ludzi z psami, LaPsy były prawie cały czas na smyczy... Sonka95 napisał(a):Fajny mieliście wypadzik :cool3: psiaki widze mokre to na pewno pływały :) Blusia się skąpała, Czesio tylko zamoczył łapki :eviltong: Kaaasia napisał(a):Grzeczne pieseczki :smile: Zdarza się im :lol: Quote
Kirinna Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Bobryna napisał(a):Właściwie to były 2 wypady ;) W ostatnie dwie niedziele tam byliśmy. Myślałam, żeby do Ciebie napisać, ale byłam z rodzinką i nie wiedziałam o której dokładnie się zbierzemy ;P Poza tym było sporo ludzi z psami, LaPsy były prawie cały czas na smyczy... dlatego my nad stawy idziemy o godzinie 7 wtedy ludzi nie ma prawie wcale:) Quote
Kirinna Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Bobryna napisał(a):Ale o 7:00 rano? :crazyeye: tak:) do 9 chodzimy sobie:) Quote
Bobryna Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Rany, popatrzcie na to http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=9350 wypisz, wymaluj Blue :crazyeye: tylko obydwoje oczu niebieskie i więcej białych znaczeń. Jestem prawie pewna, że to jej brat, nawet wiek ten sam... Quote
Kirinna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Bobryna']Rany, popatrzcie na to http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=9350 wypisz, wymaluj Blue :crazyeye: tylko obydwoje oczu niebieskie i więcej białych znaczeń. Jestem prawie pewna, że to jej brat, nawet wiek ten sam... ojacie;) bierz :diabloti: Quote
YxNinaxY Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Bobryna']Rany, popatrzcie na to http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=9350 wypisz, wymaluj Blue :crazyeye: tylko obydwoje oczu niebieskie i więcej białych znaczeń. Jestem prawie pewna, że to jej brat, nawet wiek ten sam... podobieństwo uderzające.. nie chcesz trzeciego pieska?:D Quote
Bobryna Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Kirinna']ojacie;) bierz :diabloti:[/QUOTE] Kurczę, wzięłabym, ale pewnie wyrzucą mnie z domu, wydziedziczą itp. :p [quote name='YxNinaxY']podobieństwo uderzające.. nie chcesz trzeciego pieska?:D[/QUOTE] Chciałabym go wziąć ;), ale to nie takie hop siup. Nie wiem, czy jest podobny z zachowania do Blusi, czy dogadałby się z Czesiem (to największy problem). Nadal liczę, że jednak odbierze go właściciel... Quote
ceris Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Pozdrawiamy wakacyjnie Czesia i Blusię. Wypad nad wodę, to istny rarytas dla psów :-D Czesław dostojnie z wody korzystał, ale wolno mu :-) Piękne zdjęcia! Quote
Bobryna Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='ceris']Pozdrawiamy wakacyjnie Czesia i Blusię. Wypad nad wodę, to istny rarytas dla psów :-D Czesław dostojnie z wody korzystał, ale wolno mu :-) Piękne zdjęcia![/QUOTE] A dziękujemy, też pozdrawiamy :) [quote name='Sonka95']No ten pies jest bardzo podobny ...[/QUOTE] Dlatego pomyślałam, że to rodzeństwo. Niestety z tego, co widzę nadal w schronie... Mam nowe fotki, robione aparatem wreszcie ;P ale czekam aż zostaną mi zgrane ;) Quote
Bobryna Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Dzisiaj Blusia nie popisała się na spacerku ;P zaatakowała sukę na smyczy :shake: Oczywiście to moja wina, ale chyba muszę ograniczyć moje zaufanie do Blue... Quote
Besti Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Oj tam zdarza się :P Pańci broniła przed złą SUKĄ :P U Was w galerii cisza jak u mnie Quote
Recommended Posts