ceris Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Bobryna']Jak chcesz ceris, to mogę porobić zdjęcia kombinezona Czesia, żebyś miała "wzór" ;) Fajne takie ubranko na duże mrozy, bo zakrywa doopkę :D A Blusia taka kocia jest, lubi być wysoko :lol: ale przeskakiwać przez przeszkody to już nie bardzo :eviltong: Co do bezdomnego pieska, nie udało mi się go złapać :( Tzn w ogóle go nie widziałam dzisiaj, wczoraj wieczorem też nie i nie spał w "budce"...[/QUOTE] O tak bardzo prosze o kilka zdjęć kubraczka. Mój mały ma inne, ale nie chronią go tak, jak kurteczka czesiowa :loveu: Riko ma zupełnie gołe pachwiny koło siusiaka i zadek mu marznie najbardziej :cool3: Żal mi tego waszego bezdomniaczka :shake: Quote
Bobryna Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 (edited) [quote name='roadtonowhere']Witamy :razz: Super psiaki! jamnior ma śliczną kurteczkę. :loveu: Będziemy wpadać wcześniej.[/QUOTE] Witamy, witamy :) i dzięki ;) [quote name='Kaaasia']Albo "Czy on widzi na to oko?" Ludzie mają różne pomysły :lol:[/QUOTE] Takie pytania też padają :lol: [quote name='anetta']Hahahha, szklane oko :errrr:[/QUOTE] Przypomniał mi się jeszcze taki komentarz ;): "Biedny piesek, ma tylko jedno oko" :???: Tylko nie wiem, czy starsza pani nie widziała brązowego oka na tle ciemnej mordki i pomyślała, że pies ma tylko to jasne, czy że jasne jest wybite/ma bielmo czy co:niewiem: :P [quote name='ceris']O tak bardzo prosze o kilka zdjęć kubraczka. Mój mały ma inne, ale nie chronią go tak, jak kurteczka czesiowa :loveu: Riko ma zupełnie gołe pachwiny koło siusiaka i zadek mu marznie najbardziej :cool3: Żal mi tego waszego bezdomniaczka :shake:[/QUOTE] Ok, to porobię :) Też mi żal tego malucha i ostatnio widziałam go przez chwilę (latał z innym puszczanym samopas psiakiem, ale mającym dom). Przeżył najgorsze mrozy i myślę, że musiał mieć inne schronienie (nie wiem, czyjaś piwnica, garaż), bo inaczej by zamarzł. Jest strasznym dzikusem, ale może jest jakaś osoba, której ufa. Kiedyś musiał być uwiązany, bo ma na szyi obwiązany sznurek - a'la obroża :-? edit: Piesek szedł dzisiaj za LaPsami na spacerze, podchodził nawet do Blusi ;) specjalnie mnie się nie bał (chyba zaczyna rozpoznawać), ale jak się próbowałam do niego zbliżyć, to odchodził, utrzymuje dystans jakiś 2-3 m :shake: Edited December 16, 2012 by Bobryna Quote
Sonka95 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Hej :D Oby ten psiaczek znalazł schronienie ... a najlepiej rodzinkę ;) U nas latał kiedyś psiaczek , który był wiązany na ogródku i któregoś dnia zwiał tym ludziom ...potem latał po parku przez kilka dni ,a potem starsza pani, która miała małego psiaczka zlitowała się nad nim i wzięła też tego psa i tak został u niej :cool3: Quote
Bobryna Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Sonka95']Hej :D Oby ten psiaczek znalazł schronienie ... a najlepiej rodzinkę ;) U nas latał kiedyś psiaczek , który był wiązany na ogródku i któregoś dnia zwiał tym ludziom ...potem latał po parku przez kilka dni ,a potem starsza pani, która miała małego psiaczka zlitowała się nad nim i wzięła też tego psa i tak został u niej :cool3: Hej :) Fajna ta starsza pani :) Z "naszym" psiakiem byłoby o wiele łatwiej, gdyby nie uciekał na widok zbliżającego się człowieka :roll: ceris, oto fotki kubraczka Czesia (i ciekawskiego Blusiowego nochala :lol:): Trochę słabe te zdjęcia, ale jak je robiłam, to było już ciemno :P Zaznaczyłam czerwonymi liniami szew, żeby był lepiej widoczny ;) Wydaje mi się, że cały kombinezon jest uszyty z trzech prostokątów+kołnierz+listwa pod suwak a jest dopasowany do sylwetki psa dzięki ściągaczom i gumce (wokół siusiaka i tylnych nogawek). Quote
Besti Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Z futerkiem dla modnego przystojniaka:razz: Quote
Sonka95 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 http://i48.tinypic.com/a0dnj7.jpg - fajny kubraczek :cool3: Quote
roadtonowhere Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dobry wieczór! :razz: Kurteczka Czesia jest bombowa! :loveu: Quote
ceris Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Bobryna'] Trochę słabe te zdjęcia, ale jak je robiłam, to było już ciemno :P Zaznaczyłam czerwonymi liniami szew, żeby był lepiej widoczny ;) Wydaje mi się, że cały kombinezon jest uszyty z trzech prostokątów+kołnierz+listwa pod suwak a jest dopasowany do sylwetki psa dzięki ściągaczom i gumce (wokół siusiaka i tylnych nogawek).[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękuję :loveu: i za te czerwone szwy oczywiście też. Widać, że z Ciebie techniczna kobieta ;) Postaram się coś takiego wykroić swojemu nygusowi. Najtrudniej będzie z nogawkami, ale mam zapał i coś pokombinuję :cool3: Quote
Bobryna Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Besti']Z futerkiem dla modnego przystojniaka:razz: [quote name='Sonka95']http://i48.tinypic.com/a0dnj7.jpg - fajny kubraczek :cool3: [quote name='roadtonowhere']Dobry wieczór! :razz: Kurteczka Czesia jest bombowa! :loveu: No ba! :cool3: [quote name='ceris']Bardzo, bardzo dziękuję :loveu: i za te czerwone szwy oczywiście też. Widać, że z Ciebie techniczna kobieta ;) Postaram się coś takiego wykroić swojemu nygusowi. Najtrudniej będzie z nogawkami, ale mam zapał i coś pokombinuję :cool3: Nie ma za co, liczę na zdjęcia Rika w nowym kombinezonie Twojej roboty ;) [quote name='Besti']A co taka cisza tuuu?:P A bo zarobiona trochę jestem :eviltong: [quote name='Sonka95']Witamy się :loveu: Cześć :) Quote
Sonka95 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Wesołych , spokojnych Świąt wam życzymy :loveu: Quote
roadtonowhere Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wesołych Świąt! Zdrowia, szczęścia, prezentów i spełnienia najskrytszych marzeń. Życzą Kinga&Czoko. :tree1: Quote
Kirinna Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 hej przepraszam jednak spacer nam nie wyjdzie, Junior zranił się w łapę i kuśtyka jak na razie, nie może biegać. mam nadzieje że w tym tygodniu mu się zagoi Quote
Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Spokonych i Radosnych Świąt dla Ciebie, Rodzinki, Czesia i Blusi życzy Agata z Bestią:x-mas: Quote
BlackDream Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Przyszłam życzyć wesołych Świąt! :smile: Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 A masz zdjęcie psiaków w czapeczce ? :loveu: Quote
Bobryna Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Sonka95, roadtonowhere, Besti, Kaaasia, BlackDream dziękujemy z życzenia! :loveu::smile: Również życzymy Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku! :x-mas::tree1: [quote name='Kirinna']hej przepraszam jednak spacer nam nie wyjdzie, Junior zranił się w łapę i kuśtyka jak na razie, nie może biegać. mam nadzieje że w tym tygodniu mu się zagoi Szkoda, życzymy Juniorowi szybkiego powrotu do sprawności ;) [quote name='Sonka95']A masz zdjęcie psiaków w czapeczce ? :loveu: No mam ;) Tylko kiepskie, jeśli chodzi o jakość :eviltong: Blusia nie dała sobie założyć czapki :p O, jeszcze dzieło moje i mojej siostry :) Jamniczek na choinkę :cool3: Quote
Kirinna Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 widzę że czapka podobnie jak u mnie jest ciekawa ale tylko na ziemi i nadaje się do gryzienia:) wesołych swiąt tekże życze) Quote
Bobryna Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Kirinna napisał(a):widzę że czapka podobnie jak u mnie jest ciekawa ale tylko na ziemi i nadaje się do gryzienia:) wesołych swiąt tekże życze) Blusia w ogóle nie lubi jak coś jej zakładam innego niż obroża :eviltong: a czapkę fajnie się przecież memła w pysku :p Dziękujemy :) Quote
YxNinaxY Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Czesio w czapeczce wymiata :) Szkoda że Blusia nie chciała zapozować :P A jamnicza ozdoba genialna, bardzo mi się podoba :) Wesołych Świąt! Quote
Sonka95 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Śliczny mikołaj i pani mikołajowa :loveu: Fajny jest ten jamniczek ;) http://i49.tinypic.com/1zeuq2r.jpg Quote
sonia1974 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zdrowych i radosnych świąt dla ludzkiej i psiej rodzinki :x-mas: Quote
Bobryna Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 sonia1974 napisał(a):Zdrowych i radosnych świąt dla ludzkiej i psiej rodzinki :x-mas: Dziękujemy bardzo :) Szkoda tylko, że dopiero teraz przeczytałam, jak już po świętach :P Quote
Recommended Posts