Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo braku śniegu ;)
[FONT=palatino linotype]Życzymy Wszystkim Odwiedzającym Wesołych Świąt![/FONT] :santagri::tree1:

I z Wigilii; Czesiek nie mógł się doczekać prezentów :lol:

wreszcie ;)

Posted

Jakie one urocze w mikołajowych czapkach! Super :loveu: A prezenciki to w ogóle mega, moje dostały gryzaki z pedigree, bo takich skórzanych to by nie tknęły, nie chce im się męczyć nad gryzieniem :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='leónowa']Wdzę Czesiek tak samo chętnie do zdjęć pozuje co mój:evil_lol:
Chyba tak ;), zwłaszcza rano ;P
[quote name='zmierzchnica']Jakie one urocze w mikołajowych czapkach! Super :loveu: A prezenciki to w ogóle mega, moje dostały gryzaki z pedigree, bo takich skórzanych to by nie tknęły, nie chce im się męczyć nad gryzieniem :evil_lol:
Miło, że się podobają moje świąteczne gamonie ;) Czesio i Blusia lubią te kości ze skóry, może dlatego, że dostają je raz do roku :evil_lol: Dostały jeszcze inne prezenty, żeby nie było ;) kulę smakulę i pełno smakołyków (chociaż Czesiek najbardziej by się ucieszył z zabawki :P)
[quote name='Sonka95']Moja to samo nie mogła się doczekać prezentów :diabloti:
Czesiek jest straszny pod tym względem :shake: Jak pakowałam prezenty i zostawiłam na chwilę bez opieki torebkę z psimi prezentami na stole, to co zrobił jamnik "aniołek"? Wskoczył na krzesło, następnie na stół i grzebał sobie w torebce prezentowej :p Jak go nakryliśmy, to zeskoczył na podłogę wprost ze stołu :smhair2: Na szczęście nic mu się nie stało.

lucky23, sonia1974
dzięki za życzenia :)

Edited by Bobryna
Posted

leónowa napisał(a):
Jamnik 'aniołek'? Nie znam takiego:evil_lol:

No w sumie ja też nie :evil_lol:
Kaaasia napisał(a):
Jakie słodkie Mikołaje :loveu:

No ba ;)

Witamy w Nowym Roku 2014! Piesy przeżyły Sylwestra ;) Czesio jak zwykle olewka na wystrzały :) a Blusia bidulka siedziała w łazience, w wannie :p i nie dość, że bała się wystrzałów, to jeszcze chora (ma kaszel, byliśmy z nią wczoraj u weta, dostała zastrzyki) :shake:

Posted

Bobryna napisał(a):
Witamy w Nowym Roku 2014! Piesy przeżyły Sylwestra ;) Czesio jak zwykle olewka na wystrzały :) a Blusia bidulka siedziała w łazience, w wannie :p i nie dość, że bała się wystrzałów, to jeszcze chora (ma kaszel, byliśmy z nią wczoraj u weta, dostała zastrzyki) :shake:

Biedna Blusia, dużo, dużo zdrówka dla niej :) No i szczęśliwego Nowego Roku :loveu:

Posted

Biedaczka :-( moja to samo Sylwestra w łazience przesiedziała a na koniec nawet do wanny skoczyła chociaż zawsze tego miejsca unika :roll: dobrze , że już Sylwester za nami :D

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Biedna Blusia, dużo, dużo zdrówka dla niej :) No i szczęśliwego Nowego Roku :loveu:

Dziekujemy :)
Sonka95 napisał(a):
Biedaczka :-( moja to samo Sylwestra w łazience przesiedziała a na koniec nawet do wanny skoczyła chociaż zawsze tego miejsca unika :roll: dobrze , że już Sylwester za nami :D

Ah te nasze strachulce, na szczęście już po ;)
Besti napisał(a):
WItam się po długiej przerwie :) Oj to nie fajnie się Blusi nowy rok zaczął. Już lepiej?
W tych czapkach rewelacyjnie wygladają :evil_lol:

Witamy, witamy :) Jest już zupełnie ok, nie kaszle, szczeka normalnie. Przeszło jej już w zasadzie w piątek :) W środę w ogóle myśleliśmy, że się czymś zakrztusiła. Dławiła się a my cuda wyczynialiśmy, mój facet podnosił ją do góry nogami, oklepywaliśmy, zaglądałam jej do pyska, grzebałam w nim, czy coś tam nie utknęło :P w końcu udaliśmy się do weta, bo może jednak chora :p

Posted

Bobryna napisał(a):

Witamy, witamy :) Jest już zupełnie ok, nie kaszle, szczeka normalnie. Przeszło jej już w zasadzie w piątek :) W środę w ogóle myśleliśmy, że się czymś zakrztusiła. Dławiła się a my cuda wyczynialiśmy, mój facet podnosił ją do góry nogami, oklepywaliśmy, zaglądałam jej do pyska, grzebałam w nim, czy coś tam nie utknęło :P w końcu udaliśmy się do weta, bo może jednak chora :p

Kaszel jest właśnie trudny do rozróżnienia z zadławieniem.
Wet mi opowiadał, że podejrzewał u kota kaszel, bo charczał a okazało się, że połknął igłę i mu się w gardło wbiła:-P

Posted

U nas było podejrzenia że młody polknął watę i mu wlazla tam gdzie nie trzeba. Na szczęście to był tylko kaszel.
Te nasze psy czasem za dużo atrakcji nam dostarczają.

Posted

Czasami aż za dużo tych atrakcji ;P Ostatno moja mama nalegała żebym przyjechała z Hunterem bo dawno go nie było, więc sylwestra spędziliśmy razem. Mama stwierdziła że na pół roku jej wystarczy obecności Hunterka :D "a jaka podłoga brudna, wszędzie naciapane i naślinione.." itp. itd. :D

http://i40.tinypic.com/35ho8b9.jpg do zjedzenia :loveu:

Posted

Besti napisał(a):
Kaszel jest właśnie trudny do rozróżnienia z zadławieniem.

To samo nasza wetka mówiła ;)
Kaaasia napisał(a):
U nas było podejrzenia że młody polknął watę i mu wlazla tam gdzie nie trzeba. Na szczęście to był tylko kaszel.
Te nasze psy czasem za dużo atrakcji nam dostarczają.

YxNinaxY napisał(a):
Czasami aż za dużo tych atrakcji ;P Ostatno moja mama nalegała żebym przyjechała z Hunterem bo dawno go nie było, więc sylwestra spędziliśmy razem. Mama stwierdziła że na pół roku jej wystarczy obecności Hunterka :D "a jaka podłoga brudna, wszędzie naciapane i naślinione.." itp. itd. :D

http://i40.tinypic.com/35ho8b9.jpg do zjedzenia :loveu:

Oj piesy potrafią dostarczać "atrakcji" ;P
Mi tam przy Hunterku nie przeszkadzałaby zaśliniona podłoga :loveu:

Zrobiła się wiosna zimą, to Blusia zaczęła zrzucać futro :p Dzisiaj ją czeka kąpiel po ostatnim spacerku :diabloti:
Z "dziurą" (ubytkiem w sierści) na biodrze ;P

Brzydula :eviltong:

A Czesio bez zmian

:lol: