Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bobryna napisał(a):
W ostatnią sobotę byliśmy nad Stawami Stefańskiego, była jakaś impreza żeglarska, to ludzi więcej niż zwykle i LaPsy musiały być na uwięzi ;P

Może w tę niedzielę?

no patrz a mnie akurat w weekend nie było....:)
ok mi pasuje a gdzie i o której mniej więcej?

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie sobie życzysz :) (mam migawkę na wszystkie linie, to mogę jechać) może być rano (tzn. koło 10:00, 11:00).
Dla odmiany mam brać Czesia? Tylko, że on pewnie nie będzie chciał się bawić z Juniorem ;P

Posted

Bobryna napisał(a):
A gdzie sobie życzysz :) (mam migawkę na wszystkie linie, to mogę jechać) może być rano (tzn. koło 10:00, 11:00).
Dla odmiany mam brać Czesia? Tylko, że on pewnie nie będzie chciał się bawić z Juniorem ;P

moze tym razem lublinek? tylko nie wiem gdzie:) albo jak zawsze stawy jeśli dla CZesia lublinek za daleko(myślę o miejscu za pasem startowym, nie uroczysko) albo moze poniatowski
możesz wziąć CZesia najwyżej nie bedą się bawić

Posted

Za daleko na pewno nie, z Czesiem o tyle dobrze, że mogę jeździć z nim i nie wymiotuje ;) (z Blusią natomiast mogę jechać tylko kilka przystanków, a tak to pieszo :p) Lublinek słabo znam, chyba, że się spotkamy na przystanku? Ale najlepiej Poniatowski ;) najwyżej można się przejść później jeszcze na Zdrowie ;)

Posted

[quote name='siejka']witamy się :multi:[/QUOTE]
Witamy, witamy :)
[quote name='Besti']A co tutaj taka cisza? Gdzie Wy?[/QUOTE]
No cicho tak jakoś ;P Rzadko zaglądam na dogo, ale być może się poprawię wkrótce i wrzucę jakieś focie :eviltong:
Z niusów, to tylko tyle, że już nie pracuję (właściwie stażuję) w wiwarium, przenieśli mnie na inny dział :P teraz pilnuję kóz :lol:
U piesów po staremu, tylko tyle, że podczas ostatniej burzy Blusia nie schowała się w łazience :multi:

Posted

[quote name='Bobryna']Witamy, witamy :)

No cicho tak jakoś ;P Rzadko zaglądam na dogo, ale być może się poprawię wkrótce i wrzucę jakieś focie :eviltong:
Z niusów, to tylko tyle, że już nie pracuję (właściwie stażuję) w wiwarium, przenieśli mnie na inny dział :P teraz pilnuję kóz :lol:
U piesów po staremu, tylko tyle, że podczas ostatniej burzy Blusia nie schowała się w łazience :multi:[/QUOTE]

Masz teraz jakąś odmiane w pracy ;) Hehe moja ostatnio jak mocno walneło to tez pierwsza w łazience :diabloti:

Posted

Przyznam, że wolałam gady i płazy ;P ale dlatego, że nie musiałam się "użerać" z odwiedzającymi - teraz robię na mini zoo, muszę pilnować zwierzęta, ale przede wszystkim ludzi :P

Ha, w końcu odświeżam wątek fotkami, tada! :)
Zabawy z wędką (dzisiaj jakoś nie chciało się LaPsom bawić, może za duszno było, albo sweter się znudził ;P)

cdn ;)

Posted

[quote name='Kirinna']ciekawą macie zabawke;)
a wygodna jest?[/QUOTE]
Jako tako ;) To kij bambusowy, elastyczna linka i kawałek swetra :eviltong: Jakby LaPsy były porządnie nakręcone, to by fajnie śmigały, a ja bym stała tylko w miejscu i się obracała wokół własnej osi, a tak to sama muszę trochę pobiegać, żeby je zachęcić do gonitwy ;P

Posted

Też mam coś podobnego, tylko u mnie bat zrobiony jest z metalowych rurek z gumową rączką, jest to o tyle wygodne że mogę 1,5 metrowe żelastwo rozłożyć na 5 kawałków po 30 cm :) Do tego mamy skarpetę z piłką w środku i to wszystko połączone ok 2m linką :)
Pamir na punkcie tej zabawki dostaje jobla, jak tylko słyszy że ją składam zaczyna w domu wyć i podskakiwać :lol:

Posted

[quote name='leónowa']Nie sa za bardzo nakręcone? To spróbuja przywiązać kiełbasę albo jakieś żarcie, które się od razu nie rozwali:p[/QUOTE]
Haha, to jest jakieś rozwiązanie ;) jeszcze kiedyś spróbuję z zabawką/maskotką, bo żarcie chyba za szybko zniknie :evil_lol:

Dzisiaj wzięłam sobie wolne :) LaPsy zadowolone, że nie siedzą same ;) A tak na marginesie dzisiaj jest wstęp darmowy dla wszystkich do zoo - jakby ktoś z Łodzi tu zaglądał ;)

Posted

[quote name='Kirinna']Bobryna może masz czas na spacer nad stawami stefańskiego w poniedziałek na 16?[/QUOTE]
Niestety nie :( w pracy siedzę :p spotkania spacerkowe to tylko w weekendy, bo nawet w późniejszych godzinach po prostu by mi się już nie chciało ;P