Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Besti napisał(a):
Łał takie proste rozwiązania są najlepsze. Tylko czasochłonne:eviltong:

To, że trochę czasochłonne mi nie przeszkadza ;) ale zmywanie potem :roll:
YxNinaxY napisał(a):
i od serca ;) Ja tam poszłam na łatwiznę i kupiłam mojemu nałogowemu palaczowi zapalniczkę z wygrawerowanym tekstem i naszym zdjęciem :diabloti:

Z grawerem to już nie taka łatwizna, fajny prezent :)
PannaAnna napisał(a):
Ale rarytasy tu widzę :cool3: I jamniczą dupencję na biurku :loveu:.
Pozdrawiamy!

Wspiął mi się na kolana a potem hyc na biurko :lol:
Dzięki, też podrawiamy :)
Sonka95 napisał(a):
Smakowicie to wygląda :loveu: http://i47.tinypic.com/21a9suv.jpg

Jedną spróbowałam i rzeczywiście kupne mogą się schować :evil_lol:
Iria napisał(a):
fajną masz tę parkę :D Blusia jest super i widzę, że tak samo charakterna do innych psów jak Naszka :]
a śliwki w czekoladzie pierwsza klasa, aż mi ślinka pociekła :D

Witamy :) Później odwiedzimy Naszkę ;)
Kaaasia napisał(a):
Śliwki w czekoladzie to pychota :loveu:
Ja jeszcze lubię banany w czekoladzie. Aż mi się czegoś słodkiego zachciało, a w domu tylko cukier :evil_lol:

Z cukru można karmel zrobić :lol:
BlackDream napisał(a):
Śliweczki wyglądają smakowicie :-) Chociaż ja nie lubię suszonych owoców więc ograniczę się do patrzenia :eviltong:

Ja lubię suszone owoce, oprócz rodzynek - fuj :eviltong:

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackDream napisał(a):
Rodzynki są najgorsze. O ile inne suszone owoce ostatecznie byłabym w stanie zjeść tak rodzynek za nic nie tknę :shake:

Jak można nie lubić rodzynek?!:crazyeye:

Posted

BlackDream napisał(a):
Rodzynki są najgorsze. O ile inne suszone owoce ostatecznie byłabym w stanie zjeść tak rodzynek za nic nie tknę :shake:

Doskonale Cię rozumiem :)
sonia1974 napisał(a):
Odwiedzam moją ulubioną parę Blusiow-Czesiową a tu same słodkości i dupki na biurkach :evil_lol:

Hehe, (za) dobrze się nam żyje :lol:
YxNinaxY napisał(a):
Jak można nie lubić rodzynek?!:crazyeye:

Można :eviltong:

Posted

Wychodzi na to, że rodzynki albo się ubóstwia albo nienawidzi :evil_lol:

A tak z niusów, to na wczorajszym wieczornym spacerze ciśnienie mi się podniosło na chwilę, ale na szczęście w porę złapałam jamnika :diabloti:
Na boisko, na którym często się bawimy z psami, wpadł niezbyt zrównoważony, ale chociaż znany nam mix amstafa :p Kazałam (właściwie wrzeszczałam) Cześkowi stać i mi nie czmychnął (w celu przegonienia intruza :P) :multi: - pewnie przez to, że było dużo śniegu i nie chciało mu się przedzierać przez zaspy :eviltong: [SIZE=1]ale serce podeszło mi wtedy do gardła [/SIZE]:roll:
[SIZE=1]

[/SIZE]

Posted

skąd ja to znam.. wiele razy rzucałam się na ratunek jamnikowi ;) Za to czasami jak się spiął z psem sąsiadów dawałam mu minutkę na wyżycie - zazwyczaj to Chrustek wygrywał :diabloti: widok walczącego jamnika, wpojonego w karczycho innego psa zarzucającego głową - bezcenne:evil_lol:
Kiedyś jak się z owym Miśkiem ściął szłam, żeby je rozdzielić. Podeszłam, złapałam Chrustiana tak jak to matki łapią szczeniaki, przytrzymałam ręką za klatę a moja bestia w zębach podniosła Miśka za wsiarz :loveu:

Posted

Hehe, może Czesiek jest zaginionym synem Chrustka :lol:
Moi sąsiedzi też mają psa Miśka :lol: i Czesiek go nienawidzi :diabloti: Parę razy (przez moją nieuwagę i/lub nieszczęśliwy zbieg okoliczności :p) udało się Czesławowi zatopić ząbki w doopce tego Miśka :diabloti: (Misiek to mix szorstkowłosy, sporo większy od Cześka). Ostatnim razem, jak odrywałam moją "bestię", to mnie użarła :mad: ale jak mały gnojek się zorientował KOGO kąsa, to się przeraził (na swoje szczęście) :evil_lol:

Posted

[quote name='Bobryna']Hehe, może Czesiek jest zaginionym synem Chrustka :lol:
Moi sąsiedzi też mają psa Miśka :lol: i Czesiek go nienawidzi :diabloti: Parę razy (przez moją nieuwagę i/lub nieszczęśliwy zbieg okoliczności :p) udało się Czesławowi zatopić ząbki w doopce tego Miśka :diabloti: (Misiek to mix szorstkowłosy, sporo większy od Cześka). Ostatnim razem, jak odrywałam moją "bestię", to mnie użarła :mad: ale jak mały gnojek się zorientował KOGO kąsa, to się przeraził (na swoje szczęście) :evil_lol:[/QUOTE]
najwidoczniej Miśki i jamniki to złe połączenie:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Czytając to od razu przypomina mi się jamnica mojej babci, która była postrachem wszystkich dużych psów które przechodziły pod jej blokiem :loveu:[/QUOTE]
Jamniki potrafią być straszne :p
[quote name='Sonka95']Ja to znam taką jamniczkę , która strasznie szczeka i z zębami do innych psów startuje :diabloti:[/QUOTE]
Kolejny dowód wredności jamników :eviltong:
[quote name='YxNinaxY']najwidoczniej Miśki i jamniki to złe połączenie:evil_lol:[/QUOTE]
To prawda :evil_lol: na żadnego psa Czesiek nie rzuca się z taką zawziętością i chęcią mordu w oczach (nawet na właścicieli Miśka wściekle szczeka :p)
[quote name='BlackDream']Ach, te jamniki :loveu: Mój był panem całej okolicy. Nikt mu nie podskoczył :evil_lol:[/QUOTE]
Jamniki cenią sobie porządek i zaprowadzają go po swojemu :p

[SIZE=1]Oczywiście nie twierdzę, że złe zachowania jamników to wynik tylko i wyłącznie rasy. W przypadku Czesia wiem, że popełniliśmy sporo błędów i/lub za mało czasu poświęciliśmy na wyuczenie prawidłowych zachowań ;P
[/SIZE]
[quote name='Iria']cześć ekipo, co tam u was? (oprócz akcji dzielnego jamnika) ;)[/QUOTE]
A dobrze ;) chociaż od kilu dni właściwie sama zajmuję się z psami (wcześniej mogłam liczyć, że siostra albo chłopak wyjdzie z psami, na któryś spacer - nie ukrywam, że to wygodne ;P).

Żeby nie było, wrzucam jakieś słitfocie :eviltong:
[IMG]http://i56.tinypic.com/2ur1bbq.jpg[/IMG]

[IMG]http://i53.tinypic.com/in4nti.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='anetta']Jakie apetyczne te śliwki w czekoladzie
mniam
Oooo, kogo widzę? ;) Dzięki :)
[quote name='Iria']te oczyska!! po kim on takie odziedziczył?? :loveu:
A bo ja wim ;P
[quote name='Sonka95']Zaglądamy do was w słoneczną niedzielę :)
Witamy, witamy :) No było trochę słonka dzisiaj ;)

Posted

Z dzisiaj:
Czesiek golas :cool3: (pierwszy dłuższy spacer w tym roku bez ubranka ;))

Superprosty ogon :lol: Na zdjęciu jeszcze schowana Blusia ;)

Reszta zdjęć później :eviltong: