Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niezbyt dobrze się dogaduje z sukami, ale jak widać są wyjątki ;) Myślę, że najbardziej "nie lubi" niezrównoważonych suk, lękliwych, szczekliwych, dążących do konfrontacji - z takimi chce się rozprawić po swojemu :P
Już parę razy atakowała różne suki (mniejsze i większe od siebie też), bez ostrzeżenia w postaci szczekania/warkotu, po prostu wpatruje się chwilę dłużej niż normalnie, po czym chwyta zawsze za gardło/szyję/kark :diabloti: Dlatego jej już nie ufam, puszczam luzem tylko przy sukach, których wiem, że nie zaatakuje na 99,9% (100% pewności nie mogę mieć) :p

Posted

Teraz widzę, że mój pies ma coraz mniej cech jamniczych (no oprócz tych myśliwskich:evil_lol:), bo zawsze zwarty i gotowy na spcer czy to 5 rano czy środek nocy ze mna pójdzie wszędzie i cieszy sie jak dzieciak.

Posted

[quote name='leónowa']Teraz widzę, że mój pies ma coraz mniej cech jamniczych (no oprócz tych myśliwskich:evil_lol:), bo zawsze zwarty i gotowy na spcer czy to 5 rano czy środek nocy ze mna pójdzie wszędzie i cieszy sie jak dzieciak.
Dawniej Czesiek był żwawszy, ale teraz nauczył się, że sama muszę się ruszyć, a jego ewentualne podekscytowanie jeszcze opóźni spacer :diabloti:
[quote name='Sonka95']Moja to większość suczek lubi , ale mamy kilka wyjątków wśród suczek i jednego psa :evil_lol:
Chyba każdy pies ma swojego wroga :evil_lol:

Takie tam fotki:

Blusia umykająca przed aparatem :p

Posted

Bobryna napisał(a):
Wtedy kumpela już poszła do domu ;) próbowałam je ustawić do zdjęcia, ale Blusia nie lubi fotografowania, to odwróciła łeb :p

Blusia nawet nie wie jak pięknie wychodzi na zdjęciach :loveu:

Posted

Bobryna napisał(a):
On jest groźny :p większość okolicznych podbiegaczy i kurdupli bez smyczy boi się Czesia, budzi respekt na dzielni :cool1:

Tak myslałam, mam to samo:evil_lol:

Posted

Witanko, witanko :)
U nas po staremu. Na walentynki zrobiłam facetowi śliwki w czekoladzie :cool3: podobno lepszych nie jadł :lol:

Nie ma nowych zdjęć, tylko jamnik na biurku ;P

Posted

Hehe, kupiłam śliwki suszone, ale takie mięsiste :D i 2 tabliczki czekolady (jedną extra mleczną, drugą deserową). Najpierw rozpuściłam (w kąpieli wodnej) mleczną, dodałam śmietanki kremówki i jak masa zgęstniała (zrobiło się masło? :eviltong: nie wiem, jak to nazwać :lol:) oblepiłam śliwki i do lodówki. Następnie rozpuściłam deserową i oblałam śliwy, do lodówki i gotowe :) Tylko mało wychodzi tych śliwek (wyszło mi 11), żeby zrobić więcej bym musiała kupić chyba z 6 tabliczek czekolady ;P

tadaaa! (trochę kiepsko widać)

Opakowanie też handmade ;)

Posted

[quote name='Bobryna']Hehe, kupiłam śliwki suszone, ale takie mięsiste :D i 2 tabliczki czekolady (jedną extra mleczną, drugą deserową). Najpierw rozpuściłam (w kąpieli wodnej) mleczną, dodałam śmietanki kremówki i jak masa zgęstniała (zrobiło się masło? :eviltong: nie wiem, jak to nazwać :lol:) oblepiłam śliwki i do lodówki. Następnie rozpuściłam deserową i oblałam śliwy, do lodówki i gotowe :) Tylko mało wychodzi tych śliwek (wyszło mi 11), żeby zrobić więcej bym musiała kupić chyba z 6 tabliczek czekolady ;P

tadaaa! (trochę kiepsko widać)

Opakowanie też handmade ;)

Łał takie proste rozwiązania są najlepsze. Tylko czasochłonne:eviltong:

Posted

fajną masz tę parkę :D Blusia jest super i widzę, że tak samo charakterna do innych psów jak Naszka :]
a śliwki w czekoladzie pierwsza klasa, aż mi ślinka pociekła :D