Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='roadtonowhere']Dobry wieczór. :razz:
No dobry :)
[quote name='Sonka95']Witamy się :loveu:
Bałwanka już pewnie nie ma :diabloti: http://i45.tinypic.com/11ukd9d.jpg
Cześć :) No bałwanka nie ma, tylko na zdjęciu :evil_lol:

Wstawiam jakieś stare gnioty z tel. ;P
Z 2009:
młoda Blusinka ;)

"Omnomnom, pyszny patycek" ;P

Kochaneczki :loveu:

Z 2010:

Przymierzam się do zakupu karmy (to głównie dla Blusi, Czesiek jest na gotowanym) i nie wiem :/ Karmił ktoś psy Lupo sensitive?

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Kirinna']jaką Blusia ma ładną niebieską obroże:)
co do karmy, nie mam popjęcia co to jest:) Junior wcina TOTW'a i jestem zadowolona:)

wybierasz się może?
http://www.dogorient.pl/?lodz-16.02.2013,13
Już nie ma tej obroży ;)
Też myślałam nad TOTWem, trochę droga niestety, ale podoba mi się, że są mniejsze worki. A który smak je Junior?
Hmmm, dog orient, raczej nie. Zwłaszcza, że to niedługo, czyli będzie zimno :p i wpisowe 55 zł (trasa hobby)- sporawo jak dla mnie. Ogólnie fajny pomysł, nigdy nie brałam udziału w czymś takim.
[quote name='dorka1403']moja teraz przez pół roku była na sam's field albo kurak albo jagnięcina na zmianę....bardzo polecam
Zaraz przejrzę, dzięki :)
Ja Blusi zmieniam karmę co worek, ale teraz wolałabym kilka mniejszych kupić, bo duży schodzi nam nawet pół roku :roll: (Blue je gotowane, tylko dla mojej wygody je suchą na kolację ;P)
[quote name='Sonka95']Jak uroczo leżą :loveu: http://i50.tinypic.com/znrdwk.jpg
LaPsy są urocze :loveu: czasami :lol:

Edited by Bobryna
Posted

Besti napisał(a):
A cóż się stało? Pięknie jej pasuje :)

A trochę licha była ta obroża, oddałam do schroniska zanim się bardziej nie zniszczyła ;P To był chyba ferplast club - nie polecam, z pojedynczej taśmy i te metalowe dziurki się odkształcały...chociaż teraz mam "smaka" na nowe obroże dla piesów, to Blusi bym wzięła jakąś niebieską albo turkusową Dog Style albo jakiejś innej firmy :)
PannaAnna napisał(a):
Witamy LaPsy :)

Hej :)

Posted

będzie psi spacer w sobotę do poniatowskiego, na fb grupa powstała i już kilka osób sie zebrało
już jest 8 osób chętnych i ok 12 psów będzie:)

chociaż moze być mały problem bo ponoć woda jest w stawie...

Posted

Ja Hunterkowi obroże kupiłam u mojej znajomej :) spełniła swoje marzenia i razem z mamą szyją obroże na zamówienie, tzn. mają sklep internetowy. swoją drogą też swego czasu myślałam o takim sklepie :P

Posted

YxNinaxY napisał(a):
Ja Hunterkowi obroże kupiłam u mojej znajomej :) spełniła swoje marzenia i razem z mamą szyją obroże na zamówienie, tzn. mają sklep internetowy. swoją drogą też swego czasu myślałam o takim sklepie :P

Możesz podać linka? Zajrzałabym sobie:lol:.

Posted

[quote name='Kirinna']będzie psi spacer w sobotę do poniatowskiego, na fb grupa powstała i już kilka osób sie zebrało
już jest 8 osób chętnych i ok 12 psów będzie:)

chociaż moze być mały problem bo ponoć woda jest w stawie...
Dzięki za info :) może się pojawię, jak pogoda będzie sprzyjająca, tylko nie wiem z którym psem :eviltong: Jak będą suki, to i tak Blusi raczej nie spuszczę ze smyczy (chyba, że w kagańcu), a Czesio może się rzucać na samce - ale on jak ma atakować to chociaż "na dzień dobry", a Blusia z zaskoczenia (po spuszczeniu ze smyczy) :diabloti: Hmmm i Czesiek nie bardzo umie się bawić :p
To nie wiem :niewiem:

[quote name='Sonka95']Witamy się :loveu:
Heloł :)

YxNinaxY Hunter fajną ma obrożę (już to kiedyś pisałam :)), najładniejsze obroże martis są właśnie te szerokie :-D

Kolejne stare focie ;P
Wiosna/lato 2010 :cool1:

Posted

Bobryna napisał(a):
Dzięki za info :) może się pojawię, jak pogoda będzie sprzyjająca, tylko nie wiem z którym psem :eviltong: Jak będą suki, to i tak Blusi raczej nie spuszczę ze smyczy (chyba, że w kagańcu), a Czesio może się rzucać na samce - ale on jak ma atakować to chociaż "na dzień dobry", a Blusia z zaskoczenia (po spuszczeniu ze smyczy) :diabloti: Hmmm i Czesiek nie bardzo umie się bawić :p
To nie wiem :niewiem:

psów ma być duuuzo;) i różne- suki i psy
ja pojadę, mam nadzieje że Junior łądnie sie będzie zachowywał

Posted

Bobryna napisał(a):

YxNinaxY Hunter fajną ma obrożę (już to kiedyś pisałam :)), najładniejsze obroże martis są właśnie te szerokie :-D

być może dlatego, że ona też ma dużego psa :D
i jakie piękne promienne zdjęcia:loveu:

Posted

[quote name='Kirinna']psów ma być duuuzo;) i różne- suki i psy
ja pojadę, mam nadzieje że Junior łądnie sie będzie zachowywał
Zobaczę jutro, jak będzie też taka ładna pogoda jak dzisiaj, to może wezmę któreś ;P

YxNinaYx i Sonka95 miło, że stare fotencje się podobają :)
Dla odmiany dzisiejsze ;)
"Wstawaj Czesiek"

"Co mnie budzisz?!"

"Zieeeew, mlask, pora na spacer"

"No, czekamy"

Po Czesiu widać, jak bardzo chce iść :lol:

Spacerowe później wstawię.
A, muszę się pochwalić, że odegnałam razem z Czesiem agresora na spacerku :diabloti: LaPsy puszczone luzem w parku, witają się ze znajomą sunią i widzę, że zbliża się jeszcze jeden pies - osiedlowy samowyprowadzacz :P To próbowałam nie dopuścić, żeby podbiegł. Czesiek też go zauważył, to chciał odgonić natręta, a ten rzucił się na Czesiulka :mad: Dobrze, że byłam blisko i miałam pęk smyczy w ręku, a Czesiek obrożę z kolcami :evil_lol: