Bobryna Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Byliśmy dzisiaj z LaPsami na sankach ;) Z 1,5 godziny nam zeszło, ale psiaki się wyszalały (zwłaszcza Blue), wbiegały i zbiegały z górki, latały za patykami :) Czesio nawet parę razy zjechał na sankach (oczywiście nie sam ;)). Z Blusią wolałam nie ryzykować zjazdu i tak, jak zjeżdżałam to leciała za mną a potem lizanie twarzy ;P Niestety zdjęć nie ma, za ciemno było :P Quote
sonia1974 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 O kurczaki ale szaleństwo sankowe mieliście ,szkoda że ciemno było już widzę uszy Czesia trzepoczące przy zjazdach z górki Quote
Bobryna Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Sonka95']To psiaki zadowolone po spacerku :D No pewnie :) [quote name='sonia1974']O kurczaki ale szaleństwo sankowe mieliście ,szkoda że ciemno było już widzę uszy Czesia trzepoczące przy zjazdach z górki :lol: Czesio był bardzo spokojny, siedział grzecznie, dopiero jak prawie zjechałam do stawu, to się wystraszył :evil_lol: Niestety na następny dzień po tych sankowych szaleństwach Blusia się źle czuła :/ nie wiem, czy coś zeżarła i się struła, czy co, ale bidula wymiotowała kilkakrotnie i miała biegunkę. Już myślałam, że będę musiała wzywać taksówkę i do weta, ale jej stan się poprawił, uff Trochę zdjęć ;P Czesio i jego nowa ulubiona zabawka ;) Uszyska :loveu: "No daj mi w końcu tę zabawkę" ;P Niewyczesana Blusinka :eviltong: Quote
Bobryna Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Zaczynało się ściemniać Pora wracać, Czesio na dwóch łapach :lol: Quote
Sonka95 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Teraz to te psiaki co chwile coś zjadają ... Sonka ostatnio zjadła kawałek rozwalonej piłki musiała gdzieś ją znaleźć na wieczornym spacerku , bo jak jest widno to jest bardzo pilnowana i wymiotowała ze 3 razy i po tym ostatnim wreszcie zwymiotowała kawałek piłki :shake: Na szczęście nie miała biegunki ... Dzień później biegała z psami i wszystko było w porządku ;) Blusia coś zobaczyła :evil_lol: http://i50.tinypic.com/2q8pt84.jpg Quote
Besti Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jamnior na sankach- tego jeszcze nie było, ale musieliście się super bawić, zazdroszczę :) Quote
Bobryna Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Sonka95']Blusia coś zobaczyła :evil_lol: http://i50.tinypic.com/2q8pt84.jpg Gapiła się na pług odgarniający śnieg :eviltong: [quote name='Kaaasia']Nie ma to jak śnieżny spacerek :multi: Nom, Czesio dzięki zabawce nawet nie zwracał uwagi, że zimno ;) [quote name='Besti']Jamnior na sankach- tego jeszcze nie było, ale musieliście się super bawić, zazdroszczę :) Jak Bestia wydobrzeje, to też weź ją na sanki (o ile będzie śnieg) :) Quote
ceris Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 I my się witamy. Dałabym dużo, żeby zobaczyć jamnika w kubraku na sankach :evil_lol: Oczami wyobraźni dołożyłam mu jeszcze gogle narciarskie :megagrin::sweetCyb: Quote
Bobryna Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 (edited) [quote name='Sonka95']Witamy się :D Cześć Sońki ;) [quote name='ceris']I my się witamy. Dałabym dużo, żeby zobaczyć jamnika w kubraku na sankach :evil_lol: Oczami wyobraźni dołożyłam mu jeszcze gogle narciarskie :megagrin::sweetCyb: :grin: myślę, że Czesiek nie protestowałby przeciwko goglom ;) Wydaje mi się, że Wasze wyobrażenia dotyczące sanek i jamnika są ciekawsze/śmieszniejsze niż jak było w rzeczywistości :-D ;P Trochę fotek z tel. Blue i jej zakręcony ogon ;) Niuchacze :roll: Gapiszon nr 1 ;P i nr 2 ;P Znalazłam jeszcze takie, ze stycznia, ale zeszłego roku ;P ale ten czas leci :shake: Z innej beczki, moglibyście mi napisać jak podlinkować sygnaturkę? :oops: Jakiś czas temu całkowicie mi zniknęła, teraz próbowałam ją podlinkować i nie umiem/nie mogę :roll: a za pierwszym razem mi się udało :p Edited January 21, 2013 by Bobryna Quote
Sonka95 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Sygnaturkę możesz zalinkować -- > klikasz na ustawienia ... edytujesz sygnaturę podświetlasz sygnaturkę i klikasz na link i wklejasz ;) Fajne foty :D Quote
YxNinaxY Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ile razy bym nie spojrzała na zdjęcia Czesiulka w kubraku to zawsze się uśmiechnę ;) Miło popatrzeć na fotki jamnika i to jakiego jamnika! (prawie tak ślicznego jak Chrustek:evil_lol:) Quote
Bobryna Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Sonka95 dzięki za instrukcje :kiss_2: [quote name='YxNinaxY']Ile razy bym nie spojrzała na zdjęcia Czesiulka w kubraku to zawsze się uśmiechnę ;) Miło popatrzeć na fotki jamnika i to jakiego jamnika! (prawie tak ślicznego jak Chrustek:evil_lol:) Na razie nie mam więcej zdjęć :P chyba, że jakieś stare :hmmmm: No tak, każdy uważa, że to jego pies jest naj :evil_lol: Quote
siejka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Czesio świetnie wygląda w tym kubraczku, aż miło popatrzeć :eviltong: Quote
roadtonowhere Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Witamy!! Super zdjęcia. Czesio i ten kubraczek... aww :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Jak masz jakieś stare foty to śmiało wstawiaj ;) Quote
Bobryna Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='siejka']Czesio świetnie wygląda w tym kubraczku, aż miło popatrzeć :eviltong: Witamy po raz pierwszy siejka! :) Dzięki ;) [quote name='roadtonowhere']Witamy!! Super zdjęcia. Czesio i ten kubraczek... aww :loveu: Witamy, dzięki :) [quote name='Sonka95']Jak masz jakieś stare foty to śmiało wstawiaj ;) Już daję ;) Ze stycznia 2010 :razz: Quote
Kaaasia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 http://i45.tinypic.com/24fw5m8.jpg Piękny zaśnieżony pychol :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nic się nie zmienili :loveu: Pomoc w niesieniu patyka ;) http://i50.tinypic.com/307xmc0.jpg Quote
zaba14 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 http://i49.tinypic.com/24nma8z.jpg super ujęcie :) aparatu nie zbił? :D Quote
Leokadia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jak te jamnicze małpy nakręcić na kija? Mój to tylko albo kopie albo ciągle z głową w trawie siedzi, niemożliwy jest, a ja chodzę w kółko i się nudzę, żadnej współpracy z jego strony. Quote
Bobryna Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 (edited) [quote name='Kaaasia']http://i45.tinypic.com/24fw5m8.jpg Piękny zaśnieżony pychol :loveu: No ba ;) [quote name='Sonka95']Nic się nie zmienili :loveu: Też tak uważam :lol: oprócz tego, że Blusi trochę pyszczek posiwiał, a Czesiowi się nieco utyło ;) [quote name='zaba14']http://i49.tinypic.com/24nma8z.jpg super ujęcie :) aparatu nie zbił? :D Dzięki :) telefonem robione :eviltong: z tel wszystko ok, nadal go mam i używam :lol: Trzymałam patyk a Czesiek na nim wisiał ;) [quote name='leónowa']Jak te jamnicze małpy nakręcić na kija? Mój to tylko albo kopie albo ciągle z głową w trawie siedzi, niemożliwy jest, a ja chodzę w kółko i się nudzę, żadnej współpracy z jego strony. Czesio jest niby bardzo jamniczy, ale od początku jak go mamy, wolał zabawę niż kopanie dołów :lol: Może spróbuj iść z nim w jakieś nudne/nudniejsze miejsce? Tzn nie w las, tylko jakiś skwerek, łączkę w parku? Nie musisz go nawet spuszczać ze smyczy. Pozwól mu trochę powęszyć, a później pokaż kijka/zabawkę, jakie to fajne itp. Może coś z tego będzie ;) a jak nie to trudno... Edited January 26, 2013 by Bobryna Quote
Recommended Posts