Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Miło, że nasza ozdoba się podoba :)

To jeszcze świąteczne foty:
Grzeczne pieski ;) (Czesio wygląda, jakby był większy od Blue :eviltong:)

i niegrzeczne :diabloti: ;)

Samo zło :evil_lol:

Edited by Bobryna
Posted

Wiercipięty ;) (to już podczas Wigilii)

"A może skapnie mi coś dobrego ze stołu?" :p

Czesio uporczywie wpatrujący się w psie prezenty (musiałam przenieść torebkę wyżej, bo mały skubaniec wyciągał sobie zawartość :p)

I wreszcie zadowolony jamniczek :lol: - na zdjęciu nie widać, ale Czesiek obgryza kostkę z prasowanej skóry ;)

o taką jak Blusiowa ;)

Posted

sonia1974 napisał(a):
LA PSY jak zwykle urocze , biedny Czesio taki atakowany przez Blusię :evil_lol:

No ba ;) a Czesiek sam sobie winny, najpierw zaczepiał Blusię, to później miał za swoje :eviltong: Blue jest bardzo delikatna w obchodzeniu się z nim ;) to on potrafi mocniej kąsać :roll:

Posted

Besti napisał(a):
To oni jako rodzeństwo kochają się czy "tolerują" bo już zgłupiałam:)

Jamnior z choinki cudny!

Kochają się :loveu: można powiedzieć, jak rodzeństwo. Są ze sobą bardzo zżyte, może nawet za bardzo :p, dlatego staram się czasem zabierać je oddzielnie na spacerki ;)

Czesio na ogół inicjuje zabawę, zaczepia Blusię, ona go łapie za szyjkę :diabloti: a on sam z siebie się przewraca - chyba to lubi, być podgryzany za gardło (widać na zdjęciu, że ma wysuniętego siurka, to nawet go to podnieca :evil_lol:)
Następnie Blusia sama się kładzie i pozwala Czesiowi się kąsać po pysku :lol: uroczo, prawda? ;)

Posted (edited)

[quote name='Kaaasia']Jak to rodzeństwo- kochają się na zabój ale czasem potłuc muszą :cool3:
Na szczęście nigdy nie tłuką się na serio :)
[quote name='Sonka95']Ale psiaki zadowolone z prezentów :cool3:
Te kostki bardzo im smakowały, ale głównie przez to, że były schowane na widoku, ale poza ich zasięgiem :evil_lol:
Dostały jeszcze po zabawce
taką http://amido.pl/products/trixie-zabawka-dysk-18cm
i takie cuś http://www.emusklep.pl/zolux-zabawka-kauczukowa-dla-psa-zolw.html - niestety ta zabawka okazała się piszcząca, Czesiek dostanie szału :p (jeszcze się nią nie bawiliśmy)
no i smakołyki ;)

[quote name='leónowa']Dla mojego toż to ujma wyłożyć się kołami do góry, istny dominant z niego, ale Czesio widzę kocha ,,siostrę,, i daje ze sobą robić wszystko:lol:
Czesio suczkom pozwala na wszystko :) a Blusia w ogóle cieszy się większymi przywilejami, bo Czesio odkąd skończył rok, to nie bawi się raczej z innymi psami, a z Blusią chętnie ;)

Spędzamy Sylwestra w domu :) (psiaki się cieszą ;)) Pewnie nie będę miała później czasu, to teraz
życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! :drink1::BIG::laola:

Edited by Bobryna
Posted

na wigilię walki psów urządzać? kto to widział :shake: :diabloti:
Uwielbiam Wasze zdjęcia iii tak bardzo mi tęskno za przedłużaczem w domu.. kto wie, może kiedyś jeszcze zagości u mnie jakiś jamnior :)

Posted

Besti napisał(a):
LaPsy poimprezowały i nie wróciły w nowym roku :P

Jesteśmy, jesteśmy :eviltong:
Sylwester jakoś przeżyliśmy ;) Byli goście, w większości znani LaPsom, oprócz jednej osoby, która jednak nie została obszczekana. Psiska prawdę mówiąc pokapowały się, że jest wśród nas "obcy" dopiero po paru minutach :lol:
Czesio oglądał razem ze mną fajerwerki przez balkon (zamknięty oczywiście, żeby nie wleciała żadna iskra, tak jak parę lat temu - jak nie było jeszcze psów, i wypaliła dziurki w dywanie :p), Blusia schowała się w łazience.
Sonka95 napisał(a):
Wam również życzymy Szczęśliwego Nowego Roku :loveu:

Dziękujemy :)
YxNinaxY napisał(a):
na wigilię walki psów urządzać? kto to widział :shake: :diabloti:
Uwielbiam Wasze zdjęcia iii tak bardzo mi tęskno za przedłużaczem w domu.. kto wie, może kiedyś jeszcze zagości u mnie jakiś jamnior :)

Skoro tak piszesz, to pewnie jakiś jamnik się pojawi ;)

Posted

Oli bardzo chciał oglądać fajerwerki na balkonie ale sąsiedzi z boku puszczali od siebie i wszystko leciało do nas więc musiałam go zabrać i zamknąć drzwi :roll:

Posted

[quote name='Kaaasia']Oli bardzo chciał oglądać fajerwerki na balkonie ale sąsiedzi z boku puszczali od siebie i wszystko leciało do nas więc musiałam go zabrać i zamknąć drzwi :roll:
Bezpieczeństwo najważniejsze :p
[quote name='Sonka95']Sonia też jak Blusia spędziła Sylwka w łazience :diabloti:
[quote name='leónowa']A i my łazienkowaliśmy w tym roku:evil_lol:
Tak jakoś wyszło :P mam wrażenie, że dawniej mniej się bała wybuchów/wystrzałów :hmmmm:
Na szczęście Blusia nie siedziała cały czas w łazience. Najpierw była razem ze wszystkimi w jednym pokoju, jak strzelali, to chowała się pod biurko albo łóżko, a dopiero o północy poszła do łazienki :roll:

Zabawy aparatem ;) (1 stycznia 2013 roku)
"Jestem malutką, biedną sunieczką. Nie będą już strzelać, prawda?"

Posted

o, i to też :loveu:

Jamnicza łapecka ;)

i obie ;P

Blusiowe też są ;)

Drapanko po karku :) - nie wiem, czemu, ale oba piesy to lubią, pchają się z głowami, nadstawiają do głaskania/drapania, a później "flaczeją" tzn. pokładają się ;)