Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']O masz, czy zawsze urodziny muszą być jak mnie nie ma na blogaskach? :mad:

Sto lat!!

Bluza full wypas, lans na dzielni :lol:[/QUOTE]
Czesio dziękuje ;) Z tym lansem, to jakżeby inaczej :razz:

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leónowa']http://i49.tinypic.com/33cxjib.jpg ,,Zabieraj się stąd...ja ci grożę,,:lol:
Oj, tylko by spróbowała :mad:

[quote name='Kaaasia']http://i45.tinypic.com/106g2kh.jpg Chyba znudziło go czytadło :evil_lol:
Bardzo możliwe :eviltong: o gniazdowaniu ptaków itp.

[quote name='PannaAnna']http://i49.tinypic.com/2jdnu9s.jpg - Ależ groźny pies stróżujący :cool3:. A niebieskie oczko oczywiście strzela czerwonym laserem :-D.

Rozkoszne psiny :). Ciekawa jestem jakiej wielkości jest Blue, ile ona ma w kłębie?
Czerwony laser musi być :cool1:
Właśnie zmierzyłam wysokość Blusi (jeszcze nigdy tego nie robiłam :lol:) i ma ok. 55 cm. Nie jest zbyt duża, wielkościowo najbardziej podobna moim zdaniem do suki labradora. W ogóle trochę mi przypomina laba ;) ale też: akitę amerykańską, husky, ONa, belga - malinoisa :lol:. Ma dosyć szeroką, beczkowatą klatkę piersiową, bardzo gruby ogon (nie sierść, sam ogonek) no i jest strasznie łakoma :lol:
A, waży ok. 25 kg ;)

Posted

Wyczerpująca odpowiedź, to już wiem wszystko ;). Mi się się najbardziej kojarzy z nieco pomniejszoną akitą :). Tak czy siak, Blusia na pewno jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju. :loveu:

Czerwone lasery wymiatają, czasem jak mi Etna mignie takimi to normalnie pies-omen :diabloti::lol:.

Posted

PannaAnna tak jakoś mi się rozpisało :eviltong:

LaPsy miały dzisiaj dłuższą wyprawę do parku na Zdrowiu :)
Niby słoneczko, ale zimno (dlatego Czesław w bluzie ;))

"Co tam masz dobrego?" ;)

"Daj" :loveu:

Ślicznotka z brudnym ryjkiem :eviltong:

"Au, nie po palcach!" :mad:

cdn.

Posted

ja też dzisiaj byłam z moimi na Zdrowiu :) miałam pisać wczoraj w Spacery Łódź, że jestem chętna na spacerek z Wami (moje rejony:D rodzice mieszkają w bloku koło parku, a ja tam mieszkałam 24 lata :) ), ale zrezygnowałam, bo moje chyba nie nadają się na spacery z innymi psami..one po prostu lubią być przy psach, ale raczej na zasadzie "obok" niż "wspólne bieganie"..może jeszcze spanielka pobawiłaby się z Czesiem, bo Blusi pewnie by się bała, a sznaucerka to już poważna dojrzała pani i ona raczej dogląda towarzystwa niż się z nim bawi :)

Posted

[quote name='Kaaasia']Dwie ślicznoty :loveu:
Dzięki ;) ale to o Bluśce i Czesiu, czy o Blusi i o mnie :evil_lol: -żartuję oczywiście ;)

[quote name='leónowa']Nie ma to jak jamnik w kagańcu, ja bym sie takiego bała:evil_lol:
Blusia ma śliczną różową obróżkę:loveu:
A jest czego się bać ;) Toż to najgroźniejsza z bestii :diabloti: A różową obrożę sama wybierałam (jak z resztą wszystkie inne akcesoria psie :lol:)

[quote name='kopra']ja też dzisiaj byłam z moimi na Zdrowiu :) miałam pisać wczoraj w Spacery Łódź, że jestem chętna na spacerek z Wami (moje rejony:D rodzice mieszkają w bloku koło parku, a ja tam mieszkałam 24 lata :) ), ale zrezygnowałam, bo moje chyba nie nadają się na spacery z innymi psami..one po prostu lubią być przy psach, ale raczej na zasadzie "obok" niż "wspólne bieganie"..może jeszcze spanielka pobawiłaby się z Czesiem, bo Blusi pewnie by się bała, a sznaucerka to już poważna dojrzała pani i ona raczej dogląda towarzystwa niż się z nim bawi :)
Witamy :) Nie przejmuj się, moje psiska też nie są zbyt towarzyskie, muszą mieć ochotę, żeby bawić się z innymi psami. Nie wiem, czy nasze psy przypadłyby sobie do gustu, ale zawsze można spróbować, najwyżej wspólny spacer skończyłby się wcześniej...

Posted

[quote name='kopra']to następnym razem może się umówimy :) ale wezmę tylko spanielkę, bo ona jest mimo wszystko bardziej towarzyska :)
Ok ;)

Urodziny Czesia już były, ale zbliżają się z kolei 5-te urodzinki Blusi :)

Posted

agrazka napisał(a):
Fajna z nich para :smile: W kubraku wygląda rewelacyjnie :smile:

Witamy! :) Dzięki za komplementa ;) Macie swoją galerię? Bo banner odsyła do nieistniejącego bloga...
BlackDream napisał(a):
Przegapiłam urodziny Czesia, przepraszam! :modla: Mocno spóźnione 100 lat!! Bluza wymiata :smile:

W porządku, Czesław wybacza :evil_lol: ;)

Posted

Dzięki leónowa :) (tylko Ty zauważyłaś :-(). Gdybym jeszcze umiała dobrze obsługiwać programy graficzne, byłby lepszy :eviltong:

Na razie nie mam nowych zdjęć LaPsów, to daję z ostatniego dłuższego spacerku:

Wilk w różowej obroży :crazyeye: :lol:

Tarzający się mały bobek :mad:

To, czego Blusia nie lubi najbardziej - podnoszenia :diabloti:

i Czesław zaniepokojony, że Pan mu zabierze ulubioną piłkę :eviltong:

A, ostatnio kupiłam 2 piłki hilton funny i je Czesiek bez problemu oddaje/wymienia się :-o przynajmniej jak na razie ;)