Ewka :) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Polecam wam wąwóz Homole w małopolsce, zwłaszcza na wypad z bokserkiem, mój radził sobie lepiej niż my ;) Quote
LUSIA188 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ;) Ale czy tam można z psem? czy to nie park narodowy?:-( Quote
Ewka :) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To chyba nie jest park narodowy. Byłam tam z psem. Świetne miejsce na całodzienny wypad jeśli ktoś lubi chodzenie :) Quote
Ewka :) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nie ma za co :) tylko radze wybrać się tam jak będzie ładna pogoda, bo teraz pewnie będzie błoto Quote
Bewarka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 W Miechowie (przy Komorowie i w "Kocich Dołach") jest jeszcze duuuużo miejsca do biegania z psami :D te całodzienne pikniki do dziś pamiętam...:) (województwo Małopolskie, jakieś 40 km od Krakowa) Quote
Samturia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='kingilka']Zawasze w weekendy z moim psem,idziemy na łąkę lub polankę. (Oczywiście gdy jest ładna pogoda nie pada) Bawię się z nim i jestem zawsze w pełni wyposażona: - butelka z wodą, - miseczka - jakiś mały kocyk, - trochę suchego pożywienia - oczywiście smycz - jakieś gumowe kostki lub miśki Baimy się. Jet super frajda dla i mnie i psiaka. Dla mojego psa takie ywpady sa bardzo na łapkę:). Ponieważ to jest bokser, to musi miec sporo ruchu. Wtedy nie ryzykujemy na nadwagę czy problemy z sercem przez otyłość. Bardzo gorąco wszystkim polecam takie weekendy lub wypady. Może komuś się to przyda. ściema dobra rzeeeeecz...:angryy: :mad: :-o :crazyeye: Quote
Astarte Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Samturia napisał(a):ściema dobra rzeeeeecz...:angryy: :mad: :-o :crazyeye: nie rozumiem tonu wypowiedzi :niedowia: Quote
Bewarka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Astarte napisał(a):nie rozumiem tonu wypowiedzi :niedowia: A no bo one się razem znają i Marta w to nie wierzy...a gdy w to nie wierzy to jej emocje są co najmniej dziwne...:lol: Quote
Recommended Posts