rebellia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 gdzie byliście, gdzie polecacie ? Jakieś romantyczne miejsca nawet w brzydką pogodę? :loveu: Nie chodzi mi o konkretny nocleg, bo to się zawsze wykombinuje, ale o same miejscowosci. :) Quote
Mi. Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 komorów :diabloti: :diabloti: :diabloti: :multi: Quote
rebellia Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 asher napisał(a):Kazimierz Dolny ;) o tym myśleliśmy, ale od nas jest 430 km w jedną :-(, to chyba bardziej się tma będzie opłacało jechać na dłużej latem Quote
asher Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 rebellia napisał(a):o tym myśleliśmy, ale od nas jest 430 km w jedną :-(, to chyba bardziej się tma będzie opłacało jechać na dłużej latemFakt, na weekend sie wam nie opłaca ;) No to może Radków, Kudowa. Macie dużo bliżej, a miejsca urocze ;) W ogóle Dolny Śląsk i okolice są urokliwe :multi: Quote
rebellia Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Problem w tym że na (z)Dolnym Śląsku już prawie wszędzie byliśmy :razz: Quote
majagd Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 rebellia napisał(a):Problem w tym że na (z)Dolnym Śląsku już prawie wszędzie byliśmy :razz: Proponuję Międzygórze Quote
rebellia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 majagd napisał(a):Proponuję Międzygórze byłam już dwa razy :-( Quote
Mi. Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 rebellia napisał(a):byłam już dwa razy :-( a komorów nie istnieje?? :eviltong: Quote
asher Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Rebelia, a jura krakowsko częstchowska? Przpięknie tam jest i nie macie tak znów daleko ;) Quote
r_2005 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 rebellia napisał(a):byłam już dwa razy :-( I nie podobało się?:crazyeye: Quote
rebellia Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 r_2005 napisał(a):I nie podobało się?:crazyeye: Podobało, ale uwielbiam jeździć tam, gdzie mnie jeszcze nie było :multi: Quote
rebellia Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 *luthien* napisał(a):a komorów nie istnieje?? :eviltong: Zabijesz mnie, jak zapytam koło czego to? :oops: Quote
rebellia Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 To ta miejscowość? Komorów jest miejscowością położoną na Równinie Łowicko-Blońskiej, kilkanaście kilometrów na poludniowy-zachód od Warszawy. Administracyjnie należy do gminy Michałowice. która wchodzi w skład powiatu pruszkowskiego i województwa mazowieckiego. Bo jeśli ta to za daleko :placz: Quote
Mi. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 tak :( szkoda, że za daleko :( a ile byś jechała około? :-( :shake: :p Quote
rebellia Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 *luthien* napisał(a):tak :( szkoda, że za daleko :( a ile byś jechała około? :-( :shake: :p pewnie jakieś pół dnia, bo ja z spod Wrocławia :placz: Quote
agrene Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 hej polecam www.erania.pl na stronie wygląda może nadęcie, ale nic się nie zrażać- cudowni ludzie i miejsce, zawsze jedzimy tam z naszym rodkiem (rhodesian ridgeback) i spimy nad stajnią ( a nie w hoetlu ****)- ceny dla ludzi, naprawdę, a komfort i tzw. okoliczności przyrody bez pudła. jeżdzie w ciemno! Quote
rebellia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Trochę późno to znalazłam, ale się przyda na nastepny wypad :) Teraz byliśmy w Dusznikach zdroju Quote
Viktoria Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ja też poszukuje czegoś w Wiśle, Ustoniu .... w tych okolicach ... Mogę polecić Bieszczady (chociaż to chyba nie na łiked): Gdzie: Bieszczady - Werlas nad zalewem solińskim Rodzaj: domki turystyczne Cena: na stronie (nie chce pół stony kopiować) Minusy: kiepskie ogrodzenie - trzeba psa pilnować www: http://www.bieszczady.net.pl/werlas/ Super miejsce Quote
Fritz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 rebellia napisał(a):o tym myśleliśmy, ale od nas jest 430 km w jedną :-(, to chyba bardziej się tma będzie opłacało jechać na dłużej latem No do Kazimiera nie oplaca sie jechac na dluzej..bo jest urokliwy ale malutki nie ma co tam robic dluzej. Quote
AniaP Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Fritz napisał(a):No do Kazimiera nie oplaca sie jechac na dluzej..bo jest urokliwy ale malutki nie ma co tam robic dluzej. No, jak się jedzie samochodem, to zawsze w okolicy jest co robić, trzeba tylko poszukać jakie jeszcze ciekawe miejsca można zobaczyć. Ja od 2-3 lat marzę o takim właśnie wyjeździe na kilka dni, tylko ciągle kasy i czasu brak. :sad: Quote
kingilka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Zawasze w weekendy z moim psem,idziemy na łąkę lub polankę. (Oczywiście gdy jest ładna pogoda nie pada) Bawię się z nim i jestem zawsze w pełni wyposażona: - butelka z wodą, - miseczka - jakiś mały kocyk, - trochę suchego pożywienia - oczywiście smycz - jakieś gumowe kostki lub miśki Baimy się. Jet super frajda dla i mnie i psiaka. Dla mojego psa takie ywpady sa bardzo na łapkę:). Ponieważ to jest bokser, to musi miec sporo ruchu. Wtedy nie ryzykujemy na nadwagę czy problemy z sercem przez otyłość. Bardzo gorąco wszystkim polecam takie weekendy lub wypady. Może komuś się to przyda. Quote
Sylwcia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [LEFT]Masz rację Kingilka. Pozdrawiamy :multi::multi::multi: [/LEFT] Quote
Recommended Posts