Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imię:Pieszczoch
Województwo:Łódzkie
Stan zdrowia : Tylne łapy przez pierwsze dwa dni miały lekki niedowład , teraz jest ok .ale nadal trzeba diagnozować .
Profilaktyka (szczepienia + odrobaczanie):odrobaczony , zabezpieczony na pchły i kleszcze
Sterylizacja/kastracja:tak
Stosunek do psów:negatywny
Stosunek do kotów:nie znany
Stosunek do dzieci:nie znany
Do jakiego domu (charakterystyka, dom/mieszkanie):w domu zachowuje czystość , nie niszczy nie płacze , pies ideał .
O psie:Pies spokojny , cierpliwy , daje ze sobą zrobić wszystko , przy zastrzykach nawet nie pisnął , grzecznie czekał .
Kontakt:
KlopotowskaA@interia.eu
694-195-509

Posted

mala_czarna napisał(a):
Bardzo fajnie wygląda na tych fotkach. Aniu, on chyba jest bardzo łagodny, prawda? :)
Co za bydle jakieś wstrętne sie go pozbyło. Nigdy nie zrozumiem ludzi.

Do ludzi pies ideał , wszystko da ze sobą zrobić , choć w pierwszej chwili jego uśmiech (a szczerzy przy tym wszystkie zęby ) przeraża :)

Posted

mi nie daje spokoju to że on wykastrowany

znalazłam w swoich zasobach takiego psa - miał chyba wątek na dogo, ale nie pamiętam u kogo on był - chyba którejś z warszawskich fundacji, co najmniej 2 lata temu - Kordian

był też taki psiak, ale on chyba mniejszy i uszka mniejsze - też miał wątek na dogo

Posted

Fajnie było by znaleźć kontakt do osób które się nim zajmowały . Tylko jak ?On ma znak szczególny , prawie nie powtarzalny , uśmiech , drugi raz w życiu widzę żeby pies się tak uśmiechał .

Posted (edited)

podaj numer postu bo mnie link prowadzi do innych?

jakaś nowa rasa nam się tworzy tyle ich jest z takimi znaczeniami!

edit: już znalazłam - ten był w Obornikach Wlkp.

Edited by malawaszka
Posted

[quote name='malawaszka']o super basiunia! ja próbowałam przeszukać dogo ale ta wyszukiwarka kompletnie nie funkcjonuje jak trzeba...

Ania napiszesz?

Ale niesamowita historia :shake:

Ten psiak jest bardzo podobny do Kordiana, który jest pod opieką Fundacji Maja. Kordian jest na stronie fundacji wśród psów do adopcji TU LINK DO STRONY

To jakby bliźniak, ale Kordian nadal jest i ciągle czeka na dom :-( Przed chwilą zadzwoniłam do fundacji i okazało się, że kilka dni temu Kordian miał kastrację.

Mail jest mój, ogłoszeniowy a numer telefonu do koleżanki, która kiedyś pomagała fundacji, teraz ma inny nr tel.

wkleję jedno ze zdjęć Kordiana (więcej zdjęć jest na stronie fundacji)

Posted

basiunia131 napisał(a):

A tak swoja droga to chyba faktycznie nowa rasa.

tylko jaka?
"prawie wyżeł a może sznaucer z dropiastymi znaczeniami"? ;)

Anja jakby zgłosił Ci się ktoś kto chciałby wersjężeńską Pieszczocha to daj znać :)