Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Znaleziony przy drodze z Tomaszowa do Spały , leżał w krzakach przerażony i głodny . Miałam go tylko zawieść do schroniska , ale wystarczyło jedno spojrzenie w oczy żebym wiedziała , że tego nie zrobię . Psiak jest niesamowicie kochany , cały czas się przytula . Ma coś z łapkami , tak jak by nie był w stanie ich do końca rozprostować , cały czas jest lekko wygięty .
Zdjęcie na razie tylko jedno , później będzie więcej .

Edited by Anja2201
  • Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Rozliczenie :

Managua - 50 zł
Malawaszka -50 zł
Malwa -10 zł
ania shirley -40 zł
EWA I FLATKI -25 zł

Razem wpływów : 175 zł

wydatki :
Pakiet ogłoszeń (30.03 ) -10 zł
Wyróżnienie na tablica.pl -7zł
Pakiet ogłoszeń (14.04 ) - 10 zł
pakiet ogłoszeń (30.04) - 10zł
josera solido - 84 zł
pakiet ogłoszeń -15zł
wyróżnione ogłoszenia - 33zł
Razem : 6 zł

Edited by Anja2201
Posted

kurcze może powypadkowy jest jak się nie może wyprostować? biedak...

nie potrafię ocenić czy bliżej mu do wyżła czy do sznaucera - takie dropiate znaczenia chyba po wyżle, ale sznupopodobny pysiol też ma

Posted (edited)

Jestem i zapisuje sobie. Piekny łapciuszek, wygląda na zadbanego, może jest czyjś? Anja, a Ty jesteś wspaniała, że nie odwiozłaś chłopaka do schronu.

Edited by basiunia131
Posted

[quote name='mysza 1']Ale podobny do Zorki, znalezionej przez koleżankę. Zorka też szuka domu...

o zesz w morde faktycznie
po Zorce obstawiam, że jest w typie wyżła niemieckiego szorstkowłosego
to Zora

Posted

Anka jest niesamowita. O psie wiedzieliśmy od rana, że wczoraj leżał i że pewnie jest po wypadku. Jeden tel. do Ani i pojechała, żeby zawieźć go do schroniska... Trafił do niej:)
Kochani bardzo prosimy o wsparcie finansowe, to kolejny pies u Anki.
Sprawdzimy czy maluch nie ma czip dzisiaj jeszcze.

Posted

[quote name='ocelot']Anka jest niesamowita. O psie wiedzieliśmy od rana, że wczoraj leżał i że pewnie jest po wypadku. Jeden tel. do Ani i pojechała, żeby zawieźć go do schroniska... Trafił do niej:)
Kochani bardzo prosimy o wsparcie finansowe, to kolejny pies u Anki.
Sprawdzimy czy maluch nie ma czip dzisiaj jeszcze.
Na pewno...

Posted

Byliśmy u wet :) Maluch chipa nie ma , podjechaliśmy do schronu , akurat był najdłużej pracujący pracownik , psa nie zna , więc na pewno nie jest od nas . Wet stwierdził ,że łapki są częściowo niewładne , albo uraz albo dysplazja , przez 3 dni będziemy podawać niesterydowe leki przeciw zapalne , jeśli stan łapek się nie poprawi to jedziemy do dr Masztaka - ortopedy .Chłopak dostał imię Pieszczoch , a to dla tego , że mógł by bez końca włazić na kolana i się przytulać ,jemu się chyba wydaje , że jest yorkiem bo cały czas pakuje mi się na kolana .

A teraz ogromna prośba o wsparcie finansowe , mam teraz bardzo kiepską sytuację finansową , tz wyprowadził się z domu i zostałam bez grosza , nie mam nawet za co karmy za bardzo kupić , dzisiaj dostałam worek ze schronu , dla tymczasów , ale to zejdzie w tydzień , więc fajnie by było jak byśmy uzbierali na karmę dla Pieszczocha , wet też będzie kosztował , dojazdy do wet to samo . Głupio mi prosić , ale nie mam wyjścia , nie dam rady sama .

Posted

[quote name='malawaszka']Aniu poproszę nr konta, mam nadzieję, że nie będzie dysplazji i że po lekach przejdzie mu problem z łapkami

Bardzo dziękuję :)

Aniu opróżnij skrzynke

Opróżniona :)

Posted

terra napisał(a):
Ładny psiaczek i zadbany, może komuś się zgubił.

od wczoraj przeszukałam chyba cały internet , w schronie nikt nie pytał , papierowych ogłoszeń też nigdzie nie ma , a pies już w sobotę był widziany .