Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Powoli zaczynamy już szukać kochającego domu lub domów dla 2 wspaniałych suczek w typie owczarka niemieckiego.

Sunie mają ok.5 miesięcy.

Są rozbrykane, radosne i rozbrykane:)
... Takie małe psie łobuziaki , które kochają psocić:)

Najchętniej widziane domki z ogrodami, choć sunie nie zostaną wydane na łańcuch, do budy ani kojca. Mają być pełnoprawnymi członkami rodziny:)

Przyszły właściciel zobowiązany jest podisac umowę adopcyjną i wysterylizować dziewczyny po pierwszej cieczce.

Draka jest większa, masywniejsza i potężniejsza, jest także bardziej otwarta na człowieka i spragniona kontaktu z nim.

Awaria (Czilka) jest drobniejsza, bardziej nieśmiała.

tel.796 096 481
madziorek23@poczta.onet.pl

zdjęcia

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=314682908594463&set=o.323767791012772&type=1&theater

I chciałabym w tym miejscu podziękowac Wszystkim wspaniałym ludziom, dzieki którym udało się uratowac te małe-to dzięki Wam one dostały szanse:)

Edited by kometa
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam sporo karmy dla szczeniąt dużych ras (brit junior large breed, będzie tego kilka kilogramów, muszę dokładnie zważyć, ale kolo 7-8 kg albo więcej). Do tego mogę dorzucić trochę witamin (mam zapas). Mogłabym wysłać, ale niestety, nie mam kasy na pokrycie kosztu przesyłki.

Posted

Wysłałam 25 zł na przesyłkę karmy w imieniu mojej psiolubnej koleżanki Krysi.
kometa, a możesz wkleić zdjęcia suń tutaj? Ja np. nie wchodzę na FB. Może wtedy wymyślę jakieś imiona.

Posted

Jakie bidy:( Jedna nadzieja, że są młodziutkie. Dla szczeniaków zawsze łatwiej znaleźć nowy dom.
Zadeklarować stałej wpłaty nie dam rady. Może zostanie coś w tym miesiącu to postaram się wpłacić chociaż jednorazowo (dziś też nie powiem na 100%)