szafra Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Nano napisał(a):podajcie linka do FB ;) Nie ma wydarzenia, tylko zdjęcie wstawione na FB. Quote
Nano Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 a czaje ;) a ktoś jej zrobi, czy na razie nie ma mieć? ;) Quote
monika55 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ja nie robiłam wydarzenia. Jej zdjęcie dałam na swój profil i zainteresowała się nią Fundacja chow chow Quote
szafra Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Miałam jej zrobić, ale na razie ma nie mieć, więc czekamy :cool3:. Quote
monika55 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/profile.php?id=100001758708086 Quote
monika55 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ten link nic nie pokaże. Rozmawiałam z panią z Fundacji. Ale skoro sunia przywieziona aż z Zawiercia, to faktycznie trzeba ich tam powiadomić. To już załatwi Fundacja ze schroniskiem. Quote
szafra Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Nano napisał(a):jakieś nowe wieści ? :) Jeszcze trwają rozmowy ... jak długo? Już by suńka mogła jechać do DT, a tak to jesteśmy w zawieszeniu. Quote
kajk@ Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 W niedzielę widziałam ma dużą nową ranę na drugiej łapie :/ Quote
szafra Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 kajk@ napisał(a):W niedzielę widziałam ma dużą nową ranę na drugiej łapie :/ Ma czerwoną, rozdrapaną! Pismo już z prośbą o zabranie suni ze schroniska jest. Może jutro będzie już wiadomo czy i kiedy pojedzie. Quote
szafra Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [LIST] [*]Dzisiaj dostaliśmy wiadomość - " Mamy zgodę na wydanie suni :) We wtorek może już jechać do nowego domku ". Bardzo się cieszę :multi::multi:. [/LIST] Quote
Atrisko Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 szafra napisał(a): Dzisiaj dostaliśmy wiadomość - " Mamy zgodę na wydanie suni :) We wtorek może już jechać do nowego domku ". Bardzo się cieszę :multi::multi:. Ale co, ale jak, ale kto... bo ja nic nie wiem...do DS ? Quote
szafra Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Z tego co wiem to fundacja się nią zajmie. Pojedzie do DT. Quote
szafra Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Nano napisał(a):fundacja chow-chow? :) Ano tak :multi::multi: Quote
Atrisko Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Aaa...no to teraz wszystko jasne...dzięki... Quote
azalia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Mam nadzieję,że w fundacji wyleczą sunieczkę i znajdzie stały,kochający domek. Quote
Nano Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 i że będziemy dostawać jakieś informacje i zdjęcia :) Quote
szafra Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 To już jutro! Też mam nadzieję, że będziemy dostawać info na bieżąco. Quote
szafra Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 (edited) I jak tam nasza suńka w DT? Chyba poznikały posty ... od 3 kwietnia ... Edited April 26, 2012 by szafra Quote
szafra Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Info z DT. [FONT=arial]" Sunia dostała na imię Tosia jest grzeczna i wesoła, lubi bawić sie futrzaną czapka od Bubsinki, dziewczynki grzecznie dzielą sie kiedy która tarmosi futro jest psiapsiółka Bubsiny i na spacerach jak Bubs idzie w krzaczki na ... to Tosik nie ruszy sie z miejsca, popiskuje i dopiero jak Bubsi wyskakuje zza krzaczka to jest radość i możemy iść, co do zdrowia to sierść matowa i sucha, skóra też, ale nie ma tragedii, w niektórych miejscach ma łyse placki, skóra jest ciemna i słoniowata, nie drapie sie i nie wygryza, brak też zaczerwienionych miejsc, na prawym boku duża rana, wizualnie napisze, że wygląda jak po przyłożeniu do skóry żelazka, smaruje ją maścią, na lewej tylnej łapie sierść narasta, ale ma tam stare blizny i mocno kuleje, oszczędza łapkę bardzo, przy dotykaniu nie cofa jej i nie piszczy, ma apetyt, pije normalnie bez nadmiaru, dzisiaj o 5-tej obudziła mnie na siku i wietrzenie futra bo mimo tego, że ma grzejniki zakręcone i otwarte okno, to było jej ciepło, pochodziłyśmy trochę po lasku i później już spała grzecznie, odkurzacz, szczekanie psów itd. nie robią na niej wrażenia, do dzieci się cieszy i lubi być miziana po zadku i cycuchach, do innych psów też przyjazna. Tosia już po zabiegu , a także prześwietleniu łapki i bioderek. Dobra wiadomość , nic złego się nie dzieje, dziewczynka dostała leki. W poniedziałek wizyta kontrolna ". [/FONT] Quote
Recommended Posts